Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hidegenhagy

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múlt hét mással sem volt tele, mint azzal, hogy hány Tények- és egykori Napló-újságíró és tévés hagyja ott a TV2 hírszerkesztőségét, mert képtelenek együtt dolgozni azzal a Kökény-Szalai Viviennel, akit a pletykák szerint Habony Árpád ültetett a szerkesztőség nyakára. Igaz, ezek a tévések úgy…..
hidegenhagy 2016.03.30 08:32:32
@porte: Ha ennyire nem tetszik az Index akkor mi a fasznak jársz ide? Kényszerít valaki?
hidegenhagy 2016.03.30 08:43:57
@porte: +1 A szocik idejében a lebukott káderek (Zuschlag, Hagyó, Hunvald, stb...) sittre mentek, pár milliós ügyekért is. Most amikor Simicska, Mészáros, Rogán, Szíjjártó, Lázár, Habony millárdokkal, sőt száz millárdokkal mutyizik, nem történik semmi, az ősfideszes Polt Péter által vezetett ügyészség már a nyomozásokat is elkaszáltatja. Miközben a Pintér által iránytott rendőrség (utólag jogellenesnek nyilvánított módon!) első szóra bevitte az Ökotárs vezetőjét, addig Tarsoly Csaba százmillárdos sikkasztás gyanusítottjaként egy hónapig szabadon mászkálhatott és takaríthatta a bizonyítékokat.

Aki ezeket nem fogja fel, azzal komoly problémák vannak. A Fidesz olyan messzire ment, hogy örülhet ha választáson váltja le a nép és nem úgy mint Janukovicsot.
hidegenhagy 2016.03.30 08:51:01
Nesztek bazmeg, csak emlegetni kellett:
index.hu/belfold/2016/03/30/a_villamgyors_hatosag_is_segitette_erdosine_nepszavazasat/

"Erdősinének tehát a február 23-i leadás előtt meg kellett keresnie legalább 20 ismerősét, hogy írja alá az ívet, és mivel ez adatgyűjtésnek minősül, erről bejelentést kellett tennie Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (NAIH). Péterfalvi Attila elnök az MSZP-s Nyakó Istvánnak küldött levelében elárulta, hogy

Erdősiné február 21-én VASÁRNAP kereste meg a hatóságot, és egy nappal később meg is kapta a határozatot.

Az adatvédelmi hivatal adatbázisából az is kiderült, hogy Erdősiné vasárnap 16 óra 44 perckor nyújtotta be a kérelmét.
...
Nyakónál ugyanez a művelet 10 napig tartott, a szintén MSZP-s Lukács Zoltánnál pedig 22 napig. Ugyanennek a határozatnak a kiállítása."

De nem Fidesz megbízásból dolgozott a vén hazaáruló, á dehogy...