Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anikó Jánosi

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A héten történt állítólag, hogy egy gyerekes anyukát kiraktak az egyik belvárosi étteremből. Az anyuka először a Pesten Hallottam csoportban krákogott egy picit, de posztja alatti véres komment háborúból ő jött ki vesztesen. A tiszavirágéletű sírás, alig egy órát volt ott míg valaki nem törölte. Az…..
Anikó Jánosi 2018.06.11 09:21:33
@recommented: Hányszor voltál már ott? Mert ha egyszer sem, akkor nagy valószínűséggel
enélkül a sztori nélkül sem mentél volna.
Summ: Nagy veszteség nem éri az éttermet.
Nem pár euróval húzza le a Wizz Air azokat, akik nem akarnak szanaszét ülni a gépen, ügyesen megemelték az ülésválasztás díját azt megelőzően, hogy sutyiban átprogramozták az helyosztó rendszert szétültetősre. A kisgyerekeseket legalább nem ültetik szét, de a nagyobbakat simán elszakítják a…..
Anikó Jánosi 2018.06.10 12:29:10
@elvis56: a vÁRADI AZ NEM goj, ezért volt az, hogy pont izrühelben ragadt lent a Malév utolsó járata.
A fehérje az egyik legalapabb fitness-táplálékkiegészítő. A testépítők tonnaszám borítják magukba, az alakformálók is be-be dobnak pár grammot egy héten belőle, és sokan csodálatos fogyasztószerként beállítva isszák a példás diéta helyett, hogy utána két órával lelkiismeretfurdalás nélkül ehessenek…..
Anikó Jánosi 2018.05.26 18:44:36
@czerka: Én márkanév nélkülit vettem régebben a fiamnak meg a haverjainak, 20 kilós barna , jelöletlen (pwersze gyártás napja, műszak száma, tartalma%-ban, stb. rajta volt-van)papírzsákkal---a tejporgyárból, fillérekért.
Nehéz elhinni, de mégis igaz, hogy a magyar társadalom a kilencvenes évek elején kitermelt magából két olyan embert, akik tudatosan felvállalták a bűnöző életformát és összeállva kegyetlen rablógyilkosságokat követtek el az ország területén. Donászi Aladár és Bene László gengszternek tekintette…..
Anikó Jánosi 2018.05.11 12:55:44
@totalnick: A titkosszolgálat? Nem! Adják ki az áldozatok hozzátartozóinak és büntetlenül csináljanak vele amit akarnak, kivéve a szabadon engedést.
Orbán egykori, évtizedes harcostársa csak nem nyugszik. Plakátfestős késztetései mellett immár hosszú interjút is adott a Simicska Lajos, akit aktív oligarcha korában még lefényképezni sem nagyon lehetett. Azt azonban továbbra sem árulja el: érdemes-e tőle várni a megváltást...
Anikó Jánosi 2017.11.30 18:08:25
@Sándor Tury: A Jobbiknak 2010-ben és 14-ben is volt közel 100 oldalas, részletes programja. A csuticigányéknak és a többi ellenzéknek viszont semmi!
Augusztusban történt, hogy a Debreceni Egyetem díszpolgárává fogadta Vlagyimir Putyint, Oroszország elnökét. Ezellen akkor sokan, sokféle módon tiltakoztak: tanszékek és oktatók tettek közzé közleményeket és sokan magánszemélyként is megfogalmazták a véleményüket. Így tett az ügyfelünk, Barna Eszter…..
Anikó Jánosi 2017.11.27 14:37:39
@Állítsuk meg a .........: Ez nem helyes hozzáállás. Ha már olyan közel kerül a nyelved a fidesz s.ggéhez, nyalás helyett inkább harapj bele....ha van mivel.
Politizáljon azon az oldalon ahol neki jól esik, de ne az oktatási intézményben. Ahogy egy templomban sem szabadna!
Anikó Jánosi 2017.11.27 15:05:37
@Állítsuk meg a .........: Ki az a Szilvási? Jobbikos?
