Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MBK

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reggeli mellé fogyasztottam egy kis autóversenyt. Mostanában amúgy is koplalókúrán vagyok, pláne, mióta a gyömrői vasasnál ráálltam a mérlegre én is és kiderült, hogy ha fémből lettem volna, akkor már egész szép összeget érnék. Úgyhogy most nincs kaja, csak napi egyszer…..
Melyik az a jegy, ami még egy elírt árúnál is kedvezőbb az utasoknak? Az, amiben hibásak az útvonalra vonatkozó megkötések. A United/Continental utóbbi tagja, szerintem bártan kijelenthető, az utóbbi évek egyik legnagyobb elkúrását hajtotta végre egy márciusi estén, mikor…..
A célirányos gumiégetést azóta nem értem, amióta egyszer kipróbáltam. Két gumim bánta, ami pénzbe került, egy kevésbé gyakorlott majom is meg tudja csinálni, mert vezetési tudás nem kell hozzá, de utána két hétig szellőztetni kell az autót. Valószínűleg ezért nem is…..
MBK 2012.01.03 21:18:37
Közkívánatra folytatódik az őrült repülőterek sorozat: ezúttal egy már nem üzemelő, de ettől még igazán legendás légikikötő Hong Kongban kerül sorra: a Kai Tak, amelynek rettegett "Sakktábla Megközelítése" sok pilótának okozott nehéz perceket, míg a repülő…..
Subba Bazd meg! 2011.10.06 14:19:33
Az eddigi legjobb szupermozi!! Fuck Gaspar Gomez and fuck the fucking Diaz Brothers!! (szia csöpi!) ..
Fixisekre nagy kényszer nehezedik, hogy gyorsan megismerkedjenek a driftelésszerű fékezési technikával, mielőtt egy lejtő alján a falra felkenődve végzik, de rajtuk kívül van a világban néhány szórakoztató, lobogó inges csávó, aki egyszerű mountain bike-kal vagy bevásárló…..
Rita igazi csiszolatlan gyémánt; egy gyenge közepes ezerévessel nyit (festék, cukor, csoki - Mi ez? Mázlista), aztán mintha csak érezné, hogy az ember tekintete mindjárt megindul a következő levél felé, beleerősít, és bumm, az összes Klicsko-testvér nem tud akkorát ütni, mint…..