Regisztráció Blogot indítok
Adatok
papucshős

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jóval azután, hogy a fogyasztókra gyakorolt közvetlen hatás már elmúlt, a cigi, alkohol vagy kannabisz melléktermékei még mindig kimutathatók a vérben, vizeletben vagy a hajban. Ugyanakkor bizonyos szerek esetében egészen sokkoló, milyen gyorsan eltűnnek a szervezetből. Az LSD…..
A Momentum Mozgalom 27 éves ügyvivője, Fekete-Győr András kimondta a bűvös számot: 266151-en írták alá a kezdeményezést az olimpiai népszavazás ügyében. Bár az egészből csak a 266 ezret jegyezzük meg, mégis hozzáfűzném, hogy a 30 éves vezérkari főnök talált még egy adatlapot a kabátzsebében, amely…..
papucshős 2017.02.21 16:41:49
@chrisred: Azért, mert mindenhez idő kell. A táskából elővenni a kistáskát, abból az igazolványtartót, abból kikersni a megfelelőt, megézni az ívet, találni egy tollat ami fog is, leírni a nevet, címet, a hosszú számot, aláírni, stb, stb. Ehhez kell 5 perc, ki kell próbálni. A standjuk olyan kicsi volt, hogy azon 3 ember nem dolgozhatott egyszerre és amit kiszámoltam, az napi 10 óra munkával jöhetett volna létre úgy, hogy egyetlen egy másodperc sem megy veszendőbe.

Szóval, fizikai képtelenség a 266 ezer aláírás. Azt is figyelembe kell venni, hogy 1.5 millióan vagyunk budapesti lakosok, akiknek csak harmada jöhet szóba mint érvényes aláíró, hiszen sokan vannak távol, vannak gyerekek, betegek, járásképtelenek, stb. Tehát 500 ezer marad aki egyáltalán aláírhat és ezeknek több mint a fele alá is írt volna??? Na ne!!!
papucshős 2017.02.21 16:49:39
@teleorman: Nem kell butának és populistának lenni. Az egészségügybe nem lehet addig komoly befektetést tenni, amíg elő nem csalogatták a magán egészségügyi rendszer kiszélesítéséhez szükséges magán tőkét és amíg egy öntisztulás nem történik meg az állami részben. A sok csaló orvosnak, akik az állami eszközöket magáncélra használják, a privatizált és most indokolatlanul magas áro visszadolgozó diagnosztikai cégeknek nincs ott helye. Nem Mészáros Lőrinc lop, Ő csak él a tőkés társadalmi rendszer adta lehetőségekkel. Azok az orvosok lopnak, akik magán műtéteket hajtanak végre állami eszközökkel, akik adózatlanul teszik zsebre a borítékok tartalmát, amelyet az állam által finanszírozott keretek között, munkaidőben zsarolnak ki a betegektől.
Legolvasottabb vállalkozásom a Lefülelt mondatok című válogatás. Hétfőnként jelenik meg az egyik televízió portálján, és az elmúlt hét legütősebb mondatait tartalmazza. Akadt már olyan összeállítás, amelyet 85 ezren kísértek figyelemmel, és 1470 lájkolásra emlékszem (azt azonban elfelejtettem, vajon…..
papucshős 2017.02.01 16:44:12
@Zöldi László: Zöldi úr, azt mertem remélni, hogy felfedezi a hozzászólásomban a finom utalást arra a sokszor emlegetett álságos viccre, amely szerint Magyarországon nincs antiszemitizmus, de igény lenne rá. Tehát nincs, de azért jól meg kell szivatni minden jobboldali magyart, mert titokban, gondolatban igényük lehet az antiszemitizmusra.

Egyébként pedig azt gondolom, hogy Kuncze egy nagyon kártékony figurája a hazai politikai életnek, mert a személye sokáig legalizálta az szdsz nevű torzszüleményt és ezzel lényegében -divatos szóval- meghekkelték a rendsezrváltást. Segített hőst kreálni Gönz-ből, a gazember árulóból és sikerült az állampárt prominens személyiségeiből tőkéseket, gyártulajdonosokat, bankárokat kreálni, valamint elsumákolni az ügynökhálózat tagjainak felelősségrevonását.
papucshős 2017.02.01 16:45:23
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: A liberalizmus, röviden:
AZ ESZME DIADALA A JÓZAN ÉSZ FÖLÖTT.
"Aki nem velünk van, az ellenünk", ugye, és hát Simicska nincs velük, és aki Simicskával van, az ellenség, azaz Kálmán Olga az eddiginél is jobban szúrja a szemüket, tessék csak nézni: Lokál:..
papucshős 2016.12.19 18:10:36
@Budapest a kutyaszar városa:
Ja, ja! Imádom, amikor krokodil könnyeket hullajt a szegényekért, miközben teleaggatja magát ékszerekkel és egy-egy esti sminkjének, frizurájának és ruházatának költségeiből hetekig lehetne élelmezni több iskola gyerekeit és számos öregek otthonát.