Az ATV Reggeli Start című műsorában járt bent Ambrus Viszkisrabló Attila, az Ázsia Express című tévéműsor és a Viszkis című film szereplője, utóbbi alanya is ugye, és ha már ott volt, villant kettőt a tekintete Tvrtko irányába, amikor a műsorvezető elkezdte azt a tök jogos aspektusát boncolgatni a…..
Anikó Jánosi 2017.11.21 16:38:08
@Is: Azért nem hasonlítható azokhoz a retek állat cigányokhoz, akik idős magyar embereket vernek agyon 1000 Ftért és mégis csak 9 évet. kapnak.
Anikó Jánosi 2017.11.21 17:03:34
@tudorka57: Nagyon ki fogsz vele cseszni!
Az iPhone X gyermekbetegségeiről sok hír szól, lehet imádni vagy utálni. Aki csak az almás cg készülékeit akarja birtokolni, úgyis megveszi, de ha te vacillálsz, akkor adunk 5 tippet, mit választhatsz az új iPhone helyett. Nem mindegyik olcsó, a Huawei csúcsgépe 250 ezer forint felett lesz, de…..
Anikó Jánosi 2017.11.15 12:26:10
@guy:
Az összehasonlításod annyiban állja meg a helyét hogy mindkettő egy végletekig túlárazott sz@r. Ha nem lennének sznobok, nem venné senki.
Hacsak nem nézed árgus szemekkel minden nap az adalékanyagok listáját a címkéken, akkor most lehet, hogy kellemetlen (vagy akár undorító) meglepetések érnek...
Anikó Jánosi 2017.11.10 12:57:31
@Berelhetoreklamfelulet: Ipari gyártás során biztos, de mi , a családunk a mai napig "húroljuk" a belet és abba töltjük. Hentesnél is lehet kapni egyébként nem csak műbelet.
Anikó Jánosi 2017.11.10 13:50:29
@Berelhetoreklamfelulet:
Persze, valahol igazuk is van,(kényelmes, macera nélküli, sokan /főleg ha végignézik hogy előtte mi volt benne/viszolyognak) de mi szeretjük ha a kolbászt vagy a hurkát nem kell kiműteni a "huzatból",hanem jóízűen roppanthatom el, hogy a szám szélein csorog le a zsír.:) Sokkal finomabb!
Sokat járok-kelek a városban, és sajnos tapasztalom, hogy az emberek többsége nem csak vezetni nem tud normálisan, de a parkolás sem megy nekik zökkenőmentesen.. Erről sokszor nem az autós tehet, mert rengetegszer állnak rá a másikra a helyhiány miatt az emberek, és persze hogy az ilyen szituációk…..
Anikó Jánosi 2017.10.04 17:44:23
@laci_52: De mivel én öregebb vagyok Nálad, én olyanra is emlékszem, amikor 5mm vasta ötvözött alu (a Ladák későbbi változatai, )vagy acél lökhárítók voltak.
A szex tele van mítoszokkal, melyek jó részéről persze egy idő után kiderül, hogy nem (vagy nem úgy) igazak – nyilván ezért is mítoszok. Az egyik ilyen érdekes kérdés, hogy vajon a nők mikor érik el szexualitásuk csúcsát...
Anikó Jánosi 2017.07.20 23:21:32
@Burgermeister: ,
" bàr az is tény, hogy a 18-20 éves lànyok jobban élvezik a szexet, mint a 40 -es nők..."
Ha megkérdeztél volna egy csomó 40+-os nőt, nem írnál ekkora butaságot!
Az amerikai járványügyi hivatal (CDC) friss jelentése azt elemzi, hogy melyik országban szabad és melyik országban nem ajánlott inni a csapvízből. Ahogy az alábbi térképen látszik, Magyarországot a nem biztonságos ivóvíz kategóriába sorolják.  Ezzel mi személy szerint…..
Anikó Jánosi 2017.07.19 17:39:00
@Hümérosz: Igen! Ennyire hülyék!Én még Hajdú-Biharban nem ittam rossz csapvizet!Debrecenben itt-ott van rosszabb, de az na hálózat miatt van és még iható.
