Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jezus

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
B. A. túlképezte magát, nyilván ezért nem érti a MÁV logikáját. B.A. Érden lakik, Pesten dolgozik és Gödöllőn tanul tovább. Hiába van vasúti bérlete Érd és Pest között és hiába van érvényes diákigazolványa, mégis megbüntették, amiért a Budapest-Gödöllő szakaszra…..
Jezus 2010.05.03 00:49:41
@potha: Levelezőre jár.

Ott mások a szabályok mint nappalin. Ott csak lakhely-iskola között vehetsz diákot.
Legalábbis akkor, ha igazat adunk annak az elemzőnek, aki szerint hatalmas, hét számjegyű baklövés, hogy a Twilight jogait birtokló csoport nem próbál meg a játékpiacra is betörni a branddel. Bár nem feltétlenül kirívó, hogy nem készül játék valamiből, ami ennyire sikeres…..
Valamire rájöttek a gyorséttermek is. Hogy jó a sör. Ezért a McDonald’s több éven át felvette a termékei közé a sörikét is, elsőként Németországban, és ahogy lenni szokott, a Burger King „isteni sugallatra” szintén úgy döntött, hogy hideg sört is árulni fog…..
Oké, én tévedtem. Azt hittem, hogy ezek a béna spotok, amikben különböző emberek kapnak pénzt azért, hogy többnyire valamilyen HP-laptoppal távozzanak a boltból, szóval hogy ezek hatástalanok lesznek. Sőt, közös vélemény volt ez, hiszen bár a kommentekben voltak, akik szerint…..
Jezus 2009.05.21 10:53:57
@Ulkesh:

És az utolsó mondat a lényeg ;)

Ezzel kéne kb lezárni az egész témát :D
Bloghatárt feszegető poszt, de mivel volt már hasonló DGC sorozat, ezért merészelem prezentálni Önöknek Kirara Asukát. Hűséges látogatóink egyébként már találkozhattak vele, de érdemes a legújabb képsorozatot is megtekinteni, mivel igen sokoldalú a művésznő.…..
Bár az Apple nem győzi hangsúlyozni, hogy a Snow Leopard elsősorban a motorháztető alatt rendezi majd át az erőviszonyokat, az új operációs rendszer premierjének közeledtével egyre több az új külsővel kapcsolatos pletyka. Most például az a hír járja, hogy a 10.6-os hamarosan…..
Farkas is kapott egy szinkronos előzetest. Forgács Gábor (aki szerintem az egyik legtehetségtelenebb szinkronszínész) suttog baljóslatúan, csak egy a baj, tőle nem tudom ezt komolyan venni.Az angol nyelvű előzetes erre található...
Az iLife 09 csomag tesztelésének második része következik, ezúttal a Garage Bandet próbáltam ki arra kíváncsian, mi újat tud felmutatni elődjéhez képest (ami szerintem egy nagyon jó kis program). Az új Garage Band felfogható válaszként a Guitar Herós majomkodásra (bocs a…..
Újabb nyilatkozatot tett közzé az Apple vezére. Ehhez én most már nem is tennék hozzá semmit, egyrészt, mert milyen alapon, másrészt meg mert nem is lehet:Kollégák, Biztos vagyok benne, hogy mindannyian láttátok múlt heti levelemet, amelyben nagyon személyes dolgokat osztottam…..
Jezus 2009.01.15 09:47:22
@huhujje:

Az élet ilyen, egyszer fent, egyszer lent. Amikor a részvényárfolyam az egekben volt, az azért volt mert ott volt Jobs. most azért (is) van lent mert nincs.
Jobs azért lett legendás mit az Apple-lel elért. És az Apple azért is van ott ahol, mert Jobs legendás lett, egy fontos faktor. A kettő nem különválasztható.
A tajvani Economic Daily News úgy értesült, hogy a Taiwan Semiconductor Manufacturing Company és a United Microelectronics Corporation már várja az Apple megrendelését az iPhone nanók csipjeinek legyártásához. A pletyka szerint a gyártást legkorábban márciusban kezdik meg, és az…..
Obama, más elképzelés híján, előrántotta a kalapjából a 70 éve ott porosodó Deal nevű Newcee-t, mondván, ha akkor jó volt, jó lesz most is.Egyesek szerint persze a New Deal 1.0 se volt sikeres, mert a munkanélküliság még 1939-ben is 15% volt és még stb., de ezt fejtsék ki ők,…..
Jezus 2008.12.07 16:48:26
Én személy szerint örülök a válságnak.
Nem annak hogy lehet hogy elveszítem az állásom, és nehezebb fizetnem a lakásom részleteit. Nem.