No meg azt is, amikor nála nagyságrendekkel értelmesebb vendéget oktat ki, hogy "nem ezt kérdeztem", mintha a kutyát is érdekelné, hogy mit kérdez egy ripacs, agresszív, folyamatosan gúnyolódó némber.

Külön érdekessége a hölgyikének, ahogyan kokettál a liberál-bolsi vendégekkel, szinte testi gyönyöröket él át a nekik való megfelelés erőltetése során. Ugyan ezt a gyönyör közeli állapot fogyelhető meg olyankor, amikor a jobboldaliakkal szemben kegyetlenkedik, már-már fasisztoid, gestabós allűrökkel gyalázza őket, miközben a keskenyszájú, erőszakos pofikáján remegő gyönyörhuillámok futnak át.

No persze, pont azért fizetik, mert ezt várják tőle és kiválóan meg is felel erre a célra, mint egy szadista a börtönfelügyelői posztra.
A rendező Lovász László hétfőn induló Lakástalkshow című műsorának első vendége Alföldi Róbert lesz, aki nagyon őszintén beszél a műsorban. Mint elmondta azért van szüksége ennyi munkára, hogy feledtesse magával: az élete egyes részein kudarcot vallott. „Hálás vagyok, mert a munkában mindig nagy…..
papucshős 2016.11.22 08:57:30
@Drago Brutic1: Ez nem az a szint, amire bármit is kellene érdemben válaszolnom. Legalább a 8 általánost vlgezze el és még valami illem tanfolyamot.
Előrebocsátom: gyermekded módon szeretem a tűzijátékot. És bizonyára csak azért leszek ilyen kritikus, mert 1. én nem mehettem el megnézni, 2. nagyon fáj a lábam a trombózis miatt. Nem a tűzijáték fikázásával fogok pepecselni, azt ugyanis az általános suli kémiaszakköre óta tudom, hogy macerás…..
Emlékezzünk a jóra, ne felejtsük el a rosszat: vegyük át újra az előző hét legfontosabb híreit, nem fogunk unatkozni! Lesz szó korrupt politikusokról, református srácoknak tartott erotikus showműsorról, török szultánról és lövöldöző amerikai fiatalokról!..
papucshős 2016.08.09 19:41:16
@atpijkamo116: Ez hihetetlen, hiszen Te nem is értesz ehhez az egészhez!

Akartad a kapitalizmust, vagy sem? Mi kell a kapitalizmushoz? Hát kapitalisták. Voltak nálunk ilyenek? Nem voltak, tehát csinálni kell tőkéseket. Ez folyik már a rendszerváltás óta. Így lettek nagy szemlesütések mellett olyan tőkések mint Wekler, Demján, Csányi, Gyurcsány, Mészáros, Simicska, Kóka János, stb, stb. Kezdetben csak a szocik és a liberálisok rúghattak labdába, most van soron a jobboldali kötődésűek feltőkésítése.

A bal-lib tőkései létrehozásakor óriási disznóságok történtek, pl. amikor létrehoztak egy közös bankot Izraellel úgy, hogy a menedzsmentet az izraeliek adták, a bank tőkéét pedig mi. Aztán a bank csődbe ment, mert eltűnt a pénz, felszámolták. Aztán akik megkapták ezt az eltűnt pénzt, jöttek privatizálni, mint külföldi magán tőke.

Volt olyan korszak, amikor a magyar bankokat sorra fel kellett tőkésíteni adópénzekből. Ennek előzménye, hogy a szoc-lib társaság "csókosoknak" adott rengeteg hitelt, amit aztán leírtak, mint behajthatatlan kintlevőséget. A bankok kaptak segélyt az államtól (feltőkésítés), a vagyonok pedig megjelentek mint külföldi magánvagyonok és fillérekért privatizálták az állami vagyont.

Hasonló módon tűnt el az MNB több tonnányi aranykészlete, stb, stb. Mindez a bal-lib média sunyi hallgatása mellett.

