Regisztráció Blogot indítok
Adatok
$$

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Honvédelmi Minisztérium szeptember 19-én közölte, hogy 30 UH-1N-es helikoptert kap hamarosan a magyar honvédség az Egyesült Államok hadseregétől. Tájékoztatásuk szerint az amerikai haderő összesen 89 helikoptert von ki a hadrendjéből, ezeket ingyen vagy kedvezményes áron…..
Egy kedves barátom – aki mellesleg épp a korábbi cikk készítéséhez kölcsönkapott eszközről merített ihletet – ma délután meglepett egy e-maillel. Ezt a személyes adatok levágása utáni állapotban, egyébként változatlan tartalommal idézem:Na, most kell kitölteni a…..
Ha a brainstorming után csak fejfájás marad, akkor szoktak a tévécsatornák a Comment:comhoz fordulni. Hogy mondjuk az olvasók, nézők adjanak címet az új sorozatnak. Most is valami hasonlóra lehet vállalkozni, csak nem sorozatcímről, hanem egy szolgáltatás nevéről kell dönteni.…..
$$ 2009.04.30 13:27:56
A mai Bors hatodik oldalán találtuk az alábbi döbbenetes, drámai, lélegzetelállító, vérfagyasztó, horrorisztikus történetet a fiatal modellről, nem túlzunk, szinte nyárfalevélként reszketett a kezünk közt az újság, miközben fél szemmel faltuk a sztorit (a másik szemünket…..
$$ 2008.03.24 22:02:17