Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kim KyuSung

56 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! :) Mint láthatjátok, manapság nem sok időm van írni, ami persze nem azt jelenti, hogy abbahagytam a történetet. Éppen ezért, mivel nem tudnék most írni újabb fejezetet, egy gyors bejegyzést szeretnék tenni néhány érdekességgel a szereplőkről. Remélem, nem okozok csalódást azzal, hogy…..
Miközben a fiúk a koordinátorra vártak, Jason gyorsan felvázolta Yeong Wook-nak, hogy hogyan is működnek a dolgok debütálás előtt és persze után. Hogy felvesznek az előadókkal egy-egy kiválasztott dalt, néha videóval együtt, és felteszik az internetre, majd folyamatosan nézik, hogy mennyien…..
Ebben a bejegyzésben a Block B budapesti koncertjével kapcsolatban olvashattok, illetve egyelőre csak a koncert előtti időszakról, napokról. Valójában a koncert miatt gondoltam úgy, hogy elkezdem ezt a blogot. Még akkoriban akartam, viszont nem lett volna időm erre. Csak aztán mégis belevágtam, mert…..
Well, I'm sorry that I didn't write anything since the last time, but I really had no time for it. To be honest, I should do something else now, too. Anyway I'm going to write down some of the good points of k-pop through my story...
Hello everybody! ^_^ I'm a K-pop fan from Hungary and just decided to start this blog dedicated to K-pop. I was thinking about it since weeks, but today I finally make it. I really want to write down a lot of things, like my opinions, feelings, experiences and other stuffs. Mostly about K-pop, but…..
Super Guys: Korean Dream Borító 2017.02.26 21:51:23
Itt egy borító a történethez. :) Még korábban csináltam, eredetileg Word-ben gyakorlásként, mivel az egyik órámon előző félévben kellett borítót tervezni. Persze ezt csak magamnak készítettem el. >_< Szép is lett volna, ha ilyet adok a tanár kezébe, vagy valami. :D Szóval Word-ben…..
A hat kiválasztott fiú feszülten állt a szoba közepén, miközben Chang koordinátor körbejárta őket. Nem elég, hogy zavarban voltak, de még rájuk is szólt a nő, amikor valamelyiken kérdezni mertek, mivel ő éppen koncentrálni próbált. A végére úgy döntöttek a fiúk, hogy még megmozdulni sem fognak…..
A 2012-es nyár nagyon zsúfolt volt az LS Record számára. A gyakornokoknak, amellett, hogy ezerrel próbáltak, ott voltak a feladataik és fellépéseik, amik igen jól sikerültek. Persze el is várták tőlük, hogy jól teljesítsenek. Kim Yeong Wook, akit az elnök még korábban kivett a csoportmunkából, ami…..
Az első éjszaka a táborban igen hosszúra sikeredett, már elég későre járt, amikor mindenki elvonult a sátrába. Lefekvés előtt volt egy közös éneklés is a tűz körül, amit az elnök Jason-nel közösen talált ki. Lee elnök még egy gitárt is előszedett valahonnan, amin különböző dalokat játszott. Az…..
Kim KyuSung 2017.02.13 22:18:04
@lee_young_ah21: Szia! ^^

Köszönöm a kommentet! Igazából nem számítottam rá, hogy ilyen hamar lesz egy hozzászólás, ezért nagyon meglepődtem. Még nem volt egy órája, hogy közzétettem a fejezetet :D Arra sem számítottam, hogy egyáltalán lesz megtekintés, még én sem néztem meg, miután elmentettem. :D Nagyon örülök, hogy ennyire tetszik és olvasod a történetet. Most így a szünetemben írni akartam annyit, amennyit csak bírtam.
Nem tudom, mennyi időm lesz ezután. Kevesebb órám lesz ebben a félévben, legalábbis nem kell minden nap bemenni az egyetemre, csak hát olyankor meg a feladataimmal kell foglalkozni... De majd meglátom. Mindenképpen írok majd fejezeteket, viszont előfordulhat, hogy nem teszem sokáig közzé, ahogy korábban már volt erre példa. Még egyszer köszi! :)
Yeong Wook még később is nyomott hangulatban volt. Még a saját érzései is összezavarták. Hiába volt boldog, a lelke mélyén szomorúság lapult. Kínzó érzésnek találta, hogy Kyu Sung ott van mellette, de nem mutathatja ki neki a szerelmét. Valahogy sosem hitte volna, hogy egy nap így érez majd. Azt sem…..
A június beköszöntével nagy meglepetés érte a gyakornokokat. Nem számítottak rá, de Lee Sung-ho elnök egyik nap bejelentette nekik, hogy három napos kirándulásra mennek a hegyekbe. Mindenki megörült, hogy végre pihenhetnek egy kicsit, azonban hamar világossá vált számukra, hogy ez sem teljesen olyan…..
Yeong Wook csak nézte, ahogyan Hee Sung a kínai karaktereket írja egymás után, teljesen belemerülve a memorizálásukba. Annak ellenére, hogy az iskolában tanultak írásjegyeket, neki nehéznek és megtanulhatatlannak tűnt az egész. Nem csoda, hogy japánból sem volt olyan jó tanuló, hiába igyekezett.…..