Igen, most a jobboldal "visszavág" és nagyon jól teszi, mert egyfelől ebben a rendszerben a tőkésekre mint munkaadókra szükség van, másfelől minél tovább húznánk ezt a "kezdeti tőkefelhalmozást", annál kellemetlenebb lenne azok számára akik ebből kimaradnak.

EU pénzek ellopása? Ez értelmezhetetlen. Ezek a pénzek itthon maradnak, az országot gyarapítják, tehát nem lopásról van szó - ellentétben a Gyurcsány korszakkal, amikor az állami vagyon nagy része kiment az országból és csak töredéke jött haza. Másfelől, egyenletesen és mindenki számára igazságosan soha nem lehetne elosztani az EU pénzeket, mert akkor pont azt a feltőkésítési feladatot nem látná el, amely a későbbiekben biztosítja majd azt, hogy ezek a meggazdagodott emberek, a vagyonuk működtetése során majd munkát adnak a munkavállalóknak.

Megnyugtatlak, hogy ez a pénzelosztás pont így működött Gyurcsány-Horn korszakban is, sőt vérlázítóbban. Tanúja voltam pl. annak, hogy hogyan hoztak létre 1 hét alatt 250 mezőgazdasági ÁL-vállalkozást a baráti-támogatói körükből azért, hogy ezek vezetői megkaphassák a teljes az évi EU pénzeket. Később ezek csődöt jelentettek, a pénz pedig ott maradt a szoc-szdsz pártok közelében.

Nem győzöm hangsúlyozni a bal-lib média kollaborálását és szakmai árulását, amely mindezek eltitkolását, eltussolását. Most persze minden kis bolhából elefántot csinálnak, de hát ki hisz már nekik?
papucshős 2016.08.09 21:34:49
@igazi hős: Amit az elején írsz, azt bármennyire is igazságtalannak tartasz, az megkerülhetetlen, a szükséges rossz, úgy hívják, eredeti tőkefelhalmozás. Panaszkodhatsz, kesereghetsz, de csak két dolgot tehetsz: csatlakozol és részt veszel benne, vagy kimaradsz és nem leszel tőkés. Minden kapitalista berendezkedésű országban lezajlott, vagy éppen zajlik egy ilyen folyamat.

Amit a munka alapú társadalomról írsz, szerintem eléggé differenciált vélemény. Németországhoz, Svájchoz, Angliához nem hasonlíthatod Magyarországot, mert évtizedekkel vagyunk lemaradva mögöttük, minden tekintetben. Azok az országok, kihasználva a helyzeti előnyüket, megengedhetik maguknak, hogy főként az elegáns, magasabb tudást és képzettséget igénylő tevékenységeket végezzék és a kulimunkát kihelyezzék olyan fejletlenebb országokba, mint pl. mi is vagyunk. Ez sértő és berzenkedünk ellene, de sem olyan típusú munkahelyekben, sem szükséges tőkében, sem a világszínvonalhoz kvalifikált szakemberekben nem bővelkedünk, így kénytelenek vagyunk a lehetőségeinkhez jobban illeszkedő munkákat végezni. A jövőre nézve fontosnak érzem, hogy a külföldön magas kvalifikáltságú munkát végző szakembereket később hazacsábítsuk és segítsük őket a tudásuk hazai kiaknázásában. Kína is ezt csinálta, felturbózva ezzel az oktatásuk, tudományos és technikai életük színvonalát is.

És ekkor még nem beszéltem a kb. 800 ezer roma magyarról és azokról, akik képességei és pillanatnyi lehetőségei nem teszi lehetővé a betanított, segéd-, vagy szakmunkánál magasabb kvalifikáltságú munkakör betöltését. És ez még évtizedekig így marad - ne áltassuk magunkat.

Amit a kint tanulók sorsáról írsz, azzal egyáltalán nem tudok egyetérteni! Ezt a területet belülről is ismerem és tapasztalom, hogy teljesen megalapozatlan az, amit a hazai sajtó terjeszt erről.

Egyrészt, nagyon sok, megalapozatlan elképzeléseket, álmokat dédelgető fiatal megy külföldi egyetemekre tanulni, akik később nagyot csalódnak és fejvesztve jönnek haza. Az egyik fontos tévedésük, hogy azt hiszik, hogy a választott egyetemük jobbat, többet nyújt mint a hazai vezető egyetemeink. Ez egyáltalán nincs így. A felkínált ösztöndíjakat nem jótéteményként adják az egyetemek, hanem így csalogatják oda a diákokat, mert különben nem lenne annyi tanulójuk, amivel fenn tudnák tartani az egyetemüket. Természetesen nem Oxfordról, Cambridge-ről, vagy az LSE-ről beszélek. Az ilyen "csalogatós" egyetemeknek a színvonala sokszor meg sem közelíti az ELTE, BME, Corvinus színvonalát.

