Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miller light

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Brazil "keltető": örömfoci bárhol, bármikor Mottó: „A labdarúgás révén akartunk mindig megmutatni valamit, ami a történelmünkből hiányzott, amit nem tudtunk elérni a csatatereken, a politikában s más helyeken, egyéb alkalmakkor sem!”Végh Antal: Miért beteg a magyar futball? Szuperkupa-döntő…..
A másodfokra visszahelyezett büntetőtárgyalás önmagát ítélte az abszurditás szintjére: alig van már olyan szakmai protokoll, amit ne sértettek volna meg az eddigi büntetőeljárások során. (Fotó: Dr. Szekér Gyula, a vádlott, Bene Krisztián védője a Kúrián – HVG Online)Az utóbbi hetekben zajló,…..
A magyar miniszterelnökhöz képest a szélkakas az univerzum fix pontja. Orbán országlásának egyetlen biztos pontja: bármi áron meg akarja őrizni hatalmát. Ha ehhez saját magát kell szembe köpni, az sem probléma...
miller light 2017.09.14 23:04:16
@Bolshevik: Vicces dolgokat írsz. Ennél már csak a helyesírásod viccesebb. bearanyoztad az estémet az idiótaságaiddal, te is, meg van még itt néhány cimbid. Elsősorban persze a blog enyhén értelmi fogyatékos szerzője, Sir Ashwood.
Szegény, szegény, baánlászló! Panaszkodik szegény, hogy bezzeg a Biodóm építése ellen senki nem tiltakozik. Nincsen egészen igaza, mert rajtam kívül is jó páran tiltakoznak, hiszen ugyanolyan törvénysértő az eljárás, mint a többi épület esetében. Ugyanúgy félre rúgja a főváros hosszú távú település…..
A harsogó idegengyűlölőpropaganda miatt nem tudják, kinek higgyenek: Orbánnak vagy Ferenc pápának...
miller light 2017.08.20 23:07:06
@Andalúziai kutya: Mit tudsz te a besúgó papokról? Hányat ismersz közülük? Mit tudsz egyáltalán arról, hogy mi volt akkor, amikor a belügyis tisztek besúgóvá tettek papokat, művészeket, embereket. Veréssel, zsarolással, ezzel-azzal? Egyáltalán, mit tudsz te arról, hogy mi történik egy templomban? Mert azok szerint, amit írsz nem sokat.
miller light 2017.08.21 10:17:57
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Nagy marha vagy barátom. Ritka nagy. Sosem értettem, most sem, hogy ha valakinek semmi ismerete, tudása nincs egy témában, akkor minek szól hozzá?
A rendkívüli közfelháborodás ellenére a közmédiához tartozó Duna TV leadta a lúgos orvosként hírhedtté vált Bene Krisztiánnal készített interjút, vállalva nem csak az erkölcsi - etikai, de a jogi következményeket is...
miller light 2017.03.21 13:55:50
miller light 2017.03.21 13:59:03
@SD9: Milyen érdekes, hogy az áldozat látta ezt a szemet és nem ismerte föl. Csak évekkel később ébredt arra, hogy nem lehett más a támadó. Nincs itt valami ellentmondás?
E hét azzal kezdődött, hogy az országgyűlésben Vona Gábor ellenzéki politikus, a Jobbik nevű párt elnöke tetemre hívta a miniszterelnököt. Régi vádat melegített föl: Orbán Viktor állítólag kapcsolatban volt a Kádár-rendszer titkosszolgálatával. Feltételezését a miniszterelnök visszautasította, ám a…..
Már sugárzása előtt komoly indulatokat váltott ki a Duna TV Kékfényének következő, hétfői adása, amiben a “lúgos orvos”, Bene Krisztián először nyilatkozott az arcát is vállalva...
miller light 2017.03.19 16:00:49
Emlékszünk ugye a móri gyilkosságra? Abszolút biztos nyomozás, vádemelés, ítélet, aztán kiderült, a vádlottak ott sem voltak.
