Regisztráció Blogot indítok
Adatok
waddafak

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KKBK Hait(t)i(s) metódus(lesz) 2010.01.19 03:19:00
Hait(t)i(s) metódus(lesz) Hogyan dolgoznak Bilderbergerék Haitiban. Elképzelhetö-e hasonló Magyarországon? Egy aktuális esemény kapcsán ragadtam klaviatúrát mert valami nem ment egyszerüen a fejembe. Hogyan lehetséges az, hogy egy és ugyanazon szigeten egyszerre létezhet egy…..
waddafak 2010.01.19 13:31:25
@boguslawski:

Te olyan korlátolt nyomorék vagy, hogy apád helyett leküldenélek tejért és lecserélném a zárat.
Te komolyan is gondolod amiket írsz az "önzetlen" amerikai közbelépésről? Mégis mióta amerika létezik, mit tett érdek nélkül?
Ha a saját népét is agyba főbe szopatja majd egy balkáni néppel pont ne tenné?
waddafak 2010.01.19 13:34:55
@Közöd??:

Ennyi? Hát ez nagyon szánalmasra sikeredett te schmuck!!
Hogy a faszomba kerül megint a csizma az asztalra? Ki beszélt itt auschwitz-ról (és nem auswitcz) te szerencsétlen? És mi van ha történetesen én zsidó vagyok?
waddafak 2010.01.19 17:19:34
@robsonEXD:

Konkrétumokat mondjál légy oly kedves...
Érdekes módon minden rohadt nemzet lehet nacionalista gond nélkül, csak a Magyarok nem. Tudod mi a probléma a liberális gondolkodással? Az, hogy ami mellett kiáll, gyakorlatilag pont az ellen vét. Örvendjünk a diverzitásnak és "sokszínűségnek" Rendben...Olyan ez, mint egy paletta festékekkel. A színek külön gyönyörűek, 2-3 fokig újabb színek keverhetőek belőlük, de ha az összeset összekevered mi lesz belőle? Egy döglött szürke fos kupac...
Az egész világ a kulturális és az alapvető értékek totális elvesztése elé néz. Ha így folytatjuk, nem lesz itt semelyik nemzetnek hagyománya, hanem egy arctalan tömeg-masszává válik az emberiség, ami könnyűszerrel manipulálható.
A tegnapi belga-mustra után ma a magyar terveket mutatjuk be, ugyanis mától lehet szavazni a belga-spanyol-magyar EU-elnökség magyar pályamunkáira. A döntőbe kerülő tíz magyar munkából kilencet szakmai zsűri választott ki, egyet pedig mi, internetes olvasók juttathatunk a harmincas…..