Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leapyear

0 bejegyzést írt és 132 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elhíresült kiírása volt az osztrák boltoknak a rendszerváltást közvetlenül megelőző magyar bevásárlóinvázió tapasztalataként: magyar, ne lopj! Sokan vitatják ugyan hitelességét és valóságalapját, de sajnos személyesen volt alkalmam megtapasztalni igazságát. Az egyik Billában tátottuk a szánkat - mi…..
Ezt az állami szervek vezetői állapították meg egy tanácskozás keretében...
leapyear 2020.12.01 18:48:42
@MAXVAL birсaman közíró (cenzúrázott): Kérek abból a gerendából, amiből nálad a mennyezet épült, mert nem szakadt rád ekkora ordas nagy hazugság hatására...
https://444.hu/2020/10/30/hadjarat-a-francia-szolasszabadsag-ellen Az európaiság lényege a 'hatalmi ágak', az 'állam és egyház', valamint a 'tudomány és a vallási dogmák' szétválasztása.  Macron a lehető legintelligensebb megoldást javasolja a terrorizmus megszüntetésére, mégpedig az…..
leapyear 2020.10.31 15:38:34
@MAXVAL birсaman közíró: Tudom, tudom. Neked a favorit a keresztes hadjárat és az inkvizíció. Remélem örülsz a Lengyel abortuszszigorításnak is. A hasonló hülyék miatt megint fiatal nők fognak meghalni az illegális abortuszok miatt.
A vallás sötétség így-is -úgy-is.
  Igazából én vagyok az idióta barom. Nem is értem, mit vártam egy radikális feminista cikkétől. Sophie Lewis "A koronavírus-krízis azt mutatja, hogy ideje eltörölni a családot" című írása az Open Democracy oldalán jelent meg pár nappal ezelőtt.   A szerző a járványra adott első számú reakciót,…..
Habár az ingatlanárak az egekben vannak mostanában, még mindig találni jó ár-érték arányú ingatlant, ha jó helyen keresgélünk. Válogatásunkban 30 millió Ft alatti új építésű lakásokat mutatunk Budapesten. Jól kihasználható minilakás - Budai Walzer Lakópark A Budai Walzer Budapest egyik…..
A közösségi oldalak ügyeletes szenzációja Orbán Viktor térdeplése a budai karmelita-kolostor erkélyén. Nick Vujicic végtagok nélküli prédikátor társaságában imádkozik, vagy legalábbis magába száll. Hívei erősnek tartják a fényképet, és rajonganak érte. Akik gyűlölik, képmutatónak vélik, és…..
leapyear 2019.10.29 17:30:51
@midnight coder: Rendkívül jól látod a helyzetet. Tényleg.
Ahogy az előző posztunkban ígértük, ezen posztunk témája a hanyatló, ateista, nihilista Nyugat-Európa - ahol a templomok üresen állnak; ellentétben Közép- és Kelet-Európával, ahol még a régivágású kereszténység dívik. Itt, mifelénk, az emberek ismerik a valódi értéket (értsd: utálják a melegeket,…..
Az atomerőművek meglehetősen ritkán robbannak fel - nyugtat meg minket az atomenergetikai szakember. Néha azért mégis megtörténik - vágjuk rá mi. Megtörtént Cseljabinszkban, Csernobilban, Fukusimában, és van még tucatnyi hely a világon, ahol bármikor történhet atomkatasztrófa. A…..
A mai 30-as, 40-es szülők még egy olyan korban nőttek fel, ahol nemhogy Internet, de még mobiltelefon sem igen létezett kamasz vagy fiatal felnőtt éveikig. Az ő gyerekeiknek, akik már digitális bennszülöttként jöttek a világra, természetes, hogy bármilyen kapcsolat vagy tartalom másodpercek alatt…..
