Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsuzska Molnár

4 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapesten sok street art alkotással találkozhatunk. A Színes Város és a Neopaint csoport (A velük készült interjúnkat itt olvashatjátok.) falfestményeit is sokan ismerik. De mi a helyzet a vidéki alkotókkal? Májusban szegedi street artosok, Marton Ákos és Vinkó Leó, azaz a Muralpaint csapat óriás…..
Az Újlipótvárosi-szuperblokk csoport megalakítójával, Marinov Péterrel beszélgettünk a XIII. kerület forgalomszervezési és parkolási problémáiról, hogy mitől lesz élhető egy városrész, hogyan működik a civilek és az önkormányzat közötti egyeztetés, és arról is, hogy hogy is áll most a Budapest…..
A Járókelő.hu egy olyan weboldal, amely 2012 óta segít a városlakóknak abban, hogy jelezhessék a kátyúkat, letört szemeteseket, lekopott zebrákat és egyéb közterületi problémákat a lakóhelyükön. Fónai Kende a Járókelő önkéntese, ezenkívül tömegközlekedés rajongó és egyetemista. Szeptemberben kezdi…..
Graffiti, dekoráció, művészet? A mostanában csendesebb bulinegyedben a Neopaint óriási tűzfalfestményei, a turisták és a streetfotósok kedvenc témái között sétálhatunk. A már 15 éve működő csapat vezetőjével, Jankovits Barnabással beszélgettünk legújabb munkájuk, a Magyar népmesék Aranyborjú…..
Buenos Aires vezetése néhány évvel ezelőtt úgy döntött, hogy a szűk belvárosi utcákat a megváltozott igények alapján átalakítja, több teret adva a gyalogosan és kerékpárral közlekedők számára...
Zsuzska Molnár 2020.04.29 19:34:32
@röf: Szerintem én észrevettem, hogy téged más érdekel, nem a cikk, amiben nincs szó sárkánygyíkról sem, meg általános forgalomcsökkentésről sem. És ez tök oké, csak ha a fővárosi intézkedések érdekelnek, akkor érdemes lenne azokon az odalakon beszélgetned, ahol erről van szó, vagy ahol azoknak tudsz jelezni, akik a döntést tervezik. De ahogy jól esik. Csak szóltam, hogy szerintem az argentínai sétálóutcáknak kevés közük van egy általános forgalomcsökkentéshez, te viszont a kettő közötti hasonlóság miatt háborogtál.