Nem közismert az sem, hogy a cégek, különféle szervezetek által kínált ösztöndíjak elfogadása sokszor olyan elkötelezettségeket von maga után, amellyel gyakran nem számolnak a diákok. Gyakran a végzés után kötelezően elfogadandó munkahelyet, vagy kötelezően ledolgozandó időt is jelent.

Talán a legmellbevágóbb az, hogy az egyetemi védettségből kikerülve, a valós életben szembesülnek azzal, hogy a való világban - sajnos - már nem egyenlő feltételekkel alkalmazzák őket, az angol, német, osztrák munkavállaló angolabb, németebb, osztrákabb mint a magyar, politikai korrektség és emberi jogok ide, vagy oda. Ügyintézésekkor, egy véletlen baleset, egy szabálysértés, orvosi kezelés és egyéb sok más esetben jogilag nem kifogásolható, de lelkileg nehezen feldolgozható esetek sokasága jelzi, hogy az illető nincs otthon.

Aztán ott a család, a nyelvi nehézségek (amikor nagyon pontosan kellene elmondani valamit), a szülők iránti szeretet és felelősség, betegség és egyéb esetekben, amikor elkelne a segítség, nagyon tud hiányozni a családi-rokoni-baráti védőháló! Mert a való világban már bizony elmaradoznak az egyetemi barátok, mindenki intézi a saját életét és bizony mindenki érzi azt a keserűséget, amit az idegen kenyér jelent.

Ráadásul a pénz sincs olyan bőségben, mint azt előre hitte. Magyar szemmel soknak tűnik mondjuk 3000 Euro, de ha ebből 1000-et ki kell fizetni lakásra - nem egy depresszív 300-400 eurós lyukra, hanem lakásra -, adózni kell, utazni kell, fogorvost, orvost kell fizetni, ruházkodni, élni kell és mindezekért ott kell fizetni, hát akkor nem olyan sok az a pénz.

Mindezek miatt a kint végzettek több mint 95%-a és a kint dolgozók szinte 100%-a előbb-utóbb hazajön. Úgy lehet ezt tekinteni, mint amikor valaki tesz egy szakmai tanulmányutat, aztán új, modern tudással, tapasztalatokkal gazdagodva hazajön és itthon remekül megtalálja a helyét.

Amit az afrikai szintű oktatásról írsz, szintén értelmezhetetlen. A Fidesz 6 éve van kormányon. Ezalatt 6 évfolyam jött ki az egyetemekről, a középiskolákból és ezeket az embereket szívesen alkalmazzák külföldön és itthon egyaránt. Felveszik őket a külföldi egyetemekre. Akkor mi alapja lehet annak, hogy tönkreteszik az oktatást? Azok teszik tönkre, akik tananyagot akarnak csökkenteni azzal, hogy nem kell a lexikális tudás. Szerintük csak a szemlélet és a kreativitás kell. Naná, majd a sebész és az agronómus viszi a lexikont magával a műtőbe és a mezőre!!!
Még mindig Hosszú Katinkáról szól a fáma, ami a riói olimpiát és az úszást illeti: a 400 méter vegyesen világcsúcsot úszó klasszisunk a 100 hát fináléjának nem topfavoritként vágott neki, mégis emberfeletti produkcióval oktatta a világot. Avagy eddig kettőből kettőnél tart az Iron Lady!   Elállt…..
A 24.hu szúrta ki, hogy a mai Híradóban, Fókuszban és az időjárás-jelentésben is illuminátus kéztartással köszöntek el az RTL tévései, ami ugye vagy TÖK VÉLETLEN, vagy ótvaros nagy trollkodás, de a javából, és a legszórakoztatóbb módon. Vagy... ..
papucshős 2016.07.30 10:34:39
@birka menet: Fura amit írsz, mert van 3 diplomám, 4 nyelvvizsgám és világ életemben MSZP-s és SZDSZ-es voltam. 8 évig dolgoztam egy bizottsági elnök szakértőjeként is.