  Ahhoz, hogy a globális hőmérsékletemelkedés ne menjen másfél Celsius fok fölé, számos egyéb intézkedés mellett a lehető leggyorsabban át kell állítani a közlekedést a robbanómotorról a villanymotoros járművekre. Az még kérdés, hogy nulla kibocsátású járművek zömmel milyen formában jutnak hozzá…..
Putyin nagy bajba sodorhatja Európát, mert ha érdekei úgy kívánják, bármikor kiprovokálhat egy újabb nagy menekültáradatot. Madarat tolláról: az Osztrák Szabadságpárt elnöke igen közeli barátjának nevezte az olasz belügyminisztert, aki ellen odahaza éppen most indult ügyészségi vizsgálat a…..
leapyear 2018.08.26 17:56:56
@balcán maxval bircaman: Azért ez nem ilyen egyszerű. Nagyban függ a bevándorlás minőségétől és szabályozottságától. A bevándorlás nem ördögtől való dolog, de nem így, ahogy itt az idióta "liberálisok" állnak hozzá. Ez a bevándorlás nagyon rossz minőségű, züllesztő, agresszív és veszélyezteti az emberi értékeket és szabadságjogokat.
leapyear 2018.08.26 17:59:02
@taga20: befutnak putyin és soros bértrollnokai is. Akkor mi van? Egyforma kártékony mindkettő.
Életünket és vérünket a mostani olasz kormánynak, de menekültet, azt nem kérünk! Éheztetés mint kínzás - a magyar menedékpolitika korszakos találmánya; Az autokraták be vannak rezelve, hogy a liberális rend hívei kiállnak a szabadság védelmében...
        Táltos Kövér László, minden magyarok gézája és vahorca, Nagyboldogasszonyanyánk gönyüje, Jutocsa fia Kazal, Kazal fia Döbe, Döbe fia Patogár sámándobján adta hírül, hogy gyűlnek már az aranykeselyek Attila nagykirályunk huzulján.     Az elmúlt évtized Kurultájai azt is üzenik: magyarok…..
Elemelkedett beszédet mondott a magyar miniszterelnök Tusványoson, amiben mindössze egy-két üzenetet küldött a magyar választóinak, akiknek mindössze egy darab sorosozással kellett beérniük. ..
Az energiatudatosságnak az előnyei egyértelműen a környezetünk kímélése és a rezsiköltségek csökkentése. A hatékony energiatudatos beruházásokhoz nem árt tudni minden beépítendő rendszer előnyeit és hátrányait. Előnyként az alacsonyabb beruházási összeg jól hangzik, de az üzemeltetési költségeken…..
leapyear 2018.05.03 21:37:30
@SzAdam: Lehet, de a legtöbb helyen nem áll rendelkezésre kútvíz.
A leolvasztáshoz használnak fűtőszálat is, ahogy a cikkben is szerepel.
A zaj valós probléma, nagyon is.
Lehet kombinálni sokféleképpen. Éppen a sokféleség miatt nem egyszerű másképp elemezni.
Az amerikai filmek gyakori eleme, hogy a középiskolás gyerekek suli után vagy hétvégente dolgoznak valahol, a diákmunkából befolyó bevételekből aztán nyárra összejöhet az új bringa, egy menő teleszkóp, amivel a csillagokat lehet nézni a kertvárosi éjszakában vagy érettségit követően az utazgatás a…..
Egy sötét teremben egy hatalmas feszület, alatta apácák imádkoznak. A sötétségben valami megmozdul... Napokkal később mentőt hívnak, de a keresztre feszített lányon már nem tudnak segíteni. A kórházba vezető úton életét veszti. Miért feszítették keresztre a fiatal, 23 éves…..
Az orbáni bezárkózás politikája nagyban ront Magyarország jövőjén, ami pedig most jön, az nem sok jót ígér a polgári társadalom szemszögéből. Végre egy kommentár, amely legalább félig-meddig Orbán mellett áll ki! Mert egyébként általános a közutálat a rezsimmel szemben a világsajtóban. A bajor…..