Annak örülök, hogy itt a lehetőség hogy kissé magához térjen mindenki, eloszoljon a rózsaszín köd.

Ugyanis van valami, amiről senki nem beszél...
Mégpedig az, hogy azok a pénzek amikkel mindenki játszik (MINDENKI), azoknak legalább a fele SOHA nem létezett. Ugyanis ha én beteszek 100ezer forintot a bankba, a bank köteles egy központilag meghatározott tartalékot képezni belőle. Legyen ez mondjuk 20%, vagyis 20ezer forint. A maradék 80 ezerrel szabadon gazdálkodhat, ezt adja ki másoknak hitelben, ami mondjuk bankszámlára érkezik. Ekkor a bank a 80 ezernek a 20%ából tartalékot képez, (16 ezer forint), a maradékot pedig tovább adhatja hitelként. Könnyen látható, hogy az én betett 100ezremből a bank a többszörösét képes csinálni, mindezt a központi tartalék rátája határozza meg. Mindez szép és jó, csak látható, hogy a pénz nagy része NINCS, kizárólag a "számítógépeken" jelenik meg, nincs mögötte semmilyen valós fedezet. Mindez nem is gond, amíg nem akarnak egyszerre sokan kivenni pénzt, VAGY az történik ami most, vagyis a bank "benézi", bebukja a hiteleket, ugyanis ekkor derül ki hogy a meglévő fedezet annyit ér mint erdőtűznél a vizipisztoly. Ekkor lehet menni sírni állambácsihoz, aki persze hogy megsegíti őket, miből? hát persze hogy ugyanannak a pénzéből aki betette a bankba. Persze, ez nem jelenti azt hogy a bank elengedné az adósságot, dehogyis. Szóval gyakorlatilag duplán fizetünk. Vagy triplán.

Na ennek lenne az ideje hogy változzon, és megtanuljunk abból élni ami van, és nem abból ami nincs...
Pontosítok, csak a címbe nem fért bele: a nemrég megjelent második generációs zenelejátszó gyorsabb, mint elődje, vagy mint bármelyik iPhone, méghozzá nemcsak elméletileg: nagyobb órajelen fut a Touch processzora, mint a családtagoké. A többi modellben ugyanis 412 megahertzen…..
Amióta Peter Oppenheimer elejtett egy megjegyzést az idei év nagy dobásáról, amivel a konkurencia állítólag évekig nem tud majd versenyezni, sorra jönnek a találgatások. Néhány hete titokzatos informátorok arról adtak hírt, hogy az (állítólagos) októberi esemény a Brick-ről…..
Az AAPL papír 110 dollár alatt áll, amire 2007 májusa óta nem volt példa. Legutóbb az Appleblog indulásakor vásároltam gondolatban 125 dollárért egy talicskányi Apple-részvényt, de becsületemre legyen mondva, májusban túladtam volna rajta 190 dolláros áron, erre tessék. Most…..
Appleblog Visszatért az iPhone 2008.09.24 18:11:00
Még nem írtam meg, hogy visszakaptam az iPhone-om, pedig  sokan kérdezték, hogy mi van szegény hülyével, úgyhogy most itt a post. Ugye azért volt hülye, mert nem tudta kezelni a 3G-s hálózatot, így beadtam garanciális javításra, ami 11 napot vett igénybe, aztán jött az sms,…..
Sokan panaszkodnak arról, hogy a 2.1-es firmware óta nem úgy működik az iPhone levelezője, mint ahogy az elvárható lenne. A sokan alatt azt értem, hogy én is. Hiába állítjuk be az iPhone-os Mailen, hogy bizonyos időközönként ellenőrizze az új levelek érkezését (a push-ról nem…..
..
Jezus 2008.09.16 18:28:41