Regisztráció Blogot indítok
Adatok
illatosítotthegyilevegő

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Egy, csak egy legény van talpon a vidéken,Meddig a szem ellát puszta földön, égen;Szörnyü vendégoldal reng araszos vállán,Pedig még legénytoll sem pehelyzik állán.Széles országútra messze, messze bámul,Mintha más mezőkre vágyna e határrul;Azt hinné az ember: élő tilalomfa,Ütve ,általútnál’ egy…..
Schiffer András a politikusok között egyedülálló volt abban, hogy az alatt a hét év alatt amennyit a politikában töltött nem lehetett semmilyen gondolatát mondását úgy a fejére olvasni, hogy azt szégyellenie kellene normális emberek között. De az ez előtti ügyvédi és egyéb politikai kiállásai miatt…..
illatosítotthegyilevegő 2016.06.06 09:56:55
@dunántúli gyerek:
„Illúzió azt hinni hogy a választónak fontos hogy valaki elvek és értékek mentén politizáljon.”

Miért a nép szereti, ha meglopják?

„A választót egyszerüen meg kell vásárolni. Azért szavaz, hogy az 'ellopott' adó minnél nagyobb részét kapja vissza az államtól.”

Nem teljesen értem, amit leírtál. Azt mondod, hogy : „Ha magamnak lopok, akkor az nem gáz, mert ha nem, akkor mások lopnák el tőlem!”? vagy „mindig válasszuk a kisebbik rosszat” Ha az előbbiről beszélsz, akkor érdekes elgondolásaid vannak egy választásról és egy normális ország működéséről, ha ezt a rendszert megváltoztathatatlan tartod. Ha az utóbbi akkor a választási lehetőséged az LMP és őket nem is nevezném kisebbik rossznak, hanem egy értelmes vállalható normális pártnak, akikkel szemben semmiféle ilyesfajta előítéleteink nem lehetnek, mint hogy „Korruptak, hazudnak, offshore lovagok, saját embereiket ültetnék mindenhova, félőrült pszichopaták gyülekezete stb.” De nem is tudom miért válaszoltam erre a kérdésre eléggé nagy trollkodásnak tűnik.
illatosítotthegyilevegő 2016.06.06 12:02:54
@_parmenion_: Teljesen igazad van, és köszi a tanácsokat megfogadom őket!