Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MediLine

45 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kifejező tekintet a középpontban. Hangsúlyozza szemei egyediségét az örökérvényű Dr. Hauschka Szemhéjtussal. Könnyebb használat, hosszantartó hatás - új receptúrával az egyedi végeredményért, klasszikus fekete és lágy barna árnyalatokban...
Saját magadnak szeretnél kivételes perceket, vagy másnak okoznál örömet vele? Most választhatsz ajándékként is adható gyönyörűséges kis dobozt, korra és nemre tekintet nélkül a Dr. Hauschka gondosan összeállított, kézzel csomagolt próbaszettjei közül.  Biztosan beválik, ha köszönetet szeretnél…..
Az egészséges életmódra váltásban sokszor a legnehezebb a nagybevásárlás megszokott ütemének a megváltoztatása. Az elhatározás pipa, de mégis tanácstalanul állunk a bolt közepén, hogy akkor most mégis mit vegyünk... Sokat segíthet ilyenkor egy lista az egészséges élelmiszerekről, amiket nyugodt…..
A sárgarépa az egyik legközkedveltebb zöldségféle. Ki ne hallotta volna gyermekkorában, hogy egyél sárgarépát, különben nem tudsz fütyülni. Szüleink is pontosan tudták, hogy a sárgarépa rengeteg vitamint tartalmaz, jótékony hatással van a szervezetünkre. Miért érdemes…..
Picit már az őszre hangolódunk ezzel a pitével, de egyszerűen nem lehet ellenállni a szilva csábításának! Főleg, ha paleo recepttel, minden mentesen tudjuk elkészíteni. Így a késő nyári nyaralások miatt sem kell aggódnunk, ezzel a sütivel bombaformában maradhatunk. Mértékkel persze.... ;)..
MediLine A törékeny vitamin 2017.01.13 16:24:29
A C-vitamin a tested védőpajzsa, amire minden nap figyelned kell. De mi okozza, hogy bár látszólag sok C-vitaminban gazdag zöldséget és gyümölcsöt fogyasztasz, szervezeted számára mégsem elegendő? Hová tűnik? Hogy pótolhatod? Inkább nyersen, mint főzve Bár azt hiheted, hogy a sok főzelék fedezi a…..
Egy szelet ebből az ínycsiklandó almás sütiből sokat segíthet a leghidegebb napok átvészelésében, miközben az összetevőknek köszönhetően még az újévi fogadalmaink sincsenek veszélyben! És mindössze 30 perc elkészíteni. Hozzávalók: 25 g Nocarb daramix 80 g TrendaVit eritrit 50 g TrendaVit…..
MediLine Mind vasemberek vagyunk 2016.11.25 17:22:38
Szervezetünk egy csodálatos és összetett gépezet, ami rengeteg érdekességet rejt. Tudtad, hogy a vérkeringés, a májműködés és csontok számára nélkülözhetetlen vas a csillagok mélyén keletkezett? Egy átlagos felnőtt szervezete 4-5 grammot tartalmaz ebből a földöntúli anyagból. Vas, a szervezetünk…..
Ma Magyarországon minden ötödik ember cukorbeteg. Mégis, aki nem érintett, hajlamos megfeledkezni a megelőzés fontosságáról. Olyan tanácsokat szedtünk össze, amit kis lépésekben, te is könnyedén be tudsz építeni a napjaidba. Főzz otthonNemrégiben egy kutatás mutatott rá arra, hogy az otthon…..
MediLine Zabpelyhes kókuszgolyó 2016.10.03 13:48:23
A kókuszgolyó egy igazi klasszikus, mindenki kedvence, amit akár gyerekekkel együtt is elkészíthetünk. Ez az egészséges változat nem csak finom, de igazán gyorsan, sütés nélkül összeállítható. Vigyázat! Ha sokat eszünk belőle, akkor már nem számít diétásnak...
Ősszel megkezdődik a légúti megbetegedések csúcsszezonja. Érdemes már jó előre a megelőzésre gondolnunk, hiszen szervezetünk védekezőképességének erősítésével egészségünk sikeresen megőrizhető. Ha már magával ragadott minket a betegség, gyógyulásunkat nagyban elősegíti, ha különböző…..
