Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RunnerMate

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Október a maratonok hónapja, itt Budapesten a SPAR Budapest Maraton®-é. A felkészülésen ilyenkor már mindenki túl van, de van pár dolog amire a verseny közben, vagy közvetlenül előtte érdemes odafigyelni, illetve átgondolni, hogy te hogyan csinálod majd. Összeszedtük Keratomival a…..
RunnerMate 2018.10.04 11:43:16
Olyan régen volt Instagram beszámoló, hogy nem is emlékszem rá, ezért úgy döntöttem, hogy mutatok pár képet, amely eléggé jól megmutatja a mindennapjaimat. Új étrend, nyár és egyensúly.  EGY ÚJ ÉLETMÓD Ma két hete a What the Health, illetve tudományos cikkek hatására elhagytam az állati eredetű…..
A tegnap reggeli futás alkalmával fogalmazódott meg a mai poszt ötlete. Vajon mik voltak az én hibáim? Miket tanultam meg a kezdő futócsoportomtól és a tapasztaltabb futótársaimtól?  Nagyon sokan nagyon sokféleképpen írtak már erről, de most az én személyes tapasztalataim alapján szerettem volna…..
Eljött ez a nap is, egy új fejezet az életemben, 28 évesen ismét fogszabályzós lettem! Ma reggel végre felkerültek a fém és kerámia szerkentyűk a fogaimra, így egy izgalmas (kicsit fájdalommal teli) útra léptem egy szebb mosolyú Én felé. Hogyan is jutottam ide? Ugyan 16 évesen már volt egy…..
A Facebookon található Magyar Bloggerek és Blogkedvelők Közössége nemrég engem választott ki "A Nap Bloggerévé", amely azt jelenti, hogy a közösség tagjai kérdezhettek tőlem egy napig. Nagyon örültem ezeknek a kérdéseknek, íme a válaszaim. :) 1. Miért kezdtél el blogolni? Anett - Home made…..
RunnerMate 2017.04.22 18:49:40
@Enikő Menczel: Maga az, hogy a nap bloggere voltal :-) Akkor tobbet nem is nagyon volt idom elolvasni, de most sikerult :-)
RunnerMate 2017.04.01 20:09:25
A minimalizmus hatalmas divathullámnak számít manapság, de a fehér és letisztult ikeás otthon vagy a fekete outfit még senkit sem változtatott minimalistává, bárhogyan is szeretnénk.. Mert miről is van szó? A minimalizmus tulajdonképpen egy felismerés, hogy mik az igazán fontos dolgok az életben.…..
RunnerMate 2017.02.27 17:45:57
@Enikő Menczel: Igazabol ez inkabb attol fugg, hogy hany helyen fut rendszeresen az ember, illetve milyen terepeken. Van ket cipom, ami a szuleimnel van, hogyha hazamegyek, ne kelljen cipelni magammal. Gyorben van nalam egy 1700+ km-es aszfaltos cipo, ami mar inkabb csak konnyu terepre veszek fel. Van egy ~600 km-es aszfaltos, amit a legalabb felmaraton hosszu aszfaltos futasokhoz. Van egy Salomon, amit az erosebb terepekre. Illetve kivancsisagbol van meg egy Intersport markas cipo, es egy meg felavatatlan Nike free, amit learazva vettem, mert iden mar kelleni fog :-)
Kicsit talán későn érkezem ezzel a bejegyzéssel, de úgy éreztem, hogy ülepednie kell az élményeknek az 1000 km-es kihívás után, illetve a költözés miatt váratott magára az internet bekötése is. Végre leülhetek és összeszedhetem a gondolataimat életem legtöbbet futó évéről. Ami talán így is marad…..
Ahogy az egyik sporttárs mondja interjúalanyunkról: ő a magyar futótársadalom Gorbacsova, nemcsak a jellegzetes foltja miatt, hanem mert hitelesen képviseli a peresztrojkát (berögzült futófelfogások átalakítása, szemléletváltás) és a glasznyosztyt (nyíltság). Márkus "Öcsi" István maga is fut, így…..
A lesújtó múltkori focis kórkép után hazai pályára térünk vissza, és a versenyszervezés művészetében mélyedünk el. Hősünk, bár számos véleményes dolgot művel (AC Milan drukker, képes autót vezetni napokon át, ráadásul ugye futóversenyeket szervez), mégis már gyerekként emlékezeteset alkotott: a…..
Egyáltalán nem számítottam arra a kérdésre, amit pár napja egyik munkatársamtól kaptam. Éppen dolgoztunk, amikor megemlítette, hogy látott tegnap futni a futóklubbal. Új munkatárs révén próbáltam kicsit lelkesítően mesélni a kis csoportunkról, a hobbifutókról, akik munka után együtt kocognak és…..