Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marjaijudit

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kis retró .Tegnap kaptam Módos Gábortól ezt a képet.Még sose láttam,bár a sorozat egy másik darabja szerepelt már Gábor ,,Akt-albumában"Kicsit facebook kompatibilissé tettem a csodás x jellel,bár ott kidobta a rendszer így is..Bizony akkor még nem kellett retus,olyan fiatal voltam.Viszont mint…..
  Prémes bundákban lándzsával vívjuk élet-halál harcunkat, majd II. világháborús hősként vergődünk át csapataink hadállásain,gengszterekkel korzózhatunk,vagy vámpírokkal táncolhatunk,és az már csak hab a tortán,hogy szinte mindenkivel kefélhetünk New Yorkban. És a csúcs az,hogy nem csak…..
,,Kérdezd meg a haladat , hogy még mindig ki akar e csúszni a kezedből , ha igent mond ,kérdezd meg újra , ha harmadjára is hasonló a válasz , vágd fejbe ". A hallal való NEM ! etikus bánásmód kézikönyvèből By MJ   A fejetlen hal is hal.Viszont a farkatlan hal komoly ichthiológiai dilemma vet fel…..
Nagy hal, kis tó-effektus   Az elmélet lényege ,hogy az erős kvalitású egyén ,alacsonyabb környezetben,nagyobb hatásfokkal tud kibontakozni. Viszont az Énkép kialakulásának körülményeit élesen befolyásolja a visszacsatolás,tehát a környezet az egyénre gyakorolt véleménye. Azonos objektív…..
Vajon van az Ócskásnak Dohányárúsítási engedélye? KIskorúak ránézhetnek vajon egy cigarettás dobozra? Vagy ez +18 as karika?  ..
marjaijudit.blog A kezdetek ..itt.. 2016.03.23 08:19:48
 Szeretettel  üdvözlök mindenkit ,aki erre látogat és kíváncsi egy magyar nő véleményére,fotóira,elgondolásaira. BYMJ  ..