Az orosz haditengerészet újkori történetéről a legnagyobb jóindulattal sem lehetne azt mondani, hogy az valamiféle sikertörténet. A nagy flottaépítéseket mindig nagy összeomlások követték, vagy vesztes háborúk, mint a krími és a japán háború miatt, vagy pedig a gazdaság válságok miatt, amilyenek az…..
Anikó Jánosi 2017.07.16 16:01:51
@fefekirály: Nem tudjuk hogy mi lett volna ha Hitler és szövetségesei --nyerünk.
Azt tudjuk, mi lett hogy Sztálin és a zsidók győztek:Trianon öröksége maradt, sőt még annál is kisebbek lettünk, 70-80 évig rabságban voltunk, most meg nyakig sz@rban. Ettől valszeg csak jobb lehetett volna.
Hosszabb-rövidebb megszakításokkal 1957 óta élek a kerületben, egy éve nyugdíjasként. Ha mindennapi sétám elhúzódik, vagy a szükség úgy hozza a Margit körúti kormányhivatal WC-jébe járok. Ma is így tettem. Láttam, hogy a mosdó ajtajára ki van írva, hogy csak ügyfelek vehetik igénybe. Meglepődtem, de…..
Anikó Jánosi 2017.06.29 16:03:40
@Serivor: Csak hogy a Meki eljárása kicsit gusztustalan!
Jóneveltként ha kaja előtt kezet akarok mosni, be kellene jutnom a WC-be. De mivel még nem vásároltam, elvileg nem tudom a kódot. Azért elvileg, mert ha néha odatévedek, egyszerűen egy asztalnál megkérek vkit hogy mondja meg a kódot.
Tehát gyakiorlatilag akkor tudnék kezet mosni, ha a tálcán van a kajám és kezemben a csekkem.Menjek be a klotyóra a tálcával együtt, vagy hagyjam felügyelet nélkül vmelyik asztalon? Egyik sem egy biztonságos megoldás, mert nem csak vendégek nyúlhatják le a kajádat, de láttam már olyat, hogy a kiscsaj egtyedül evett, felállt, mert nem hozott ki magának elég szalvétát és az egyik alkalmazott fogta a tálcát és ki akarta dobni a félig elfogyasztott hzambival, azt gondolván hogy otthagyták.
Tegnap lecsapott az özönvíz Budapestre. Trolik robbantak le, pincék áztak be, az utakon autók araszoltak a 15-20 centis, hömpölygő áradatban, a csatornarendszer hamar feladta, miközben emberek tömegei próbáltak a nagyvárosi trópusi kalandtúrává változott kedd estében haza- vagy egyáltalán fedett…..
Anikó Jánosi 2017.05.25 07:24:46
@CID..: Ezért volt anno sokkal jobb a műbőrüléses 1200-es LADA.
    A tízezres nagyságrendben gyártott T-54/55-ös harckocsik leváltására már a rendszeresítésük idején tervezni kezdték az új típust. A koncepció és az irányvonal hasonló maradt, mint ez elődöknél, csak egy kicsit jobbat akartak mindenből. A T-62-est egy laikus hirtelen alig tudja megkülönböztetni.…..
Anikó Jánosi 2017.04.28 19:08:42
@mcc: Az %%-ös is két dimenzióban működött, de a 72-es már háromban, ami azt jelenti hogy nem csak a forduláskor és dombra fel-le ,tehát bólogatáskor, de oldalra billenéskor is célon tart.Magyarul, akár hogy forog, billeg a harckocsi, a cső a célon marad.
Anikó Jánosi 2017.04.29 12:18:49
@Pascal: Bocs, csak egy kis javítás.:AT55-ön nem a csőfarnál, hanem a csőszájnál volt az átöblítő
Anikó Jánosi 2017.04.29 12:27:09
@mcc: Nem tudom hogy volt-e a nyugatnak, de betojva belehettek, már csak a db. szám miatt is.
