Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azördög

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kérem szépen, minket is elért a podcastláz, szerda este 8-kor Facebook live kibeszelot tartunk a sorozatról SzabóZ kollégával, kommentekben előzetesen is lehet kérdezni, a félórás műsor alatt meg folyamatosan. A live itt lesz majd. Királyvár alatt Aki azt hitte, hogy Jaime csak attól meghal,…..
azördög 2017.08.23 16:01:03
Újabb levelet kaptam egy séftől, én pedig szívesen engedek teret a szakmai diskurzusoknak, hiszen közben a laikusok is nagyon sokat megtudhatnak arról, hogy miért is kerülhet egy rántott hús 6000 forintba. Vagy akár még többe. A kép csak illusztráció Ez pedig a világ legjobb rántott húsa, amiért…..
Az öltözködési kultúra bizonyos cégeknél az üzleti kódex részét képezi és gyakorlatilag meghatározó, hogy a pályázó már az interjún megfeleljen valamilyen mértékig a munkahely által megkövetelteknek. Számos tényező nehezíti az interjúra való megfelelő ruha kiválasztását. Az évszakok, azon belül is…..
Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a…..
A meglepő kijelentést Csókás András irodalompszichológus teszi Fekete István híres ifjúsági regényével kapcsolatban egy, a múlt heti Élet és Irodalomban megjelent tanulmányában. „A Tüskevár beavatási mű, méghozzá – nem félek kimondani – homoszexuális beavatási mű. Már a regény címe is tükrözi ezt a…..
Kész, takarodjon ki az összes arab Európából! És vigyék magukkal a törököket, pastukat, afrikaiakat, meg tudja az ég, miféle jövevényeket. Nincs tovább. Elég volt. (Szolgálati közleményként felhívom a figyelmet arra, hogy innen csak az olvassa tovább, aki nem ódzkodik a nyers megfogalmazásoktól,…..
azördög 2016.03.23 16:44:53
azördög 2016.03.23 16:48:14
@Lábszár Ervin: Igaz. Csak az itt a gond hogy ez a kecskeb.szó banda nem bosszút áll hanem ürügyként használja.