Regisztráció Blogot indítok
Adatok
inf3rno

0 bejegyzést írt és 108 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolkodtál már azon, hogy a düh mögött valójában mennyi egyéb ok és érzés állhat a gyerekek esetében is? A dühnek különböző megnyilvánulásait látjuk nap mint nap, de az igazi oka és a gyökere sokszor rejtve marad, nem látható. Sőt, több kiváltó oka is lehet egyszerre. Emlékszem, mennyire sokat…..
inf3rno 2024.03.01 22:03:53
Nem egyedülálló eset, hogy egy növény kilép a politikai színtérre, elég csak a parlagfű körüli vitákra gondolni, most éppen az akác jutott erre a sorsa. Az utóbbi pár hónapban gyakran lehetett olvasni az akácról, mivel az Európai Unió döntéshozói azt tervezik, hogy felveszik…..
inf3rno 2021.08.03 05:16:45
Nincs semmi baj az akáccal. Ha megfigyeled, akkor az amcsi Demokraták ki akarják csinálni a méhészeket teljesen, mert a méz konkurencia a glükóz-fruktóz szirupnak, amit a génmódosított kukoricából származó keményítőből készítenek. Volt ez az akác ügy, de ez csak az egyik dolog. Már egy ideje sulykolják, hogy botox termelő baktérium spórák vannak a mézben, és hogy csecsemőknek ne adjuk őket, mert talán 1 alkalommal 100.000-ből csecsemőkori botulizmust okozhat, ami ritkán halálos is lehet. Mondjuk én megnéztem egy kazah tanulmányt is nemrég, és érdekes, hogy ott a mézek 0.5%-a fertőzött csak, az USA-ban viszont a nagy fejlett mezőgazdaságnál is valahogy 10%-ot sikerült kihozniuk, ráadásul eltérő törzset, mint ami a kazahoknál jellemző. Lótartásban nagyjából ugyanott vannak lakosságra vagy területre vetítve, és ugye a lovak beléből származik ez a baktérium. Szóval vagy szennyezik a mintákat vagy magát a mézet vagy szimplán hazudnak róla már évtizedek óta. Mindenesetre már a 70-es évek vége óta téma, hogy a méz botulizmust okozhat csecsemőknél. Valószínűleg amúgy igaz, csak elhanyagolható az esélye, és ezt is jól felfújják a médiával, ahogy szokták. Egy másik ténykedésük az ázsiai lódarázs betelepítése 2003-ban Franciaországba, és 2019-ben az USA-ba. A másodiknál már nagyon kilógott a lóláb, mert májusban elkezdett érzékenyíteni a BBC, hogy a darazsak mennyire hasznosak és szeptemberben már ott is volt a lódarázs, ami egész méhkaptárakat irt ki szemben a nálunk honos változattal, ami ellen a méhek tudnak védekezni. 2003 óta már elárasztotta egész Európát. Mi eddig viszonylag megúsztuk, talán az időjárás miatt, de az is melegszik, úgyhogy ki tudja mit hoz a jövő. phys.org/news/2020-04-asian-hornet-invasion-europe.html Szóval szerintem ezek a történések nagyon is szándékosak, egyáltalán nem véletlenül hoznak ilyen döntéseket az EU-ban, hanem utasításra. Nem csak a méhészettel kapcsolatos döntéseiken látszik ez, hanem számtalan más döntésen is, hogy a külföldi multiknak kedveznek, és próbálják az itthoni konkurenciát ellehetetleníteni, illetve az állam gátló szerepét csökkenteni a multikkal szemben.
Amikor a reggeli kávéval indítja az ember a napját, akkor jogosan vetődik fel a kérdés a vegán életmódra váltásnál, hogy létezik e a tehéntejnek alternatívája és ha igen, akkor mi az és mennyibe kerül. Ma már több márka rengeteg féle növényi teje kapható nálunk is a bio…..
inf3rno 2019.04.04 03:06:38
@dreamhotep: Nem igazán jött le nekem, hogy hogyan csinálod. Mármint a gépészeti része. Hogyan oldod meg, hogy fixen 39 fokon maradjon? Hogyan szárítasz lisztet aszaló gépben? Nem lenne egyszerűbb simán rizslisztet csinálni darálóval, és azt áztatni, majd leszűrni?