Yeong Wook a fejét forgatva nézet körül, miközben felfelé haladtak a sötétedő utcában. Sosem látott még olyan hatalmas házakat, amik arrafelé voltak. Tudta, hogy mindet gazdagok lakják. Ahogy a szebbnél szebb villák mellett haladtak el, azon járt az esze, vajon melyik lehet Hee Sung családjáé.…..
Yeong Wook és Hee Sung úgy döntöttek, hogy sétálnak, nem szállnak buszra, hogy több idejük legyen beszélgetni, mielőtt elköszönnének egymástól. Hee Sung észrevette, hogy a másik is jól érzi magát vele, és tudta is, mi az oka. Yeong Wook elmondta neki korábban, hogy az apja miatt nemigen tud sehová…..
Kim Yeong Wook nagyon boldog volt a ténytől, hogy van egy barátja. Nagyszerű érzés volt számára, hogy volt mellette valaki. A napok és hetek múlásával egyre jobban megismerték egymást, egyre több mindent tudtak a másikról. Amikor csak lehetett, együtt töltötték az idejüket, együtt tanultak. Yeong…..
Azon a napon elég kellemes volt az idő Szöulban. Kim Yeong Wook a táskájának a pántjait szorongatva sétált az iskola felé, és azon törte a fejét, hogyan élje túl azt a napot. Az iskola mindig nagy nyomást jelentett számára annak ellenére is, hogy jó tanuló volt. A külvilág felé azt mutatta, szeret…..
A felvétel még azon a szerdán sikeresen elkészült. Yeong Wook előzetes aggodalma felesleges volt, mert nem voltak gondok vele, nem kellett sokszor újra kezdenie az éneklést. A végére annyira élvezte az egészet, hogy sajnálta, amiért véget ért a felvétel. Érdekesnek találta a közös munkát a…..
Kyu Sung az étkezőbe lépve látta, hogy Yeong Wook a két szobatársával ül az egyik asztalnál. Az ajtóban megtorpanva figyelte őket, aminek következtében kezdett a féltékenység benne növekedni. Habár örült, hogy végre mosolyogni látja a fiatalabbat, mégis zavarta, amiért mindez nem miatta történt,…..
Yeong Wook, visszaérkezve a szobájába, gyorsan letusolt, felöltözött, aztán úgy döntött, szembenéz a dolgokkal, amik elől nem menekülhetett el. Éppen az elnökhöz igyekezett, amikor az észrevette a fiút, és magához hívatta őt, hogy valami fontosról beszéljen vele. Yeong Wook biztosra vette, hogy a…..
Miután sikeresen felvették a klipet, amiben Yeong Wook és Kyu Sung is szerepeltek, a fiatalabb fiú hirtelen elég feszültté vált. Egyre több feladattal kellett megbirkóznia, ami napról napra idegesebbé tette. Ott volt a júliusi fellépés, amire egy egész koreográfiát kellett összeállítania egyedül és…..
Kim KyuSung 2017.01.22 10:25:23
@lee_young_ah21: Szia! Wow, köszi a kommentet!!! Te vagy az első, aki hozzászólást írt :D Örülök, hogy tetszik a történet, ez feldobta a napom ^^ mindenképpen folytatni fogom, csak mostanában nem igazán volt/van időm írni. Viszont pár hete elkezdtem a következő bejegyzést, amit hamaroasan be is fejezek. :)
Igazából kicsit félek közzétenni az írásaimat, mert mi van, ha nem tetszik valakinek... de majd lehet, megpróbálom. Köszönöm!! ^^
Miután Yeong Wook magára hagyta, és sikerült Kyu Sung-nek rávennie magát arra, hogy visszamenjen a lakásába, a fiú nem tudta visszatartani a könnyeit, egyszerűen csak sírva fakadt. Nem hitte el, hogy volt olyan hülye, és rákérdezett valami olyanra, amiről tudhatta volna, hogy megbántja a…..
Amíg Kyu Sung a vacsorához készítette elő a hozzávalókat, Yeong Wook őt nézte, és elárult néhány dolgot a puszani útjáról. Aztán a fiatalabb azt mondta, szeretne kicsit pihenni, de később még fog mesélni. Közben Kyu Sung mosást is elindított, mert az utóbbi napokban felgyülemlett a sok mosatlan…..
Vasárnap kora délután Yeong Wook-nak indulnia kellett a buszpályaudvarra, hogy ott felszálljon egy Szöulba tartó buszra. Sűrűn közlekedtek a járatok, de nem akart túl későn visszatérni a fővárosba, hiszen volt még dolga bőven aznapra. Úgyhogy éppen csak meg tudott ebédelni és egy keveset pihenni az…..
- Szóval holnap visszamegy Szöulba? - kérdezte halkan Moon-sik, mintha meg sem hallotta volna Jin-young-ot. Tudta, hogy Jin-young unokatestvérének hamarosan haza kell mennie, mégis sajnálta ezt, ugyanis szívesen megismerte volna a fiút. Valamiért csak túl érdekesnek találta őt, pedig nem beszéltek…..
Az eseményekkel teli pénteki nap után Jin-young szülei kitalálták, hogy szombaton menjenek el együtt kirándulgatni a városban, mivel Yeong Wook nem ismerte még annyira Puszant. Reggel el is indultak, több helyen is jártak, megnézték a főbb látványosságokat, egy kései ebéd után pedig elmentek a…..