Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tamastamastamas

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Abban talán egyetérthetünk, hogy a fejvadászok és a LinkedIn HR-esek (különös tekintettel, ha a poziciójukban szerepel a „talent acquisition specialist” vagy „executive recruiter” és  hasonló bullshit) néha olyanok mint a döglegyek: zajosak, irritálók és az ember legszívesebben rájuk menne egy…..
Néha előfordul az, hogy az ember külföldön is vágyik a hazai ízek után, de lehetséges-e „magyarul” étkezni az Egyesült Államokban? Ha igen, akkor mi minden kell hozzá? Az Amerikában élő Zének ráadásul a szakmája is a gasztronómia – az ő tapasztalatai következnek...
tamastamastamas 2021.05.03 17:40:22
@fhdgy:

Előző cégemnél napi szinten szállítanak forrasztó pasztát EU szerte, amit 5-10°C között szokás tárolni (és szállítani). Gyakorlatilag olyan, mintha romlandó élelmiszert szállítanál, pl sajtot vagy tejet. Ehhez speciális hungarocell (az a fehér színű anyag, amit említettél) plusz jégzselés tasak kellett. Nos a rossz hírem az, hogy több esetben kellett bizonyítani, hogy a jégzselé megvédi a pasztát a 24-48 órás úton - nem, nem védte meg akkor ha a szállító jármű nem volt hűtős autó. Gyakorlatilag 6-8 óra alatt kiolvadt a zacskó és az áru is felmelegedett 20-22°C-ra vagy az fölé is. Hűtős autó esetén persze nem, de azt sehogy sem tudnád reális áron megoldani kiscsomagokkal.
Nagyinterjút készített Németh Sándorral eheti számában a Figyelő. A beszélgetést szemlézte a 444, az index és a 24.hu is, de az összefoglalókból több fontos rész kimaradt. Most pótoljuk. (A teljes interjú a Figyelő 2017/6 számában olvasható.)..
tamastamastamas 2017.02.11 22:53:04
@Báthory Ödönke: Ez van Ödön, tuti ki lettél pécézve, engemet meg párszáz ismerősömet sohasem győzködtek. Vagy csak szerencsénk volt.
De ha még mindig ennyire a bögyödben van, miért olvasgatsz röla, látogatod a nyíltan HGY-a oldalakat? Képtelen vagyok megérteni (fejét csóváló smiley)...
Átszámítva 11 millió forintos kártérítést szavazott meg a norvég bíróság Anders Breivik náci tömeggyilkosnak emberi jogai megsértése miatt. Az ítéletnél csak az indoklás elképesztőbb: Breivik többek között azért jogosult állami kártérítésre, mert testápoló nélkül kell börtönbüntetését töltenie, így…..
Lázár jöjj ki! – Jézus alig hároméves izraeli turnéjának csúcspontját jelentette ez a egyszerű és tömör felszólítás, amit egy négynapos hullához intézett egy apró júdeai faluban, Betániában. Az ezt követő drámai jelenet olyan mértékű sokkot okozott a zsidó társadalomban, hogy a kor vezető politikai…..
tamastamastamas 2016.03.30 21:48:53
@leapyear: Dehogynem tudod:
1) Kajafásék voltak azok
2) Kilépett az asztráltestből (imádkozott)
3) Megcsinálta a procedúrát (feltámasztotta az alanyt - jelen esetben Lázárt)
4) Visszalépett testi testbe (gyalog elment Jeruzsálemig)

Nem nagy ügy. Ja és igazad van, elég jól dokumentált módszer, vagy 4 evangélium is beszámol róla.

Sálam :-)