Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovia.rakosi

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  sziasztok! nem tudom ti, hogy vagytok vele de én azon vettem észre magam, hogy egész életemben féltem, gyakorlatilag az egész életem jelzője a FÉLELEM lehet. Az a baj, hogy azt tapasztalom körülöttem sokan vannak ezzel így, habár lehet nem veszik észre, nem érzik ezt sőt nem is ismerik fel, de…..
Sziasztok! Az utóbbi időben egyre sűrűbben tapasztalom, hogy nem kommunikálunk eleget egymással, nem használjuk a "miért" kérdőszócskát, vagy ennek egyéb formáit, hanem egyből előítéleteket szülünk és ami a rosszabb, hogy legtöbbször negativ előítéleteket. Ha van kis időtök egy nap figyeljétek meg…..
A napokban volt a szülinapom..pom...pom. Nektek megsúgom, hogy betöltöttem a 40-et. Hogy éltem/élem meg? Nehezen, de már lassan feldolgoztam/elfogadtam hogy öregszem én is. Aki ismer tudja rólam, sosem éreztem magam annyinak ahány éves vagyok, nem viselkedek, nem gondolkodom koromnak megfelelően,…..
Biztos ti is éreztétek már az életetek során, talán többször is, hogy összecsapnak a hullámok a fejetek felett, hogy semmi sem jó, minden úgy sz.. ahogy van. Velem is megtörtént párszor...jó párszor... mivel nem vagyok egy optimista ember, a pozitív gondolkodást is most gyakorolom. Viszont nekem…..
“Nem mindig körülötted forog a világ” mondta pár hónapja nekem egy olyan személy, aki jeleleg fontos szerepet tölt be az életemben, nevezzük őt Elzának. Nem mondta ezt bántó módon, sem rossz szándékkal, hanem oktató céllal, ez elég volt ahhoz, hogy elgondolkozzak rajta , valamint arra, hogy bennem…..
Sziasztok   Második félmaratonomon indultam 2019 szeptember 8-án.  Fel voltam-e készülve rá? A fenét, nem voltam és majdnem biztos voltam benne, hogy a záró buszon kötök ki és nem a célban. Ezért előző nap is és a verseny napján is lelkesedésem egyenlő volt a nullával, pedig nagyon vágytam,…..
Sziasztok   Egy óriási élményben volt részem a hétvégén és erről mesélnem kell nektek, de ugyanakkor szeretném meg is örökíteni az emléket. Sikerült beneveznem a Tekerj katamaránon rendezvényre. Utolsó pillanatban ürült egy hely és úgy esett én mehettem. Nem is tudjátok mennyire örültem, hogy…..
Sziasztok  Van nekem egy álmom..hahaha kinek nincs? Mno szóval én arról álmodozok, hogy miután ti felnötté válltok, öregségemre valamelyik tengerpartra valamelyik szigetre költőzöm és nyitok ott egy kis kávézót, csak egeszségem legyen :-). Egy kis otthonos kávézót, ahol lessz muffin is amit én…..
 Sziasztok, Nem akartam erről itt  a blogon írni de mivel az instagram (https://www.instagram.com/kovikutza/) és a facebook(https://www.facebook.com/profile.php?id=100008865192800) oldalaimon már microblogolok erről egy ideje és nagyon élvezem innen jött az ötlet, hogy itt a bloggon is lejegyzem…..
Anya az életről mesél London 2018.03.06 16:15:07
Emma és Zoé, Nem igazán tudtátok ti mit is jelent az, hogy utazunk Londonba, hiszen még nem voltatok messzibb mint Erdély, Fekete Tenger és Magyarország, csak annyit tudtatok, hogy repülő, emeletes piros busz (ami föleg Emma vágya volt, hogy mehessen Londoban emeletes busszal). Úgy alakult, hogy…..
  Emmus, Ez volt a harmadik éve, hogy én egy longbordot kértem szülinapomra, de valahogy mindig engedtem a külső befolyásoknak és azon gondolatoknak, hogy túl öreg vagyok már ehhez, vagy hogy úgyse tanulok meg rajta menni vagy ami még rosszabb nem fogom élvezni és csak pénz kidobás lenne belőle.…..
Emmus,     Hét évvel ezelött pontban 14.00 orakor történt a mi életünkben egy csoda mely a te születésedet jelentette. Csoda, mert habár nehezen akartál erre a világra eljönni,  hosszú várakozás után mégis megtetted egy gyönyörű napsütéses vasárnapon. Azóta tanitasz, nevelsz, szeretsz minket, mi…..