Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zolee75

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmbook Isteni műszak (2013) 2016.03.07 06:00:00
Nem szeretem az utóbbi években (ehh... rendszerváltás óta?) született magyar filmeket. Itthon a szakma már rég nem szakma, hanem inkább bebetonozott pozícióban ülő tehetségtelenek gyülekezete, akik nem haladnak a korral és mindig találtak okot arra, hogy elköltsék valamilyen "szerzői" filmjükre a…..
Elborítanak az impulzusok az új munkahelyemen, így aztán különös gondossággal kell felhasználnom a tőzsde iránti szerelmem minden energiáját, hogy legyen erőm még a grafikonokkal is megküzdeni. Az már biztos, hogy a mélyponton túl vagyok, amiben nagy szerepe van annak, hogy…..
zolee75 2012.12.01 21:56:21
@ZZTrader: Azért ez még nem tűnik igazán kitörésnek, kb.kétforintos sávban van a napi mozgás. Azon agyalok,ha két hete péntek este 284.4-en megnyitom az EURHUF shortot 60k-val, vajon lenne-e még gyomrom tartani. Hiszen még nem lenne veszélyben, de lassan araszolgat felfelé a 278.5-ről. Mondjuk a leminősítés estéjén bizonyára agyvérzést kaptam volna 282.3-nál, amiért nem zártam 279 alatt.
Foteltraderzzzz Hajrá forint! 2012.10.05 10:09:34
Nos, hát eljövend a messiás, és megtörtént az, amire vártam: esik az EURHUF árfolyam. Na persze ez rögtön felvet egy nagyon komoly kérdést: mikor lépjek piacra? Ebbe a zuhanásba beleszállni már nagy butaság lenne, így a legjobb, amit tehetek, hogy megvárok egy korrekciót.  …..
Jól van, bevállalom, hogy s..get csinálok a számból, de mégiscsak az EURHUF-on kereskedem már megint. Igazából zavart az öntudatlan állapotomban kivett megbízás, így újabb vételi pontot kerestem. És aki keres, az talál :-) az már más kérdés, hogy mit... A két utóbbi…..
zolee75 2012.09.25 14:07:01
@gonoszödönke: Igazad volt, csak kilengett, de igazából nem indult semerre.
zolee75 2012.09.26 16:50:53
@neomodel: igy igaz, amatorizmus, mert ezen a terepen teljesen amator vagyok, igy ezt nem is szegyellem. Mivel kapok jo otleteket, remelem idovel fejlodni fogok. Az is valami ha par honap alatt nem egettem el a szamlaegyenlegem :-)
Mario Draghi, az Európai Központi Bank elnöke ma délután 14.30-kor sajtótájékoztatót tart, és ismerteti a jegybank válságkezelő és gazdaságélénkítő intézkedéseit. A piaci pletykák szerint az EKB ma délután nyilvánvalóvá teszi, hogy elkötelezett az olasz és spanyol…..
Foteltraderzzzz Ideje váltani... 2012.09.10 13:35:19
Kedves EURHUF! Azt hiszem eljött az idő, hogy kicsit pihentessük a kapcsolatunkat. Nem végleges szakítást szeretnék, csak egy kis szünetet, mert lassan komoly idegrendszeri károkat szenvedek miattad. Tudom, nem tehetsz a dologról, hiszen mások baromsága az oka követhetetlen…..
TComment Óratekerők 2011.12.07 08:47:00
Mit lehet tenni, ha kiderül a nem valós kilométeróra-állás? Van esélyünk arra, hogy kiderüljön az igazság? A jogszabályok és a törvények az egyik oldalon, a gyakorlat és valóság a másikon.Mai cikkünk blogposztja. ..
zolee75 2011.12.07 11:11:45
@nemegészenúgyvan: Hiteles adat? Szerintem aki komolyan gondolja a tekergetést, az vizsgára is úgy viszi, hogy előtte visszatekertette. Én pl. kíváncsi voltam, mi volt a két évvel ezelőtti óraállás (másfél éve vettem), vizsgakor viszont hiába vártam, nem dobta fel a rendszer az előző adatot, válasz: nem rögzítették. Ennyit az állami nyilvántartásról.
zolee75 2011.12.07 15:11:46
@McK: Hidd el Barátom, kelleni fog. Kicsi japán autócska, megbízható, karambolmentes, az elmúlt évben a kötelező olaj és szűrőcserén kívül SEMMI javítani való nem volt rajta pedig 9 éves. Mivel szeretjük, egyhamar nem is kerül eladósorba.
zolee75 2011.12.07 15:47:38
@Luighi: Szabad a választás! Én elégedett vagyok az autóinkkal.