Név: Papp Krisztina Futóblog név: pkrisztike Életkor: 26 év Magasság: 174 cm Testsúly: 53 kg Cipő: Nike Air Max Moto / Nike Marathon Air Mióta fut: 1995 Szint: profi Tech: Nike + iPod Power Song: Mia - Paper Planes Bio: Elvetemült, lázadó, néha hisztis, a…..
inf3rno 2019.03.25 18:20:38
@Vegyi Ali: Szia! Látom, hogy 10 éves a téma, érdekelne, hogy azóta találtál e rá valami megoldást. Nekem egy 2017-es terep félmaratonon kezdett először zsibbadni, mert nem bírta az oldal irányú csűrést - csavarást a bokám. Utána 2 évig nem volt ilyen zsibbadós bajom. Aztán tavaly kihagytam több, mint az év felét sérülésből, műtétből adódóan, plusz felszedtem némi súlyt. Mióta újrakezdtem, azóta menetrendszerűen 7k után elkezd zsibbadni. Egyedül akkor nincs ilyen, ha nagyon alacsony terhelésen vagy félúton 10 perc szünettel csinálom. Jó lenne már valami végleges megoldást találni rá, mert így elég nehézkes alapozni, hogy 7k után félbe kell hagynom, meg ez kb. olyan táv, hogy sajnálom a mosást rá... :S
Válaszolhatnánk erre a kérdésre úgy, hogy épp ellenkezőleg, vagy röviden, egyszerűen nemmel, de jobb tisztázni, miért vetődhetett fel egyáltalán, melyek azok a körülmények, amelyek esetében a futás esetleg valóban árthat, sérülést okozhat...
inf3rno 2019.01.06 18:42:33
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Hahahaha. Én simán sprintelek lefelé a lejtőn 2-3 métereseket lépve, vagy inkább vádliból visszapattintva. Amíg nem lép kátyúba az ember és nincs kanyar a lejtő végén, addig simán vállalható megfelelő felkészültséggel. Aki most kezdi a futást, az meg rövid úton kinyírhatja vele a lábait, ez tény. :-)
  Az utóbbi napok slágertémája Orbán Viktor „sorosozása” és „háttérhatalmazása”. A mainstream liberális média és a Fidesz-párti média egyaránt ezzel a kérdéssel van tele. Ez ma az aktuális gumicsont, amin rágódni lehet. Hadd rágódjak tehát egy kicsit én is ezen a kérdésen, hogy vajon milyen…..
inf3rno 2018.03.30 13:23:53
Ezt érdemes megnézni a témában: www.youtube.com/watch?v=HC0Y-2FGNzg Hogy biztosra menjek, megkerestem az eredeti német nyelvű írását ennek a fazonnak, amit 1925-ben publikált, és úgy néz ki, hogy az angol fordításokkal és a videóban mondottakkal megegyezik: underinformation.files.wordpress.com/2010/02/praktischeridealismus.pdf , tehát nem hoax. Szóval az EU alapító atyjának a célja egy kevert népességű nemzetek és vallás nélküli Európa, amit az elit szabadon irányíthat kedve szerint (hasonlóan az USA-hoz). A mostani népvándorlás, az, hogy az USA-val karöltve a nyugat-európai nemzetek felkavarták a szart a Közel-Keleten és Afrikában (Arab tavasz), aztán meghirdették, hogy nálunk mindenki ingyen segélyt kap, majd kinyitották a határokat és beengedték a nagyrészt fiatal férfiakból álló csürhét minden ellenőrzés nélkül, hogy szabadon erőszakoljanak, az egyértelműen azt támasztja alá, hogy az ő írására alapuló tervet hajtják végre, és hogy létezik háttérhatalom, ami ezt elősegíti. A migráns kvóta, gyakorlatilag ugyanezt a célt szolgálja, hiszen ha csak nyugaton maradnak ezek az emberek, ahelyett, hogy szétterítenék őket egész Európában, akkor csak a nyugati rész lesz kevert lakosságú, keleten megmaradnak a nemzetállamok. Az egyelőre nem világos, hogy Sorosnak ebben mekkora szerepe van. Egyedül szerintem nincs elég hatalma, hogy mindezt véghez vigye, de a migránsok Európába telepítéséért és itt tartásáért aktívan küzdenek a civil szervezetei, évről évre dollár milliárdokat költ az ügyre a magánvagyonából, és valószínűleg komoly szerepe volt az arab diktatúrák megdöntésében is, tehát joggal mutogat rá a Fidesz. Valószínűleg képben vannak a terveivel kapcsolatban, mert ő karolta fel őket, csak aztán történt valami fordulat a gondolkodásmódjukban, ami miatt a liberális iránytól elmentek a nemzeti felé és ellene fordultak. Nehéz megmondani, hogy ez pusztán azért volt, mert maguknak akarják a hatalmat és újra szovjet berendezkedést akarnak, vagy tényleg nemzeti érzelműek, és igyekeznek megvédeni Magyarországot. Mindenesetre az eddigiek alapján úgy tűnik, hogyha meg akarjuk tartani az országot olyannak, amilyen, akkor nincs más párt, akikre szavazni szabad. Sajnos a Jobbik is elveszett már, kiszórták a nemzeti érzésűeket a vezetésből és a liberálisok bábjává váltak. Ha az EU-n belül nem sikerül megállítani ezt a folyamatot, akkor muszáj lesz kilépni, és megalapítani egy kelet-európai együttműködést, vagy csatlakozni az oroszokhoz. Egyedül Észak-Korea példáját követve tudnánk megállni a saját lábunkon, a mostani viszonylagos jólétet meg szerintem senki nem adná fel emiatt.