Nem ártana elszakadni a kocsmai politizálás sztereotípiáitól...
papucshős 2016.07.30 10:40:43
@Boka1: Mitől is jobb egy svájci, mint egy magyar?
Mert ha valami, akkor Svájc az igazi, valódi, totálisan állami, sőt világ szintre emelt korrupció monumentális szobra! Lopott, rablott, óriási korrupciók során szerzett vagyonok őrzője, miközben a giccses lila tehenek békésen legelésznek.
papucshős 2016.07.31 12:15:53
@satch: Diplomája és nyelvvizsgája válogatja. De 8 osztályos végzettséggel ezt elég nehéz át
látni...
A RaiDue némi hárítás után elismerte és „túlzott önmérsékletnek” nevezte a hibáját. A hetero szexjelenetekkel nem volt bajuk...
Az HBO tegnap leadta a Trónok Harca 6. évadának 9. epizódját. Kibeszélőnkben spoileresen tárgyaljuk az epizód eseményeit...
papucshős 2016.06.21 19:22:42
Kevés olyan műsor van ma a magyar televíziós skálán, amely lehetőséget biztosít arra, hogy kormánypárti és ellenzéki politikusok egymással szemben vitatkozva és érvelve fejtsék ki az álláspontjukat egy adott témában. A Szabad szemmel című közéleti kerekasztal az ATV-n pedig azt is ékesen megmutatta,…..
Friderikusz Sándor az alábbi nyilatkozatot juttatta el az Indexhez. A nyilatkozatot változatlan formában közöljük: FRIDERIKUSZ SÁNDOR NYILATKOZATA Ezen a héten kedden a Blikk című lap valótlan állításokat tartalmazó cikke nyomán szinte valamennyi hírportál arról tudósította a közvéleményt, hogy…..
papucshős 2016.03.23 21:09:40
@pamut: Nem értelmezhető az, hogy a "magyarok kifosztása".
Azért nem, mert a szoc-libek és a fidesz pénz átcsoportosítása éppen abban különbözik egymástól, hogy míg a szoc-libek külföldiek kezére játszotta a magyarok pénzét, vagyonát, addig a fidesz mindig ügyel arra, hogy a nemzeti vagyon, azaz a magyarok pénze és vagyona itthon maradjon. Pl.: a trafikok tulajdonosai mások lettek, de ez azt jelenti, hogy mások, de magyarok!

El sem hiszed, de nézz utána, hogy mivel jár az IMF-fel való szövetkezés. Drágák a kölcsönök és cserébe az IMF bármire amire rámutat ráteheti a kezét. Tulajdont szerezhet nálunk, de mentesítve van minden adó alól, tehát 0 Ft adót kell fizetnie az itt megtermelt jövedelmei után.

Ne felejtsd el, hogy a szoc-lib kormányok alatt lenullázódott az MNB teljes aranykészlete. Létrehozták a hírhedt Leumi Bankot: az izraeliek adták a vezetést, a magyarok a tőkét. Néhány év alatt eltűnt az összes pénz, a bank csődöt jelentett - milliárdokat füstölt el a szoc-lib-izraeli "együttműködés"!

Szóval, hátrébb az agarakkal!
papucshős 2016.03.23 21:45:05
@pamut: Azt hiszem ezekbe a magasságokba én már nem tudlak követni.
Annyira hiányosak az alapvető politikai és közgazdasági ismereteid, hogy nem tudunk tovább társalogni.

Egy dolgon talán érdemes lenne elgondolkodnod: ha az ellenzék nem lenne ANNYIRA magyarellenes és nem támadna meg MINDENT amit a kormány tesz, akkor nem lenne szükség arra, hogy az MNB alapítványi pénzeit elrejtsék a támadások elől. Azok a pénzek hasznos célt szolgálnak. Történetesen tudom, hogy pl. a PADA alapítvány olyan magyar fiataloknak is nyújt tanulmányi támogatást, akik e nélkül soha nem tudnának egyetemen tanulni. Vannak rendszerszerű hiányosságok amelyek igazságtalan helyzeteket állítanak elő. A PADA nevű MNB alapítvány igyekszik ezeket kiküszöbölni.

Próbáld ki, ha pl. tanulmányi ügyekben van anyago gondod, fordulj hozzájuk! A fröcsögés helyett!
papucshős 2016.03.23 21:59:32
@Nordbright: Hogy lehetsz ennyire ostoba, hiszen az MNB nem tud pénzt lopni! Azt az alapítványi trükkel meg tudja akadályozni, hogy az ellenzéki sajtó és mindenféle kis mikiegerek kötekedjenek és gáncsoskodjanak, de azt nem tudják elérni, hogy ne kelljen fillérre elszámolniuk ezekkel a pénzekkel.

Nem értem, hogy valaki ennyire tanulatlan, akkor miért szájal?