Debrecen, Schönstein Sándor ügye: nyomozás, vádemelés, ítélet minden fokon - kiderült évek múlva, hogy a vádlottnak annyi köze volt az áldozathoz, hogy az anyja. Trehány nyomozás, trehány vádemelés, elfogult bírói ítélet. a vádlottat felmentették.
Itt, ebben az ügyben: egyetlen bizonyíték sincs, se közvetett, se közvetlen. Szavahihetetlen szemtanú, az áldozat nem ismeri föl a támadóját (pedig látta a szemét és a szemöldökét, hihető-e, ha tényleg BK volt a tettes annyi év szeretői viszony után ez?) A nyomozás elsikálása a III. kerületben, az áldozat volt férjének jóbarátai, elfelejtett állítólagos bizonyíték (fecskendő), ami nem tartalmazza a bejuttatott anyag összetevőit, nincs rajta DNS. Pozitív - azaz a vádlott állításait alátámasztó pszichológiai szakvélemény és igazságügyi orvosszakértői vélemény, nem tudják, hogy maró anyag volt-e, lúg vagy sav, amit RE - re öntöttek, vagy más - szóval semmi, sehol, csak a bíró "logikai lácolata", hogy nem lehett más. Nyilvánvaló, hogy borzalom ami RE - vel történt. De kerüljön elő, minden kétséget kizáróan az igazi tettes. S ha valóban BK volt, akkor ő, de ha nem, akkor az bűnhődjön, aki tette. S mivel még jogerős ítélet nincs, milyen alapon írja le a blog szerzője a nyitó mondatot?
Kedvenc miniszterelnökünk beszédet tartott a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapján. Most hagyjuk is, hogy megint mekkora hülyeségeket mondott, amikor a szovjet és magyar kommunisták bűneire emlékezve is a Nyugatot kezdte el ostorozni, koncentráljunk csak a mögötte lévő feliratra:  Hol sírjaik…..
miller light 2017.02.27 00:01:38
@morph on deer: szerencsénkre azonban vannak itt hozzád hasonló kiművelt emberfők és szigorúan elvek mentén élő emberek. Csak azt nam értem, miért nem ti vezetitek ezt az országot?
Mindenek előtt mély tisztelet mindenki előtt, aki aláírt, aki névvel-címmel vállalta, hogy tele a fasza a rendszerrel, vagy csak azt, hogy egy ekkora projektről, mint az olimpia, ugyan kérdezzék már meg azokat is, akiknek a gyerekei nyögik majd a brutális cechet. És természetesen mindazoknak, akik…..
miller light 2017.02.18 21:14:12
@Hakapeszi Miki: Nyilván magadból indulsz ki, amikor fizetettekről meg trollokról hadoválsz. Köszi, nincs szükségem ilyesmire. Azt azonban el kell ismerni, még annál is nasgyobb hülyeségeket tolsz ki magadból, mint gondolnám. Márcsak azért is, mert amikor az egész olimpiai dolog elindult, nem a "sportbuzi miniszterelnök" volt a miniszterelnök (2005 - ben!). És nem vettem be semmi fideszes dumát Budapest dolgáról, itt élek ebben a városban majdnem 70 éve, valamennyire tisztában vagyok a múlttal és a jelennel, a tényekkel. Még akkor is, ha titaket ez nem nagyon szokott érdekelni.

www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/budapesti-olimpia-tizedszer-van-rola-szo-2362977
Ellenkampányba kezd a Fidesz...
miller light 2017.02.18 20:53:05
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Beteg vagy. Gyorsan hívd az ügyeletet.
A láthatatlan ellenséggel olyan szívesen harcoló, és az az ellen mindig a győztes csatából hazatérő nagy nemzeti hazugság már hárítja is az őt ért olimpiai tökön rúgást. Tündérország Kósa Lajosa, a ki messze földön híres arról milyen okos rajta kívül mindenki más, már nagyon igyekszik azon szekeret…..
