Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hkata

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ásotthalom akkor lopta be magát a szívembe, amikor egy hónapja a teljes helyi MSZP átlépett a DK-ba. Nagyon szeretem a lokális közélet efféle, az országos politikáig felcsapó színes kis hullámait – nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar újra országra szóló hírt produkál ez a…..
hkata 2013.12.16 11:47:18
Március 15-e alkalmából kitüntették a Videoton edzőit, a kommunistából lett nyilas, echótévés Szaniszlót, Orbán egykori politikai háziasszonyát, Kudlik Júliát, a szélsőjobbos Kárpátia zenekar tagját, a Fidesz-kampányba beszálló CBA-vezér Lázárt, az ezüsthajós Káelt,…..
Nyomja ezerrel a bóvlikormány feje, hogy mekkora pénzt szakított le Magyarországnak az uniós pénzügyi tárgyaláson. Pedig amit "elért", az bizony kudarc. Hiába az összes vonatos hasonlat, hogy mekkora sterelvényen fér el az összeg. Az az igazság: Gyurcsány Ferenc megint lenyomta…..
hkata 2013.02.09 21:18:11
Drága jó Grézy úr, vidám perceket szerzett rövid, de fenemód hazug kis szösszenetével, köszönöm. Részint gyurcsány legfeljebb azoknál "nyomhatja" le Orbánt, akik neveltetésük folytán hírből sem ismerik az etikát, erkölcsöt, viszont remek szoc-lib / akkortájt még kommunistáknak hívatták magukat /lehetőleg kis ávós feeling-gel is rendelkező felmenőkkel rendelkezek. Akikben dereng némi tisztesség, azoknak gyurcsány persona non grata.. de ezt azt hiszem hagyjuk, nyilván nem érti,.. az azért szép, hogy az összes nyilványos tényadat tudatában is sikerült "félreértelmezve" valótlan adatokkal előrukkolnia.. Ebből nyilvánvaló, hogy a baloldalnak zene,/ halotti mise / mert már csak orbitális hazugságokra fussa... Lássuk: 2014 és 2020 között Magyarország egy főre jutó támogatása 712 ezer forint lesz, míg az idén záruló hétéves ciklusban ez 660 ezer forint volt. Ezzel az ország a harmadik helyen állt a tagállamok között.Magyarországnak összesen 7080 milliárd forint jut, húszmilliárddal több, mint az idén záruló hétéves ciklusban. A fiatal pályakezdők és munkanélküliek támogatására 48 millió eurót kap hazánk. A projektek 75 százalékos uniós támogatási részaránya pedig 85 százalékra emelkedik Magyarország esetében.Az elmaradott térségek méltánytalanul hátrányos helyzetét az unió külön 1 milliárd 560 millió euróval kívánja kompenzálni. Komolyra fordítva: meglehetősen aljas dolog, - hogy ha már valaki nem képes arra, hogy örüljön a lehetőségeknek,- megtetézi valótlan adatokkal...
hkata 2013.02.10 02:19:43
@hot-spot: túl nagy árat fizettünk egy ripacsért:) amikor 2 milliárd dollárt kivitt indonéziába a cunami okozta károk enyhítésére, miközben sem a magyar, sem az erdélyi árvízkárosultak semmit nem kaptak, az volt a hab a tortán... egyébként az indonéz ujságok hozsannát zengtek róla, ja, és pont olyan retró képek jelentek meg róla és a feleségéről, mint anno a csaucseszku házaspárról
Régen voltam ilyen nehéz helyzetben egy poszt felvezetésekor, hiszen mit is mondhatnék egy olyan levél elé, melyet Zoltántól kaptam, és melyben elbúcsúzik a külföldre költöző lányától? Talán csak a számomra legfontosabb gondolatot idézném: „ne feledd a lényeget: a haza…..
hkata 2012.11.08 17:07:00
@Toby Lerone: ez remek általánosítás... ki szedi el a pénzt? ezek szerint ott kolbászból van a kerítés, és minden álom megvalósul,? most amikor a gazdasági helyzet már odakint sem olyan fényes, és lassan de határozottan kezdik kiutálni a a közép-európai vendégmunkásokat is?
hkata 2012.11.08 16:59:12
@preddy: akkor valamit elnézett: ez a folyósítás szabálya:
Amennyiben a külföldi utazás várható idıtartama meghaladja a 90 napot, a nyugellátásban részesülı köteles - az utazás elıtt - a külföldi lakcímérıl (tartózkodási helyérıl) a nyugdíjfolyósító szervet tájékoztatni.