A műsorvezető kilenc évet húzott le a Mokkánál, de most besokallt és felállt - írja a Blikk. A TV2 reggeli műsorának legismertebb házigazdája azonnali hatállyal mondott fel tegnap, a hírt meg is erősítette a bulvárlapnak. Az ok elsősorban családi, van egy olyan családi vállalkozásuk, amiben…..
Anikó Jánosi 2017.04.25 12:55:45
@bloggerman77: Mondjuk egyedül kevesebbet hazudik mint az összes többi együtt, beleszámítva a zsidesz és a libsi médiáit.
Hiába jelentkezett, a jobbikos Varga Dániel végül nem szerepelhetett a Maradj talpon!-ban, egy fideszes háttérember, Holbok Sándor azonban játszhatott, sőt, nyert is kétmillió forintot a köztévén futó kvízműsorban, írta meg az Alfahír, amely Varga ügyéről is elsőként számolt be. Holbok novemberben…..
Anikó Jánosi 2017.01.13 07:42:55
@Androsz: A Péter nevű meg kiesett.
  A csatahajók végzete általában ugyanaz, hosszabb-rövidebb, és az esetek többségében eseménytelen pályafutás után rendszerint mind a hajóbontókban végzik, néhány ritka szerencsés példánytól eltekintve, melyek hajómúzeumként élnek tovább. Néhányan harcban vesztek oda, mások balesetekben. Végzetük…..
Anikó Jánosi 2017.01.10 20:50:22
@Licus: Tépnyleg nem kötekedés képpen, de tabletről is meg 4.5" -os telóról is tudok ékezettel írni.A fiamat is mindig bVszogatom mert az is lusta ékezetesen írni, pedig tudna .
Egyre nehezebb teli gyomorral követni a TV2 sajtótörténeti mélyrepülését, de hiába próbáljuk tényleg leszarni azt, amit Szalai Vivien és csapata művelnek a Tényekben, egyszerűen vannak olyan dolgok, amik mellett egyenes gerincű ember képtelen szó nélkül elmenni. A 24.hu szúrta ki (mondom, mi…..
Anikó Jánosi 2016.12.26 19:54:40
@illiberális: A nagy különbség az, hogy a Kósáról és Kósánéról szóló hírek igazak.Más kérdés, hogy normális esetben nem lenne helye a hírekben, mert az magánügy. Helye van a 20%-nak, a kacsalábon forgó várak megszerzésének a módjáról, stb.
Már egyikük se akarja alkalmazni Weisz Fanni, mert a jelnyelvi tolmács pénzt kérne a munkájáért. Amiből az következik, hogy eddig nem kért. Eddig a pécsi önkormányzat, meg a Köztársasági Elnöki Hivatal is ingyen dolgoztatta...
Anikó Jánosi 2016.12.16 23:30:51
@bloggerman77: És azok a cigó "éneklő" retkek, akik 2 óra hakniért egy falunapon 300000 -et kérnek?Mennyivel teljesítenek többet?
Az a legszebb ebben a derékig a meleg szarban ugráló kormánypárti sajtóban, hogy...de hát nincs benne semmi szép. Ripost, 888, Pesti Srácok, Origo, Lokál és Tények - ezek ugyanabban az akolban laknak és dörzsölgetik egymásba a trágyát, az egyik megmarkolja, feldobja, a másik tátott szájjal alááll,…..
Anikó Jánosi 2016.12.06 00:00:43
@belert: Ja, ő szopógép
TaktikaKorábban már érintettük az ausztrál harcászati eljárásokat, most azonban részletesebben is megvizsgáljuk harctevékenységüket és küzdelmes mindennapjaikat. Ausztrál gyalogság amerikai M-113-as páncélozott járműveken „Mikor rosszfiúk járják a sűrűt, a gyalogos, a bokorugró, az egyszerű…..
A Kiskegyedtől azért nem vár sokat az ember, de mostani számuknak címlapsztorija olyan mélységekbe süllyed, amin még egy ilyen laptól is megdöbben az ember...