Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DD Silvye

40 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kutya-macska barátság-egyesek szerint elképzelhetetlen és lehetetlen, de mi összeszedtünk egy pár édes fotót, ami bizonyítja, hogy mégis előfordul. VIGYÁZZ, kiakasztja a cukiság faktort!..
Ahogyan a divat is, a női alsó öltözet is hatalmas változáson ment keresztül a múlt században. Egyszer már hoztunk nektek egy cikket arról, hogy hogyan változott a fürdőruha divat 100 év alatt (Katt ide a cikkért!), most pedig azt mutatjuk meg, hogy a fehérnemű trend milyen változáson esett át az…..
Mutatunk 10 híres sztárpárt, akik nem csak hollywoodi munkásságaikra lehetnek büszkék, hanem házasságukra is. Ők a bizonyíték arra, hogy bizony Hoollywoodban is ismerik azokat a szavakat, hogy hűség, kitartás, megbecsülés a sok estben nagy nehézségek ellenére is. Sarah Jessica Parker és Matthew…..
Nosztalgiázni mindig jó! És ezt nem csak a régi fotók fellapozásával teheted meg, hanem ha olyan tárgyakat veszel elő, amihez sok-sok gyerekkori emlék társul. Most nálunk is hódít a retro láz és összeszedtünk 10 olyan játékot, amelyekre ha emlékszel és még élményed, érzésed is társul hozzá, akkor…..
Ti is szeretitek nyáron a fűben fekve a csillagos eget kémlelni? Most olyan 20 fantasztikus képet mutatunk, amelyeket szabad szemmel bizony nem láthatunk! Nézzétek a meg a képgalériában a Nasa modern teleszkópjainak köszönhetően a távoli galaxisokat, fekete lyukat, kozmikus robbanást, különböző…..
Javában dübörög a nyár. Ha ilyenkor Neked is mindened az éjszakai élet és emellett szeretsz kedvezményesen vásárolni, akkor ez a tipp Neked szól!..
Egy kis időutazásra invitálunk Titeket legújabb cikkünkkel. Összeszedtünk 10 mindenki által ismert tárgyat, hogy hogyan nézett ki régen és most. Érdekes látni az idő múlását ezeken a dolgokon! Nézd csak! 1. Barbie régen és most: Katt a tovább gombra!..
Még hogy az állatok nem tudnak mosolyogni? Itt a bizonyíték, hogy igen is tudnak! Hoztunk Nektek egy cuki összeállítást, ami megmutatja, hogy nekik is lehet mosolyt csalni az arcukra. Nézd csak! További képekért KATT a tovább gombra!..
Te is szereted az állatokat? Akkor tetszeni fog ez kis összeállítás a játékos kis panda kölykökről! Sokak kedvence a panda mackó és sokan nem is gondolnák, hogy milyen rosszak és pajkosak. Nézd csak! Kattints a tovább gombra a rosszaságokért!..
Azt eddig is tudtuk, hogy a címlapokon megjelenő celebek fotói agyon retusált képek eredményei, viszont mi nők így is sokan hajlamosak vagyunk bedőlni nekik, hogy xy mennyire gyönyörű, vékony stb. Ez a sorozat, amit összeállítottunk Nektek talán felnyitja kicsit a szemünket, hogy bizony nem szabad…..
Egy finom fagyi a nyári forróságban jól tud esni, főleg ha egy férfi kellemes társasáságában együtt fogyasztod el. Csak gondold meg, hogy melyik fagylaltot választod, mert nem is gondolnád, hogy mennyi mindent elárul Rólad!..
Hoztunk egy nagyon klassz cikket egy thaiföldi esküvői fotóművész képeiből, aki nagyon kreatív fotókat készít a szerelmes párokról. Nézd csak, a képek önmagukért beszélnek! Kattints a további képekért!..