Sokszor merül fel a kérdés egy társadalmi célú kampánnyal kapcsolatban, ami nem tesz mást, mint felhívja a figyelmet egy problémára, hogy tulajdonképpen mi értelme is van. Hiszen én a számítógép vagy tévé előtt ülve nem tudunk tenni semmit Ahmenidzsád atomprogramja, a…..
zolee75 2010.09.30 17:35:03
@Szabó Patrícia:
Aki elhiszi, hogy a valóságban ez így történne, sosem járt még a közelében sem olyan helynek, ahol ilyesmi sajnos nap mint nap megtörténik. Szomorú.
Az alábbi emilt azért kaptam, hogy – mint majd azt olvasni is fogjátok – az minél több emberhez eljusson. A szerzőnek állítólag diplomája is van, méghozzá pszichológusi és énektanári is. Ezért különösen kínos az a tömérdek helyesírási hiba, amit a Magyar Rádió…..
A hazai titkosszolgálatok az elmúlt hetek-hónapok kedvenc sajtótémájává váltak, aminek következtében sorra jelentek meg olyan újságcikkek, hírek és rémhírek, amelyeket olvasván a témához akár csak egy kicsit is értő hírfogyasztó haja az égnek állt és vérnyomása elérte az egészségügyi határértéket.…..
zolee75 2009.09.15 13:58:32
@tiboru: Bocs, de állította azt valaki, hogy egy mezei szerződéses katona "C" típusú nemzetbiztonsági ellenőrzésen esne át?
Tudom, nem nagy érdem, de én is e kis közösség tagja vagyok. Lassan 3 éve van viszonyom az egyik kollegámmal. Világ életemben a hűség "bűvkörében" éltem. Fel nem foghattam, hogy emberek hogyan tudják megcsalni a párjukat, ha szeretik a másikat. Iszonyatosan féltékeny…..
Morbid hülyeség intercooler turbó: amint az a fenti képen látható, az Office Depot pompás ütemérzékkel írta ki a "Nagy csobbanás" című rajzpályázatát, ki más, mint az Aquaworld főtámogatásával. Mindjárt el is kezdjük rajzolni legnagyobb nyári élményünket, egyben…..
Mármint nem a műanyag, hanem a plasztikázott nők szépségversenye. (Bár lehet a kettő ugyanaz!) Október 9-én, a szervezők szerint a világon első alkalommal. Ugyan nem néztem utána, de egy cseppnyi kétségem sincs, hogy ilyesmit már lőttek az USA-ban párszor, képviselve és…..
zolee75 2009.07.31 15:16:19
@Roltii: Már hogy ne lehetne jó a hangzás, rezgéscsillapító anyaggal vonják be a lemezfelületeket. Ja, hogy kicsit off?

Egyébként, miért is lenne a baj, ha nem feltűnő, egyszerűen csak jól néz ki, illik a testalkathoz. Mondjuk, férfi szemmel persze a nagyobbacska méret is egészen odaillőnek tűnhet...
Lángoló Gitárok A nagy bőgő 2009.07.26 11:51:00
Nine Inch Nails @ Syma Csarnok, Budapest 2009.07.24. Érkezés alatt és közben még azon ment az agyalás, hogy ezek a harmincat felülről és alulról egyaránt nyaldosó gót lányok és fiúk vajon hol az istenben lehetnek két Manson- és Nine Inch Nails-koncert között, majd később,…..
zolee75 2009.07.28 09:37:00
Mindenki másképpen fogalmazná meg, mit jelent számára egy zenekar, jelen esetben a Nine Inch Nails. Én 1994 óta hallgatom a zenéiket, és a koncerten körbenézve azt láthattam, hogy voltak olyanok, akik az első lemez idején még meg sem születtek szerintem. Számomra a NIN az energiát, a brutális tombolás harmóniákkal, elborultsággal való ötvözését, a kreativitást, a sokszínűséget jelenti. Nekem nem hiányzott semmiféle igénytelen, vagy megjátszott sárban/színpadon fetrengés, színpadszétverés, egyszerűen a kedvenc zenekaromat akartam látni egyszer az életben koncerten, és számomra egy élmény, egy ajándék volt ez az élettől 34 éves fejjel. Elvártam, hogy profizmust tapasztaljak, ha valakinek ez negatív élmény, sajnálom, fel kellene nőni mindenkinek. Jól megfogalmazták előttem, ha valaki nem fejlődik, az a rockzenében is előbb-utóbb unalmassá válhat, miért kellene ugyanazt játszani, mint 20 éve. Semmit nem éreztem cikinek, vagy erőltetettnek. Köszönet a koncertszervezőknek, hogy elhozták a Nine Inch Nails-t Budapestre, és köszönet a zenekarnak ezért a 2 óráért. Nem értem azokat az arcokat, akik egy 20 éves életmű után fikáznak egy zenészt. Ők mit tudnak letenni az asztalra? A nyári munkán keresett pénzükből vásárolt mp3 lejátszójukat? Azt már nem is mondom, hogy akinek a 30 kilós Reznor hiányzik, az nézegesse a ma divatos antiférfi fiúcskákat, egy-két zenei irányzat rajongói között szinte kötelező a girnyóság, gebe-egészségtelen anti-fitnesz(!) külső. Reznor mester meg megférfiasodott, és benőtt a feje lágya. Aki ezért cikizi, az szerintem csak irigykedik.
