Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tesh

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drámai fordulatok! Küldte: FikuszKukisz (Kecskeméti Auchanból)   ..
Tudom, hogy ennek nem szabadna itt lennie, mert Wii játék, de valaki mondja már meg, hogy mi az isten folyik itt? Köszönöm a beküldőnek, aki érthető okokból anonim akart maradni :D ..
tesh 2010.06.08 12:34:13
Itt a blogja kiddnynek http://trubadurfi.blog.hu/  ..
Ha épp nem lenne periszkóp a kéznél, Nyújtsd ki a nyakad és úgy nézzél    Küldte: MrBen..
tesh 2010.04.30 17:02:31
A múltkori esetet még én rögzítettem a FIFA 06-ban, most 'mamusz' küldött valamit, amit a FIFA 10-ben látott. Ehhez igazából nincs mit hozzáfűzni, tessék megnézni  ..
Sajnos még mindig a második pályánál tartok, de ez nem tartott vissza, hogy egy idióta trailert összedobjak  ..
Ebben az esztendőben is Rossz játékoktól mentes ünnepeket kívánok nektek! Fenntartom idén is a hagyományt, hogy karácsonyos Flash játékot rakok ki. Most az Elfquilibrium névre hallgató ügyességi játék van soron, ahol a részeg télapónak kell segíteni egyensúlyozni. Az én…..
Most már nem kell a demóval megelégednetek, elkészült a teljes verzió, amely csak arra vár, hogy letöltsétek. A készítő (vicces1212) az Otherworld fórumon közzétette a letöltőlinket, úgyhogy próbáljátok ki. Tényleg jópofa lett. KÉSZ! LETÖLTHETŐ! KIPRÓBÁLHATÓ!-Minden…..
tesh 2009.11.25 12:45:07
Bizony. Jó pár hónappal ezelőtt már megemlítettem, hogy tervbe vették, de most már tényleg letölthető. Minden lényeges infót itt megtaláltok Ha esetleg valaki csak most tévedne az oldalra, erről a kultikus darabról van szó   Kösz az infóért oktny8 & nemcopyz..
tesh 2009.11.21 17:34:56
Úgyebár készül az új videó és egy jelenethez újra átböngésztem a játék mappáit, ugyanis azt már a Football Generation videó óta tudom, hogy szépen elérhető az összes párbeszéd a játékból. Teljes megdöbbenésemre találtam igen bizarr dolgokat. Hogy angolul van, még…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.08.24 21:46:43
Az állapotjelző még mindig defekt, úgyhogy ki is veszem addig, amíg nem jön rendbe.Már megvan az új alany, amely valami bődületesen gagyi :P Ezt az olyan játékok közé sorolnám, amelyek már maguktól is megevettetik a játékost, persze akaratlanul. Az ilyet mindig szeretem, mert így…..
Zoltán adta nekem át ezt a játékot, amely valahogy eddig kimaradt életemből. Nem is nagyon játszottam még Star Wars-os játékokkal, kivéve a Rebel Assault 2-vel, vagy az Episode 1-nal. LucasArts remek játékokat csinált (nem csak SW), de tudom, hogy adtak ki kifejezetten rossz dolgokat…..
Felbukkant egy trailer. A nyuszmusz most már nem hagyja magát  ..
András küldte nekem ezt a linket. Azt már én is tapasztalhattam, hogy ez a játék szenny, de ez még engem is meglepett  ..
"Nfbg" két érdekes dolgot vágott össze a GTA San Andreasból. Az első jelenethez nem fűznék hozzá semmit, a Stunt-Driverek kézikönyvének legutolsó fejezetének, legnehezebb trükkjét sikerült megvalósítania. Aztán a második jelenetnél: Mennyire okos dolog egy lámpa elé…..
Elhiszem, hogy a 3.on laksz de legközelebb fújd ki magadat ;)Sajnos megint egy Gameplay :/..
A kommentek között szbszig megtalálta a kiárusított honlap archívált kinézetét. Igazi csúcsoldalakra számítsatok, talán a Firefox 3 már meg tud birkózni vele. Na, akkor nézzük, hogy nézett ki a www.mission-failed.de, amikor még működött! A web.archive.org három különböző…..
Szerintem lehetett volna többet is mondani róla de egyre jobb lesz...
Az Airborne Herot készítők másik mestermunkája. Bár feltűnni nem hiszem, hogy sok embernek fel fog, de ne tudjátok meg, milyen nehéz volt az elején 3 féle hangzást megtalálni, hogy egyben lejátszhassam, illetve a végén megfelelő képeket szerezni... Ja és az Assholer egy elírás…..
Kiddny, a második nyereményjáték nyertese nem húzta az időt, máris készített egy "Rosszkár Gálát", ahol megköszönte a bizalmat :) Nagyon jó kis videó, nézzétek meg. ..
Ha úgy gondolod, hogy értesz a játékokhoz, választékosan fogalmazol, tudsz videókat készíteni, van egy profi mikrofonod, és szeretnéd tehetségedet másoknak is megmutatni, ne habozz, jelentkezz!Sorozatunk társszerkesztőt keres! Aki szívesen vállalná azt, hogy 2003 környéki jó…..
tesh 2008.05.12 09:35:35
Érdekes üzenetet kaptam Ábeltől:Az új Nesquik, Chocapic és Cookie Crips gabonapelyhekhez adnak egy focis játékprogit, és a 4ből az egyik a Football Generation!!!És valóban, kis kutatás után ezt találtam a Nestlé honlapján. Elvileg azt mondanám, hogy ne próbáljátok ki azt, amit…..
tesh 2008.05.10 20:13:29