Regisztráció Blogot indítok
Adatok
StatMix

412 bejegyzést írt és 517 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Azok az igazán hatékony sportfogadók, akik jól bánnak a valószínűségekkel, azaz hatékonyan határozzák meg az események valószínű kimenetelét.”  ..
„A sikeres sportfogadáshoz nem elég ismerni a csapatokat, hanem az eredményt meghatározó lényeges információkat kell megszerezni, majd megfelelő módon értékelni, azaz ki kell alakítani egy megközelítőleg helyes játékrendszert. Az után képesnek kell lennünk arra, hogy…..
„A jó stratégia önmagában csak egy esély, az eredményességének az a feltétele, hogy a fogadások során legyél fegyelmezett.”  ..
„Az információ a jó fogadás egyik nélkülözhetetlen, legbiztosabb alap pillére. Ha az nem jó, akkor az egész játék bizonytalan, és kártyavárként dől össze a legjobb szelvény is.”  ..
„A sportfogadás az információszerzésről és elemzésről, összetett döntéshozatalról és persze bankroll menedzsmentről szól.”  ..
„A hatékony sportfogadáshoz arra van szükség, hogy az ember a rendelkezésre álló információk alapján meg tudja határozni, hogy egy kimenetel bekövetkezésére mekkora az esély.”  ..
„A legjobb és legcélravezetőbb, ha magad jársz utána az eseményeknek és magad elemzed a sportágakat. Pár hét alatt, olyan képességekre tehetsz szert, ami után már nem vágysz mások tippjeire. Figyelj, elemezz magadnak és vezesd a tippjeidet. A tanulás a legerősebb fegyver, amivel legyőzheted az…..
„Minden tipp megtétele előtt tanulmányozd az adott csapatokat, a bajnokság körülményeit, keress, kutass, elemezz statisztikákat, alakíts ki saját stratégiákat, figyelj meg trendeket, és analizálj régebbi meccseket. Tudom, időigényes, néha unalmas is, de te is tudod, hogy szarból…..
„Jó szisztémával, stratégiával, és azt következetesen betartva játszani, nagyobb az esély a nyereményekre.”  ..
„Ha valaminek tétje van, pénz szerezhető általa és valamekkora mértékben szerepe van a szerencsének, akkor mindentől fontosabb, hogy megértsd a tét - esély - nyereség rendszerét, és igyekezz kialakítani egy egyensúlyi állapotot.”  ..
„Akármennyire is körültekintően választod ki az eseményeket, akkor sem fogsz tudni 100%-an tippelni! Nem minden meccsnek van helye a szelvényeden! Sokszor le is felezheted az eseményeket, leszűkítve a dolgokat, 2-3 életképes tippre! Fele annyi meccs, dupla téttel: biztosabb a…..
„Fogadni csak azok fogadjanak, akik hajlandóak rászánni az időt, nem keveset, sokat, a tanulásra, kitartóak, alázatosak és hidegfejűek. Akár egy jó pókerjátékos, de hát ezek a tulajdonságok az élet szinte minden területén a siker kulcsai. A fogadás lényegét tekintve egy…..
„Csak olyankor érdemes játszanod, amikor önmagad szerint is reális esélye van a nyerésnek! Ezért elhamarkodott tippet játékba nem küldhetsz, se szólóban, sem kötésben, mert azzal az egy tippel elronthatsz mindent!”  ..
„A tanulópénzt el kell veszíteni, hosszútávon a fogadók 98%-a veszít és csak 2%-a nyer, meg az irodák, mert az irodák mindig nyernek. Ha nyersz, nem az irodától nyertél, hanem osztoztál egy másik játékos pénzén az irodával.”  ..
„Az elsődleges célod mindig a veszteség minimalizálása, és a nyereség maximalizálása legyen. Ne feledd, befektető vagy, és a saját személyes vállalkozásodat irányítod.”  ..
„A sportfogadó iroda nem azért van, hogy te pénzt keress. Hanem azért, hogy a tulajdonosok pénzt keressenek a szerencsejátékos szemléletmódú embereken.”  ..
„A sportfogadás, nem JÁTÉK! El kell dönteni, hogy sportfogadó akarsz lenni vagy szerencsejátékos. Az előbbi egy befektetés az utóbbi csak játék.”  ..
„Próbálkozhatunk becsülettel, és néha sikeresek is vagyunk, de egy biztos, hogy SOHA nem lesz kolbászból a kerítés. Aki sportfogadásra adja, a fejét az egy hullámvasútra ül fel, még akkor is, ha egy rutinos rókának tartja magát, egyszer fent, egyszer lent, ez a sportfogadással…..
„Akit eltántorít egy kudarc, abból soha nem lesz profi és nyertes sportfogadó. A stratégiakeresés a lényeg, hogy megtálald a saját stratégiád és módszereid, amivel többet nyersz, mint amennyit vesztesz.”  ..
„ A sportfogadásban az információ, a bankroll és a szerencsefaktor kézen fogva jár - csupán a fogadón múlik, hogy saját maga hogyan jár."  ..
„Mindenki ránézhet a számlájára, az egyenleg nem hazudik - a sportfogadás is, csak hosszú távon működ(ik)het."   ..
„Legyen egy elképzelésed a meccsről, majd keresd meg hozzá a kínálatból a legjobban fizető opciót."   ..