Orbániában elkezdődött a ráhangolás a 2018-as választásra, és hogyan másként, mint eufórikus állapotot előidéző - legalábbis az elvakult fidesznyikokban - „mondások” sorával. Manapság már nem működik a „rezsicsökkentés”-szlogen, hiszen világszerte olcsóbb az energia, mint amennyivel szeretett…..
Érdekes összegzés látott napvilágot. A felsorolásból kiderül, hogy 2006-ban, az 1956-os forradalom és szabadságharc 50. évfordulóján hány külföldi vendég vett részt, illetve 2016-ban, 1956 60. évfordulóján mekkora diplomáciai forgalomra számíthatunk. Gyurcsány nyert 47-1-re. Hamar kiderült, hogy…..
Valami egészen hihetetlen, hogy mennyire összecsinálták magukat a FIDESZ-ben attól, hogy esetleg sokan hallgatnak Juhász Péter hívására, és 23-án elmennek kifütyülni Orbánt. Egyrészt lázasan elkezdtek embereket szervezni: A CÖF viszi a már szokott lengyel vendégtüntetőket, közpénzt nem kímélve…..
miller light 2016.10.22 10:49:10
@Tibi !: Tibi! Te mit sem változtál. De ez nem lenne elvárható tőled.
Hétvégén a DK élesítette az atomtöltetet, ma pedig már végzetes csapást is mérnek Magyarország zsarnokaira. Vélhetően holnap új időszámítás veszi kezdetét. Mindez igazán jó PR-szöveg, de roppant meglepő lenne, ha Gyurcsányék Parlamentből történő kivonulása ennél sokkal több tartalommal vagy…..
Mint mindent, ezt a gesztust is lehet fitymálni, csak nem érdemes. Gyurcsány Ferenc és pártja elment a falig: nem vesznek részt 2018-ig a parlament munkájában. Ez az elhatározás a legerősebb ellenzéki tiltakozás, amely még mentes a fizikai erőszaktól, egyúttal minta a teljes ellenzék…..
Tölgyes Péter írása Mordillo karikaturája Emlékezzünk csak, a kvótanépszavazás előtt, még pénteken, Orbán Viktor bejelentette: ha érvényes és eredményes lesz a referendum, nyilvánvalóan alaptörvényt kell módosítani. Mivel az érvényességhez durván nyolcszázezer voks hiányzott, a túlmozgásos…..
miller light 2016.10.06 00:07:49
@morpho: Azért, csak az érdekesség kedvéért: abból a 6 emberből a 10 - hez képest aki most nem ment el, nem ment el az előző kutyakomédiákra sem legfoljebb 1/2 vagy egyszer (2008 - ban) egy. Tehát 5 még mindig maradt, azaz öten -hatan máskor sem akartak játszani. Ez az a massza, aki másra bízza magát, aztán sivalkodik, hogy mi is történt. Nem szép játék. (mellesleg a népszavazási küszöb korábban is 50 % + 1 fő volt, csakhogy a szocik 1997 - ben, attól való félelmükben, hogy a NATO csatlakozáshoz nem lesz meg az 50%, megváltoztatták a ntörvényt. S bizony, nem is volt meg az 50%. Ki focizott és ki mardt a partvonal szélén? )
miller light 2016.10.06 09:00:42
@morpho: A parlementben van, itt azonban nem volt: azez, csak ha nem mentél el. Ez ok. De, mivel a tartózkodó voksolás opció, az beleszámít a megjelentek által leadittakba. Itt viszont aki nem ment el, az hiányzott. Az érvénytelen szavazat meg eleve olían, mint amikor valaki érvénytelen jeggyel utazik. Az érvénytelen szavazat nem opció. A csapat létszámával kapcsolatban igazad van, itt a Fidesz a saját csapdájába esett, már nem először.
