Regisztráció Blogot indítok
Adatok
titi.hu

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hirdetőként, főleg, ha a cél mondjuk valamilyen termék eladása, a legjobb fizetési megoldás az, amikor csak akkor fizetünk, ha mér sikerült eladni valamit. Ezt szokás partnerprogramnak nevezni, vagy elfogadottabb nevén affiliate-nek.Bár idehaza elkezdett élénkülni ez a piac, de azt…..
titi.hu 2011.06.22 14:29:16
Sziasztok!

Belefolyok ebbe én is, mert érdekel a téma. Egy ilyen modellnél a tartalomszolgáltató beleszólhat az ajánlatba. Egyszerűen nem fogadja el a kampányt. Nem mindenkit kell beengedni a rendszerbe, elég lehet akár csak 80-100 olyan hirdetőt, ahol mindenki nyer. Hozzáteszem, hogy a nagy hazai költők jelentős részének nyugaton van affiliate managere, ja és vannak ügynökségek, akik szintén értenek a performance marketinghez.

A tartalomszolgáltató vagy az affiliate szolgáltató
Kérhet:
Csatlakozási díjat – már biztosíték arra, hogy ne legyen veszteség.
Havi kezelési díjat
Havi listázási díjat,
Optimalizálási díjat, stb.
Ezek a megoldások működnek külföldön is.

Megmondhatja mennyiért engedi be a kampányt, milyen metódussal, modellel, stb. Azt is kikötheti hogy a prémium helyeit nem használja a rendszerben. Az biztos, hogy ezzel a megoldással többet is kereshetne, mint az adsense-szel, de ahogy a Konrád írja dolgozni is kell vele.

Én azt várom, hogy egy sales house lesz az első a „nagyok” közül, aki bevezeti és nagy piaci előnyre tehet szert.

@Atisp:
1. Az ajánlat keresletét szerintem meg tudják ítélni csak tapasztalat kell hozzá. Megint csak tanulás kérdése.
2. A biztosítás tényleg nehéz, de akkor ne kötés legyen a konverzió, hanem lead.
3. Amit említesz a rokonokról, szerintem elenyésző számú. A vásárlások ütemezésére van a postclick megoldás.
4. Itt szintén a fenti díjakat említeném. Kitaláltál egy újat  Havi Márkaépítés díj.

Szerintem egyébként ezen a területen is mindhárom félnek nyitnia, tanulnia kellene.
Hirdető-ügynökség-tartalomszolgáltató. Amíg pedig nem jön a Multik központjából ukáz, hogy barátom affiliate megoldás, addig nem indul el ez a folyamat.
Sokat kellett várni rá, de végre megtörtént. Vagy volt már ilyen, és mi vagyunk a hülyék, hogy nem emlékszünk rá? Mindenesetre kicsit irigykedtünk is a Hvg-re, amikor megláttuk az egy nappal később kézbesített lap eheti címoldalát. A szeptember végi átszabásról már…..
Parázs vita alakult ki köztem és egyik ismerősöm között. Én határozottan azon a véleményen vagyok, hogy a Kinder Maxi King reklámjánál idegesítőbb szart per pillanat nem lehet látni a tévében. Ebben lehet, hogy az elfogultságom is benne van, mert mindenféle tejes édességet…..
ÓÓÓóóóóóriási kam, de nem lehet nem értékelni a próbálkozást. Segítsenek "Verának" bosszút állni a férjén, aki megcsalta őt Ausztráliában. ..
Kiváló weboldal a HAJ, vagyis a Halhatatlan Jimmyért Mozgalom szájtja, sőt közösségi oldala, főleg a termékeny feszültség miatt, ami körüllebegi az egészet, miszerint mi ez az egész. Ha tényleg Jimmy rajongói csinálták volna, hogy választhatták pont a HAJ nevet neki? Ha nem…..
titi.hu 2009.01.16 12:39:09
ezt találtam.
zambojimmy.network.hu itt is van néhány Marikanéni és Lajosné. :)

Az biztos, hogy ma mokkában is voltak a jimmy testvérek. lehet, hogy reklám, de a felhasználók szerintem léteznek.
w Libera nos! 2008.03.25 05:30:00
A technikai elemzés stimmel, ám szükségszerűen jelenidejű. Ma és holnap még az a kérdés, lesz-e SZDSZ, vagy kiírják a szappanoperából, mint Buzimisit a Barátok köztből. De a pártpaletta nem az ország; az országban nem pártok élnek, hanem emberek. Akiknek egy részét…..
Friss még az élmény, nézzék hát el az indulattól elcsukló hangot, a remegő kezzzzzet. Tegnap este a Sport 1 televízióban, a szokásos esti pókeradagra várva belebotlottam az Energo Team Kupa című horgászműsorba vagy reklámba, vagy nem is tudom én mibe. Rakás fosba. Itt…..
A szálka ígéretéhez híven ott volt a Balatoni Halászai Zrt 2008. évi első balatoni haltelepítésén. Lássuk az eseményeket! Képriport a haltelepítésről. A cég "Art deco" stílusban felmatricázott halszállító járműve  Mindenkinek…..
Szálka Fishing on Orfű 2008.03.19 21:42:00
Mivé fajulhat egy ártalmatlannak tűnő baráti peca, ha a horgász lelke mélyén még csalizás közben sem biztos benne, nem lett volna-e jobb csukázás helyett danceclubba menni...  A konvenciótáncokat látszólag szívből megvető és legendásan jófej hírében álló Rátgéber…..
titi.hu 2008.03.24 11:04:03