Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yetti13

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alapjaiban változik meg a nyári szezontól az eddig ismert LCS: Észak-Amerikában Best-of-3, míg a ma kezdődő európai bajnokságban Best-of-2 formátumban játszanak a csapatok, ami azt jelenti, hogy két mérkőzésig megy a játék, így vagy 2-0, vagy 1-1 lesz a végeredmény. Ez egyébként szerintem orbitális…..
Határátkelő Elégtétel 2016.05.31 06:46:00
Mostanában egyre többet lehet olvasni, hallani arról, hogy mekkora szakemberhiány van Magyarországon, olyannyira, hogy az építőipar, sőt, a balatoni turizmus szereplői is katasztrófahelyzetet emlegetnek. A mai poszt szerzője, Digger egy külföldön élő magyar szemszögéből írta meg…..
Minden a képen, nem elemezzük, mert minek, a Szulejmán és a Barátok közt országában minek...
A műsor hétfőn este indul a Viasat3 műsorán este tíztől, és a lényege, ahogy az a fenti videóból is kiviláglott, hogy a szereplők egy szál semmiben ismerkednek meg egymással egy trópusi szigeten, és mire összemelegednének, érkezik egy vagy több csábító, és választani kell, és továbbmenni, és a végén…..
Yetti13 2016.04.22 17:52:09
@BaT2: Igen úgy van értelme, csak a hónapot jelölő két szám nekem nagyon 50esnek tűnt :)
Főszereplőt veszít az ABC veterán sorozata: a Stana Katic alakította Beckett nyomozó a következő, kilencedik évadra nem tér már vissza. Már ha lesz egyáltalán kilencedik évad, ugye, mert ez sem biztos. A szereplő kiírása ezúttal nem hatásvadászatra vezethető vissza, hanem…..
Yetti13 2016.04.21 09:42:18
@cukkmukk: A limonádéban az a jó, hogy lehet hozni és az önismétlődés sem annyira zavaró. Én a komolyabbakkal vagyok úgy, hogy legyen inkább kevés évad, lehetőleg évadonként közelebb a 10 részhez, mint húszhoz. Az elején tudnám nézni, de kb. 2-3 évad után szinte csak muszájból nézem. A Walking Dead is kifulladt a mostani évadra, pedig nagy kedvenc volt. Egyedül a Trónok harca az ami még tartja az eredeti érdeklődési szintet.