E bejelentésében kell jeleznie az ellátás utalási módjára vonatkozó kérését is. (Számlára utalás esetén
szükséges:
· belföldi pénzforgalmi szolgáltatónál vezetett számla esetén a 2x8, vagy 3x8 jegyő számlaszám,
· valamely EGT-tagállamban történı utalásnál a SWIFT vagy BIC kód és IBAN szám.
A meghatalmazott részére történı utalás kérésekor pedig a meghatalmazott nevét és címét kell írásban
közölni.) [R. 75.§. (1-2)]
úgyhogy a kedves papa éppen úgy kapaj a nyugdíját, akár az ön lakcímére is...
"Mint a túri vásár midőn legtömöttebb,S valaki felkurjant: ahol a veszett eb!Van lárma, sikoltás, szaladás tétova,Ezerféle átok, szitok, zenebona;"Arany János: A nagyidai cigányok - 1851  Most láthatjuk, milyen gyenge is orbán rendszere: elegendő volt Bajnainak…..
Direkt beemelem az egész felhívást: Békemenet Magyarországért A Hősök terétől az Országházig, január 21-én   Mi, magyar demokraták, akik hiszünk egy erkölcsös polgári demokráciában, hiszünk a nemzet függetlenségében, hiszünk hazánk jelenében és jövőjében, akik…..
hkata 2012.01.13 11:03:49
@zozo53: nézd, azért mert gyurcsány brutál rendőrterrorral válaszolt, még nem az a normális... és ha megnézed a húsz év alatt eddig még csak balosok vertek fideszes, vagy kdmp-s szimpatizánsokat, különösen a választások alkalmával...
majd ha orbán is azt mondja, amit fletó, hogy a jobboldaliak veszett kutyák és sintértelepen a helyük /behelyettesítés / akkor jogos a vérhányás
hkata 2012.01.13 11:06:02
@Schmit takarodly, szégyen vagy a hazzára!: amiylen a helyesírás, olyan komment: siralmas
hkata 2012.01.13 22:31:33
@brunn: Te éltél már diktatúrában? Mert én igen, és pont azok, akik most a demokrácia hiányáról óbégatnak, akkor éppen egy diktatúra elitjéhez tartoztak.
A kliséddel pedig az a baj, hogy bár jl hangzik, nincs valóságalapja...
A Piréz blog újabb tiszteletbeli pirézt avat Dr. Dániel Péter ügyvéd személyében, aki szétkente reggelijét a VPOP épületében kifüggesztett Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatán. (Bővebben) Ugyanő volt az, aki a Facebookon a Tiltakozunk az "Orbán-bulla" és annak kötelező kifüggesztése ellen! c. oldalt…..
hkata 2010.08.03 08:46:05
Bár miden tiszteletem Cs. kádár úré, csak remélni merem, hogy ujsütetű cigányságát arra használja majd fel, hogy megpróbálja őket a tanulás a munka és a beilleszkedés irnyába terelgetni.
Kezdtnek hadd ajánljak neki és persze Önöknek is egy nehéz de szép feladatot.
A Myvip-en ugyanis mérhetetlenül trágár, fenyegető, rasszista szövegek vannak, igaz ezek mind cigányoktól. néhány gyönyszem: jól tettétek, hogy megöltétek a cozma genyót,- rohadt geciszájú magyarok,- faszopó parasztok.- a dolgozás a munka
büdös parasztoknak való.- puszoljonnn az össze magyar geci.- stb. ezek mind külön"emberek" hozzászólásai, de találkozhatunk agyonverés, csoportos szex / nyilván nem ilyen megfogalmazásban / igéretével, valamint azzal, hogy mi nem cigányok azért vagyunk, hogy dolgozzunk. a zmorú, hoyg ezek javarésze fiatal, aki eddig életében nem dolgozott és nyilván nem is akar. és egy saját "élmény" amikor a fiam még másodikos volt, egy osztálytársával jött haza az iskolából a városliget szélén. cigányok elkapták őket, megverték,elvették és szétszórák a cuccaikat stb. mivel aznap otthonvoltam, azonnal lerohantam a botanikus kertbe, ahol a kert hangulatához méltón épp a padokat rongálták. Elkaptam a ez egyik kölyköt, aki egy hosszú, hegyes törött ablaküveget szorongatott a kezében és közölte velem, hogy majd holnap azzal szúrja ki a szemüket. tettem róla, hogy elmenjen tőle a kedve, valamint a bátyjának is. de ez örökké emlékezetes marad számomra, amikor a szegény elnyomott kissebbség című lemezt hallom.