Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hajni Farkasné

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már régebben készítettem ezt a babát,nagyon kedvelem. A varrás kezdetekor még nem gondoltam, hogy lesz neve, de mindig munka közben kapják meg az egyéniségüket. A gyerekek játékai között találtam egy kis vödröt, ami rögtön a kezébe került.Ekkor már tudtam , hogy Ő a Vízhordó leányka.    A vödör…..
Hajnali Varrogatás Fiús dolgok 2016.06.03 21:05:29
Bubi kutya réges-rég készült, még totyogtak az ikrek.... Akkor még unisex játék volt, ma már csak a Levikém ágyában trónol    Jóval később készült az űrhajós párna   Mivel a Lénának sok babát és babaruhát varrtam, a Levi kedvenc Sárga Macija sem maradhatott ruha nélkül...    A Lénusnak…..
Hajnali Varrogatás Varrás mánia 2016.05.19 15:51:07
Azt hiszem evvel kezdődött a mánia.... Amikor Léna unokám cseperedni kezdett, megláttam egy újságban a Waldorf baba készítésének leírását. Rögtön úgy éreztem, ezt meg kell varrni! Nagyon élveztem, ahogy alakul, formálódik, életre kel! Persze ruhát is kapott, de akkor még nem gondoltam, hogy…..
 Ajándékba kaptam ezt a szép kézzel készült rongyszőnyeget. A Doborjáni Speciális iskola gyermekei készítették a varrogatásaimért. Amint látszik, Pupák-Puppy cicám is nagyon szereti.  Imád bebújni alája.   Feküdni is nagyon jó rajta, mindegy ha össze is van gyűrve..  ..
Hajni Farkasné 2016.05.02 18:07:45
@Sacalina:
Az biztos, hogy az van amit ő akar! Igen a dobozokat is szereti. Főleg a varródobozomat, ahonnan mindig lop ki valami gombolyagot!
  Gondevő Szörnyecskék készültek, szintén Zsófika kérésére a Speciális Iskola gondozottjainak. Ha nehezen tudják elmondani bánatukat, örömüket, segít a Gondevő. Lerajzolják vagy írják gondjukat, a cipzáros száj mindent elnyel. (Nekünk is jól jönne egy csekkeket evő Szörny!)    Az unokáimnak is…..
Zsófikát régóta ismerem, a Doborjáni Ferenc Speciális Iskolában nagy-nagy türelemmel és szeretettel tanítgatja a gyerekeket. Ő kitalálja, hogy mivel segíthetjük a képességük fejlesztését, én próbálom megvalósítani. Már több mindent csináltunk, most egy pecázós játék jutott az eszébe.  ..
Régen csak "hasznos" dolgokat varrtam, de mitóta unokáim vannak, rákaptam a különböző baba-, manócska- és állatka varrásra.  Mára már annyira elszaporodtak, hogy lassan nem férnek el a polcokon, a szekrény fiókjaiban, vagy a dobozokban.  Ezért szeretném megosztani őket másokkal is......