A MÉKISZ "Tanúsított Minőség" védjeggyel ellátott termékek minősége és megbízhatósága az azonos vagy hasonló termékek kínálatában a megszokottnál lényegesen jobban garantált! De mit is jelent ez pontosan?..
A szív- és érrendszeri megbetegedések megelőzésében egyre komolyabb szerepet tölt be a tudatos táplálkozás. A szabad gyökök káros hatásának, illetve az ellenük való védekezés fontosságának felismerése vezetett ahhoz, hogy a Q10-koenzim az elmúlt pár évben a figyelem középpontjába került...
MediLine Áfonyás-totus palacsinta 2016.09.23 16:06:12
Ha speciális étrendet folytatunk, az eleinte rengeteg áldozattal jár. Egészen addig, amíg meg nem ismerjük a manapság már egyáltalán nem elérhetetlen egészséges helyettesítőket. Ne mondj le a nagyi palacsintájáról, készítsd el könnyedén ezt az áfonyás-totus változatot!..
Táplálkozásunk nem csak a kilóinkra van hatással, egészségünket is a bevitt tápanyagokkal alapozzuk meg. A helytelen étrend akár 30-60 százalékkal is hozzájárulhat a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásához. Ebben az elfogyasztott zsírok kiemelkedő szerephez jutnak...
MediLine Őszi MediLine Nap 2016.09.05 16:12:18
Megkóstolnád paleo gulyásunkat? Szeretnél egy ajándék masszázst? Érdekelnek az egészségtudatos életmóddal kapcsolatos termékek? Ha legalább egy kérdésre igennel válaszoltál, érdemes ellátogatnod a MediLine Napra!..
MediLine Chia-szezám paleo snack 2016.07.28 10:30:21
Ez a szezámos csodaropogós nem csak egészséges, de nagyon finom is! Paleo diétázók, glutén- és laktózérzékenyek is bátran fogyaszthatják!..
A hidratálás minden évszakban nagyon fontos, de nyáron kiemelkedő figyelmet kell szentelnünk neki. Ha unod a boltban kapható gyümölcsleveket, kísérletezhetsz saját készítésű italokkal is. Nekünk ezúttal egy dinnyés-kivis változatra esett a választásunk. ..
MediLine Kókuszos chia puding 2016.07.18 16:05:06
Ha egy igazán egészséges desszertre vágysz, amit lelkiismeretfurdalás nélkül fogyaszthatsz a nap bármely szakában, a kókuszos chia puding tökéletes választás!..
MediLine Goji bogyós zabkeksz 2016.07.15 11:04:45
Úgy tűnik, hogy a forró júliusi napok után most pár nap hűvösebb időt élvezhetünk. Használd ki ennek előnyeit, ideje beizzítani a sütődet! 30 fokban senkinek sincs kedve sütögetni, viszont ne várj őszig, készíts fincsi zabkekszet a hétvégén. Strandolásra most úgy sem alkalmas az időjárás.  ..
A chia mag az aztékok és a maják alap élelmiszerének számított, de csak a közelmúltban került újra a figyelem középpontjába. Fogyasztása szinte „divatossá” vált, ami nem csoda, hiszen elképesztően sokrétű egészségjavító hatással bír...
Ugye te is szép hajkoronára vágysz? A hajtípusodnak megfelelő samponok, hajkondicionálók beszerzése ma már nem nagy mutatvány, de tudnod kell, hogy ez nem elég. A szép haj az egészséges haj, és ehhez nem csak kívülről, belülről is táplálnod kell. Íme, néhány élelmiszer, amelyet érdemes beiktatni az…..
MediLine Dobj egy ajándékot! 2016.06.23 12:07:08
Szeretsz játszani? Szerencsés típus vagy? Látogass el június 23-30. között a MediLine Egészségházba (1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 32-34.), vásárolj minimum 20.000 Ft értékben, és játssz velünk a GARANTÁLT NYEREMÉNYÉRT!..
A jó megjelenéshez nem csak csinos ruhákra és trendi frizurára van szükséged, az is elengedhetetlen, hogy kezeid is tiszták és ápoltak legyenek. A hidratált kéz, a szép körmök hozzájárulnak az egészséges megjelenéshez. Száraz, repedezett a körmöd? Már az összes létező körömápolót kipróbáltad?…..