Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KKPé

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aminek már szobrot is állítottak, arról érdemes beszélni. A szelfizés ilyen. Könyv is jelent meg a jó és persze „eladható” szelfik titkairól. Hiába hitte bárki, hogy hamar lecseng majd ez a néhány éves őrület, a sok bírálat ellenére még mindig divat, Ha nem szeretne bénán kinézni a saját…..
Erősen növekszik a napsütéses órák száma. Észre sem vesszük, hogy hamarosan olyan meleg lesz, hogy újra ingyenvizet osztanak az utcákon és a mozikban is csak nyers kukoricát kapunk olajjal mert a többi ugye megy majd magától. Na de komolyan: valóban nyakunkon a nyár és olyankor a felhők is nagyon…..
Az esküvőfotózás ma már iparág. A profik nemzetközi szervezetet működtetnek (ISPWP), versenyeken választják ki maguk közül az aktuális legjobbakat, képeikkel nem csak egymást, hanem a megrendelőket is inspirálják. A minőségi, de ugyanakkor újszerű szemléletű megközelítés már az említett szervezet…..
Nem ezúttal nem angol, hanem amerikai tudósok rukkoltak elő egy fotós szempontból is igen érdekesnek tűnő újdonsággal: rájöttek hogy lehet digitális képi tartalmakat DNS-ben megőrizni, majd onnan minden adatveszteség nélkül "visszatölteni" azokat. Egy nyelvöltögető vörös cica fotóját már sikerült is…..
Kütyü Blog Vége a Flickr-nek? 2016.03.25 13:22:03
Az Instagramon jóval többen foglalkoznak azzal, hogy mit ábrázol a kép, mint azzal, hogy hogyan, pedig a kettő együtt tud igazán hatásos lenni. Aki ezt az összhangot keresi, annak sok más mellett ismerősen cseng például az 500PX, vagy épp a SmugMug fotómegosztó oldal neve is. Ez persze csak két…..