Nem kell mást tenni, mint két hétfői hírt egymás mellé rakni...
Az Orbán-kommunikáció e hétre rendelt mumusa a „nihilista gondolkodó”. Jó választás, hiszen a gyűlölködésre kész sokadalomnak igen pici százaléka van tisztában a szó jelentésével. Persze ettől függetlenül utálni bárkit, bármikor, parancsszóra hajlandó. Mivel ez a jelzős szerkezet a hét szlogenje…..
Ült a gázszerelő a hátsó taton feszítő jakuzziban, és merengett...
miller light 2016.08.29 20:40:13
@Janossz: nagy marha vagy, nem is kicsit. Egyszerű, mint egy faék. Ilyen bárkával meg tele az Adria, nem mintha megvetendő volna, de mégiscsak. Nekem meg nem csorog sehonnan, legföljebb a könnyeim, amikor röhögök rajtatok. Szereltettél vele otthon? Honnan tudod?
miller light 2016.08.29 21:22:10
@Janossz: ahogy elnézlek titeket meg őket, nagy valószínűséggel korábban halok meg, mint ahogy buknának. Odaát meg úgyis szép minden. Itt meg ti gondoskodtok a jó hangulatról...
miller light 2016.08.29 22:09:43
@Janossz: Nézd csak, az enyéim nincsenek abban a helyzetben, hogy lopjanak (bár ez relatív, mármint hogy mit nevezünk lopásnak. Mert lopás az is, ha nem fizetek viteldíjat a villamoson...) Nevetséges ez a lopás és korrupció mantrázása a szoci/ballib oldalon, végiglopott évek után, sőt, ha hozzávesszük az 1990 előtti időszakot, akkor évtizedek után. Ezek, itt, most, sosem fognak annyit lopni, mint amennyit a tieid loptak. Anyagiakban és erkölcsiekben egyaránt. Bizony, sorolhatnám csak családon belül mindazt, amit ellopta(to)k tőlünk, amikor a lopás és az emberek tönkretétele a társadalom működtetésének egyik alapja volt. Népi demokráciának csúfolták.
Mi is van hát Magyarországgal? Van egy inkompetens kormány, amelyben a miniszterelnök a szűk keresztmetszet, aki nem lát az orránál tovább (amely kifejezés arra utal, hogy nem lát túl a maga horizontján), nem látja az ország következő harminc évét, legfeljebb a következő harminc hetét. Az ország…..
Visszatérő toposz, hogy amiért még a Fidesz és Orbán hatalomban lehet,  az a sajtó hibája, mert nem tárja fel az ügyeket, az az impotens ellenzék hibája, mert nem tiltakozik elég hangosan a kifosztás ellen, az a választók hibája, mert nem érdekli őket a korrupció, vagy meg sem értik a…..
miller light 2016.08.28 19:16:28
@19540511: egyrészt, ne ostobázz senkit, ameddig magad ennyire ostoba vagy. Másrészt mesélj már arról, hogy akkor mi történt? De ne valami igazi hülye módjára, mint nickgrabowszki mesél, hanem fejtsd ki a gondolataidat, mégis miért került kétszer egymás után nagy többséggel (szándékosan nem mondom a 2/3 - ot) hatalomra a Fidesz. Nincs ehhez szükség Orbán seggére.
miller light 2016.08.28 19:17:52
@integrans: akkor bizonyítsd. Mert ez így csak egyértelműen üres, ócska szószátyár fecsegés.
Y-GEN A bayerzsolt-hatás 2016.08.22 10:00:00
A bayerzsolt-hatást már régóta le akarom írni, sokszor sok témában jutott eszembe, hogy klaviatúrába öntsem, de végül sosem történt meg, max eldugott kommentek és tweetek formájában. De most egyszerűen nem lehet nem közzétenni: bayerzsolt-hatásnak hívjuk azt amikor egy írás, beszéd vagy bármilyen…..