Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balla Béla

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cesar Millan magyarázatot közölt a nagy vihart kavart malac megtámadási ügy kapcsán, amiben azt állítja: a nézők nem értették meg a kontextust, ő mindent jól csinált. Az állatvédők továbbra is a fejét követelik, pár szakértő pedig csendesen elmélkedik azon, miért teljesen rossz a magát suttogónak…..
Balla Béla 2016.03.28 11:57:32
@Rastafan: Egyet értek, de ha egy világhírű szakember egyszer téved, vagy hibázik, nem kell temetni. Vagy akkor temessük Einsteint, mert őt is megcáfolták....:)
Balla Béla 2016.03.29 16:22:40
@Rastafan: aki ilyen blogot ir annak egy kicsit fel kell keszulnie arra, hogy nem mindenki fog vele egyet erteni. Ugy latom nehezen viseled ezt a helyzetet. Einsteint termeszetesen nem a feltalalasaival kapcsolatban hoztam szoba, de ezt nem magyarazom most el. En harom kutyat neveltem fel CM "elavult es veszelyes" modszereivel akkor is amikor o meg Mexikoban volt. Boldog, egeszseges, jatekos, szocializalt es kiegyensulyozott kutyak voltak, ugy hogy nehez lesz meggyozni engem. Ellenszenves nekem ahogy eroltetett intellektualis folennyel, diplomatikusan nezel hulyenek mindenkit aki nem ert veled egyet es kovetkezetesen ignoralsz minden bejegyzest, ami nem aldja az irasod. Legkozelebb ird hozza, hogy csak pozitiv kommenteket fogadsz el kulonben "durcas leszel" mint amikor nem fogad szot a kutyad....