Regisztráció Blogot indítok
Adatok
haraszi

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy rendszergazda munkája nagyon sok területből tevődik össze, de az, amit egy laikus lát, amikor az IT csoporthoz fordul a munkahelyén, az legtöbbször a hálózati hozzáférések menedzselésének misztikus területe. Magyarán szólva a hatalom. Ebbe a hatalomba kóstolhatunk bele otthon, az online…..
Nehéz ma már elképzelni egy kényelmes otthont stabil hálózat nélkül. Egy modern háztartásban rengeteg szerkentyű kapcsolódik a netre, ezeket pedig valahogy ki kell tudni szolgálni. Így szinte létfontosságúvá vált, hogy a lakás minden pontján legyen megfelelő sávszélesség. Az internet sebességéről…..
A Telenor kutatói egy érdekes felmérést tettek közzé a 16 és 35 év közti korosztály mobilkommunikációs szokásairól. Hét országban, köztük hazánkban is megvizsgálták ezt a területet és a felmérések eredménye nagyon érdekes lett. Kiderült ugyanis hogy a fiatalok az sms-t szinte alig használják,…..
Modern belsőépítészeti megoldások, inspiráló szín és anyagválasztás. Minden igényt kielégítő edzőterem. Csoportos jógafoglalkozások és erőnléti edzések… Mi jut eszedbe erről a listáról? Egy lakás a város egyik felkapottabb pontján, esetleg egy lakóparkban? Bár ezzel sem vagy messze az igazságtól,…..
Úgy gondolod, hogy szívesen kipróbálnád magad az üzleti világban, esetleg már el is kezdted a dolgot? Van egy startupod, amit a barátaiddal alapítottál? Az ötlet megvan és szerintetek tényleg menő lenne, csak az első lökés hiányzik? Hát ne gondold, hogy egyedül vagy ezzel, mert rengeteg fiatal…..
A címben felsorolt három terület közt természetesen több közös pontot is találhatunk, hiszen az építészet szinte egyidős az emberiséggel. Már az első kunyhóink felállításához is mérlegelnünk kellett bizonyos statikai szempontokat, még ha ezt nem is feltétlenül így neveztük, sőt nem is tudatosan…..
Őszinte kapcsolatok kontra közösségi média témában futottam bele egy kérdőívbe az Indexen, ami elindított bennem egy gondolatfolyamot. Ezt osztanám most meg veletek. A „régen minden jobb volt” akciócsoport nagyon sok  mindent megtalált már magának a főzött fagyitól a Traubisodán át a nem…..
A korábbi, Wi-Fi megoldásokat boncolgató cikkre érkezett reakciókból szűrtem le a szomorú tanulságot, hogy a wireless router egy nagyon jó dolog, de rengetegen vannak kis hazánkban olyanok, akik sajnos még a tisztességes sebességű internetkapcsolatnak is híján vannak. Számukra értelmezhetetlen…..
Egy új számítógép megvásárlása mindig kényes művelet. Jó esetben egy ilyen beruházás évekre szólhat, így nem mindegy, hogy milyen konfigurációt választunk. Legelőször azonban azt kell eldöntenünk, hogy pontosan milyen célra is szeretnénk az új gépet használni és mekkora összeget tudunk elkölteni a…..
Egy uniós rendelet (813/2013/EU) alapján tavaly szeptember 26-ától csak kondenzációs kazánok helyezhetők üzembe az Európai Unió minden tagországában, így Magyarországon is. A rendelet azonban tartalmaz egy kivételt is, mely szerint a gyűjtőkéménnyel rendelkező társasházak lakóinak ezt követően is…..
Nem hiszem, hogy 2016-ban meg kellene magyarázni bárkinek is, hogy mennyire fontos egy modern háztartásban a megfelelő minőségű és sebességű hálózat kiépítése. Elég ha csak az online játékok, videók, vagy zenék élvezete által megkövetelt sávszélességre gondolunk, és akkor még csak meg sem említettük…..