Wave Goodbye, NIN!
Bettinek betegsége van. Betti nem eshet teherbe, nem hordhatja ki a magzatot, és nem nevelheti fel. Betti nem láthatja, ahogy a gyermeke felnő, ahogy járni és beszélni tanul. Betti nem kötözheti a horzsolásokat, nem csillapíthatja a lázat csemetéjén. Betti nem láthatja, ahogyan fia,…..
Helló mindenkinek!A párommal öt és fél éve vagyunk együtt,tavasszal vettük meg a közös lakásunkat,az esküvőt is tervezzük,ám egész véletlenül felfedeztem valamit.A google-ban kerestem valamit,és ugye ha az első betűt beírjuk,a többi találat is kijön Egy női névre lettem…..
zolee75 2009.07.01 10:24:44
@nyc:
1. Ha mindez, amit írtál, igaz, akkor minden elismerésem, ritkán egyesülnek ezek a tulajdonságok egy hölgyben.

2. Annak alapján, amit leírtál, nem a számodra legmegfelelőbb pasit választottad, de ez az állapot szerintem csak ideiglenes, a szerelem ilyen körülmények között el fog illanni, és Te tovább fogsz állni. Nem becsül meg Téged, és nem is érdemel meg.

3. A többiekkel ellentétben én nem magamat ajánlgatom, hanem további szép napot kívánok.
zolee75 2009.07.01 10:42:06
@aprónyúl: Hoppá, este 9 és reggel 6 között ért véget?
Bizonyára oka volt, majd kihevered. De ha Te is hasonló cipőben jártál, mint nyc, talán ne is bánkódj annyira.
Nem lehetett túl kellemes élmény, mikor TT meglepődve konstatálta, hogy békés autózgatása közben fegyverrel követik a közlekedőket. Nem tudom mennyire gyakori ez a jelenség, de levélírónk több kérdést is felvet a történet végén. Ti mit gondoltok? A héten kétszer volt…..
zolee75 2009.06.20 07:59:22
@thedealer: A Te hozzászólásod elegendő lett volna. Bár a sok tudatlannak talán mindegy is, mi a valóság, csak lehessen fűrészelni a szart.
  Ezek a fiúk valóban a Fidesz köpenyéből bújtak elő. Kétségtelen. Igaz, korántsem abban az értelemben, amelyben Lendvai Ildikó használná ezt a mondatot. Itt ugyanis nem arról van szó, vagy legalábbis teljességgel mellékes, hogy a Fidesz a kezdetek kezdetén támogatta-e…..
zolee75 2009.06.12 09:24:48
@Zoltanius: Bocs, de 1994 és 1998 között mintha MSZP kormány lett volna.
A levélben szereplő pár mindent megbeszélt egymással, de kiderült, hogy a fiú félrelépett.Sziasztok!Az én storym a következő:8,5 év után (amelyből az utóbbi 1,5 év együttélés volt, kiköltöztem Hozzájuk - szüleihez-) csalt meg a Párom.Nagyon fiatalon ismertük meg egymást,…..
Intim fejlövés Apa 2009.05.03 20:28:00
                                        photo by sophilou.ch on flickrKislányként apa a szerelmünk.…..
Intim fejlövés Pornó. Nézed? 2009.05.20 11:57:00
Jó az őszinteség. De csak ha elég erős hozzá a kapcsolat. Ha nem az, akkor kinyírja a látszólag boldog viszonyt/házasságot. Ha az, akkor átmenetileg kemény időszak vár ránk, de a leleplezés után jöhetnek a valódi kérdések. Leginkább, hogy képesek vagyunk-e a valósággal…..