Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kawaszaki

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
           ...miért is? Társaságban nem túl kommunikatív, a csaj barátai butának tartják őt, és finoman szólva nem a Windsor-házból szalajtották. Posztolónk azon rágja magát, hogy fogadja el párját most már ilyennek, vagy kezdjen el a szakítás irányába mozgolódni, vagy egyáltalán ne törődjön mások…..
Kawaszaki 2019.09.13 20:23:51
2021. január 1. az a dátum, amely ma már egyre több építtetőt érdekel. Miért? Mert akár érintettek is lehetnek ha e nap után tervezik használatba venni lakóházukat. Mit jelent pontosan az új energetikai szabályozásban az, hogy az épület energiaigényének 25%-át megújuló energiaforrásból kell fedezni?…..
Kawaszaki 2019.08.03 18:00:11
@h.kovacs: Sajnos ez pont a fűtési időszakban nem igaz.
A múltkori posztban említettem, hogy a Grund Stúdió egy már nem használt, régi műhelyből kerül kialakításra. Ebben a műhelyben korábban spiáter, sőt, egy időben alumínium öntés is történt, de lakott itt műanyagfröccsöntő gép és ipari méretű eszterga is. Ehhez illő módon bizony igen komoly elektromos…..
Kawaszaki 2019.02.15 11:33:00
@SomiTomi: Lehet, hogy így volt, nem vitatkozom, de véleményemet változatlanul fenntartom. Javasolom Tamás Schreiter hozzászólásának elolvasását, ami még szűk szakmai körökben is tanulságos. Sajnos ez a szakma sokrétűsége, de még az érintésvédelem elméleti alapjait illetően is túlmutat azon, hogy ilyen fórumon azt kivesézzük, így csak a figyelemfelhívás marad, aztán aki mégis belevág, lelke rajta...
Kawaszaki 2019.02.15 15:49:43
@SomiTomi: Tolerálom az értetlenségeteket, de "hosszabbítós" reagálásotokra, (eredetileg a részletektől tartózkodtam volna) reagálnék: 1.A hosszabbítót, ahol a hajlékonyság az egyik követelmény, nem tömör, hanem sodrott érvezetékkel kell kialakítani.2.A sodrott vezetékvégeket érvég hüvelyjel illik ellátni (tudtátok?, ha nem, máris itt az első veszély: egy elemi szál, mondjuk a fázisé, odaér a védővezető kapcsaihoz..) 3. Tegyük fel tudtatatok erről és használjátok is, de mivel teszitek fel? (Egy használható érvéghüvely fogó tízezres kategória.) Igen hallom a választ: "egyszerű fogóval is össze lehet préselni", ez igaz, de hogyan? Szerintem valahogyan, de biztosan nem stabilan, kicsúszás mentesen, és máris elérkeztünk 2. ponthoz. Mondjam tovább?
Még valami: volt aki védelemre, védelmi eszközökre hivatkozott, amiben van valami, de biztosak vagytok benne , hogy a "mögöttes hálózat" a védelem tekintetében rendben van?
Mottó: lehet szabályt szegni, de csak szabályok és a lehetséges következmények ismeretében és azok vállalásával.
Kawaszaki 2019.02.15 17:45:15
@SomiTomi: Örülök neki, ez volt a szándékom.
Tudtad, hogy egy  1-2 évvel ezelőtti kutatás szerint hazánkban 3,37 millió autó volt forgalomban? Nagyon durva, ha belegondolsz! Kíváncsi lennék, ezek közül a kocsik közül mennyiben van vészhelyzeti felszerelés, vagy személyre szabott hasznos eszköz... ha tetszik, túlélőkészlet!?..
Ha valaki váratlanul elveszíti a munkáját, a csalódottság és elkeseredettség mellé megpróbálja feléleszteni magában a reményt. Mindenféle elképzelései is lesznek a munkaerőpiacról, amik vagy valósak az ő helyzetében vagy nem. Igen, ez egyéni, más lehetőségei vannak mindenkinek, munkaerőhiány ide…..
  Mi van akkor, ha Havas Henriket hókotróval takarította el a kormányzati média, de ugyanakkor egy molesztáló kőbunkó is egyben? Mi van akkor, ha nem is Baukó Éva és társai ellen (valósan vagy vélten) elkövetett tetteiért, hanem politikai indíttatásból netán megrendelésre tette a kormányzati média…..
1860. Az ír Drogheda kikötője. Ma ÍGY fest..
Kawaszaki 2017.10.02 17:55:53
@Tejinashi: Akkor ismerd meg a Nikola Teslával való kapcsolatát...Röviden, szaftosan: egy g....i a javából
Nem biztonságos kézben tartott mobillal vezetni, úgyhogy természetesen nem erre buzdítalak, viszont attól óvd meg a pénztárcádat, hogy súlyos forintokat költs telefontartókra. Mutatom, mit csinálj: forrás: Household Hacker Facebook..
Kawaszaki 2017.09.03 15:51:50
A munkánk során gyakran próbálunk befolyásolni másokat, legyen az akár tudatosan vagy tudattalanul.Ez valójában már az önéletrajz beadásánál, a jelentkezésnél elkezdődött, az interjún is próbáljuk a legjobb képet adni magunkról, ha pedig elnyerjük az állást ez tovább folytatódik. Gondoljunk csak…..
2017-ig minden kéményes házban megjelenik a Katasztrófavédelem különítménye. Lesz náluk – többek között – a gázokat és szivárgási értékeket elemző mérőműszer, kéménykamera, tömítő elem, fúrókészlet és kéményseprőlapát is. Beengedjük-e őket? Elemi érdekünk. A rossz szellőzésű kémény halálos…..