Ismét egy receptötlettel szeretnénk kedveskedni Nektek, ami nálunk most nagy sláger. Olyan nagyon ízlett mindenkinek, hogy pikk pakk elfogyott és a család már követelte, hogy mikor készül legközelebb?..
Te is szereted a Trónok Harca sorozatot? Akkor biztos, hogy érdekelni fog a legújabb cikkünk, amiben megmutatjuk Nektek, hogy a szereplők hogy is néznek ki hegek, parókák, jelmezek nélkül. Nézd csak! Cersei Lannister - Lena Headey A filmben és a valóságban egyaránt gyönyörű nő, bár a barna…..
Hoztunk Nektek egy elég extravagáns tippet, ha kicsit ki akartok tűnni a tömegből az éjszakai partyn. Összeszedtünk néhány igencsak nem hétköznapi frizurát, amivel garantáltan nem tudnál a tömegbe olvadni. Ha megtetszik és bevállalós vagy a Manic Panic cég gyártja ezeket az UV fényben világító…..
Neked is besárgulnak vagy beszürkülnek a fehér ruhák? Megkönnyezed a hagymavágást? Kibolyhosodott a kedvenc ruhád? Hoztunk Nektek 10 olyan praktikus tippet, ami megkönnyítheti a mindennapokban felmerülő problémákat megoldani. Nézd csak!..
A mai napon hoztunk már Nektek egy isteni krumplipürés finomságot, most pedig akár hozzá valónak készítsétek el ezt a csirkemellet, amit biztos lehetsz benne, hogy nem lehet elrontani!..
Hoztunk egy érdekes cikket arról, hogy milyen változáson ment keresztül a fürdőruha divat a 19. századtól napjainkig. Biztos, hogy ahogyan napjaink embere is csodálkozva nézi a múlt századbéli strandos viseletet, egy 19. századbéli is megbámulná a mostani fürdőruci viselőjét. Nézd csak!..
Ismét egy fitt ötletet hoztunk el Nektek, amivel a karcsúsodás mellett igazán formás popsira tehettek szert. SOS popsiformálás Béres Alexandrával! Hajrá csajok, dübörög a bikini szezon! Katt a tovább gombra!..
A gyerekek arcáról tökéletesen leolvasható minden érzelem, az is ha meglepődtek valamin, ha örömmel, csodálattal vannak valami felé, vagy ha esetleg megijedtek valamitől. Ezért is mondják, hogy a gyerekek még igazán őszinték! Ugyanez elmondható az állatokról is! A Bright Side közösségi portál…..
Ha nincs minden nap időd kondi terembe járni, de a kocka has a mindened, akkor hoztunk Neked egy 10 perces programot, amit ha minden nap megcsinálsz becsülettel, garantáltan nem fog elmaradni a siker!..
Régebben hoztunk Nektek pár szuper receptet, most megmutatjuk, hogy hogyan NE készítsd el az adott ételeket! Persze, ha kezdő háziasszony vagy, akkor is érdemes végignézni a kisebb konyhai katasztrófákat. Legalább ha valami nem úgy sikerül, ahogy eltervezted nem fogsz annyira elkeseredni:) A…..
Hoztunk Nektek egy pofon egyszerű receptet, amivel igazi strand hangulatot lehet otthon varázsolni, főleg ha van egy kis felfújható medence is a kertben a nagy melegben. :) A nyári pancsolás mellé biztosan jól fog esni a gyerkőcöknek, de az egész családnak nagy kedvence lesz a kefir lángos!..
Általában kínszenvedés a gyerekbe egy kis reggelit varázsolni? Akkor itt van néhány klassz ötlet, amitől garantáltan megjön a gyerkőc étvágya és vidámabban indul az egész család reggele! Katt a tovább gombra további klassz ötletekért!..
Hoztunk Nektek egy olyan receptet, ami nem csak hogy egészséges, liszt, cukor nélkül készül, de roppant mód egyszerű elkészíteni is! Itt a bizonyíték, hogy lehet isteni finom az is, ami egészséges! Olvasd tovább!..