  A halpucolás nemes feladatát a férfihorgász maga végzi, nagy szakértelemmel és örömmel - boldogan. De mi van, ha nem vagy se férfi, se horgász, ellenben hazavittedd a szép kerek sárgás pontyocskádat a karácsonyi ebéd/vacsora fő fogását? Segítek.Elsőre egy…..
A casablancai konferencia 1943. januárjában, a casablancai konferencián döntöttek úgy a szövetséges hatalmak, hogy az eddig elért sikereiket kiterjesztik, és megnyitják a második európai frontot. Ernest King tengernagy, az amerikai haditengerészet főparancsnoka hiába érvelt a…..
inf3rno 2015.09.11 02:53:56
@Tomycat: Most meg az ISIS-t pénzelik az oroszok ellen. Fene se tudja hány ilyen bűnszövetkezetet támogattak már, meg mennyi népirtás köthető ezen keresztül a nevükhöz. Láthatóan nem igazán érdekli őket.
A pancserteszt folytatódik – ezúttal még mélyebbre ásunk... A dolgok további boncolgatásához muszáj kicsit jobban beleásni magunkat abba, hogy hogyan működik a GPS úgy általában. A GPS hálózat műholdjai úgy keringenek a fejünk felett, hogy a világ bármely pontján, az idő…..
inf3rno 2015.07.20 14:48:37
Közben utánateszteltem én is egy kicsit. 200m-es salakos körpályán csináltam köröket endomondo-val és adidas micoach-al, ami 1sec-es frissítéseket csinál. Nagyon nagy a különbség minden téren. logout.hu/dl/upc/2015-07/159589_endo_vs_micoach_copy.png Elképzelhető, hogy hosszabb edzéseknél, amik többségében egyenes terepen mennek, ezek a különbségek egy kicsit elkenődnek, de kicsi körpályákon nagyon sokat számít a gyakori frissítés, és valószínűleg a pontosság is. A mobilos GPS, amit használok nem valami pontos, ami látszik a micoach-os mérésen is, mert legalább 1.5-2x olyan vastag sávot húz a fával jobban fedett területen (felső rész), mint a fával nem borítotton (alsó rész). Egy GPS-es óra valszeg ennél jóval pontosabb, de majd csinálok azzal is tesztet, majd ha már vettem egyet. Az előző hozzászólásban említett tesztet, ahol egy csomó alkalmazást hasonlítanak össze pontosság szempontjából, sajnos nem sikerült újra megtalálni. :S
Egy sportot tudtam, hogy soha nem fogok művelni, akármi történjék.Ez a futás, pontosabban kocogás. Utáltam már a látványát is.Egyik nap aztán láttam egy futót, futott kifele a városból. Olyan jól nézett ki ahogy csinálta, könnyedén, lazán. Gondoltam meg kellene próbálni, de…..
Eddig csak blogajánlóban találkozhattatok az Alaszka Anatómiája blog szerzőjével, Örssel, aki most posztot is írt nekünk, amiből rögtön két részt csináltam, hogy minél jobban kiélvezhessétek az egzotikus tájat, amelytől mackós romantikája ellenére nem áll távol a…..
Még mielőtt belefognék, elárulom, hogy még mindig tart, már vagy 70 napja, de ennyivel már életem végéig is ellennék - azok után, amin keresztülmentem. Következzen hát a krónika, tömör leírással*.Január 18. kedd reggel és 20. csütörtök éjjel között jelentkeztek először…..
Ez most vagy valami, vagy megy valahova - mondja a viccben a székely bácsi, mikor életében először lát teknősbékát, és én is hasonlóan érzek a Wachowski-testvérek életművével kapcsolatban. A minden tekintetben nagyszerű kezdetek után (Fülledtség, Mátrix) a kapcsolatunk…..
inf3rno 2015.02.07 00:00:42
@E900: Teljesen jó, a szürke lemehetne 1% alá, annak örülnék. A Jupitert meg akkor is megnézem ha 1/100-at adtok az értékelésben, mert scifi függő vagyok.
inf3rno 2015.02.10 21:15:39
Látványra elsőrangú, sztorira meg utolsó. Felszínes sztori, gyors helyszínváltások, semmitmondó beszélgetések. Egy gyerekeknek szóló mese benyomását kelti úgy, hogy sokszor még azoknak is nagyságrendekkel jobb a történetük, ha csak megnézünk mondjuk a Vuk-ot. Úgy látszik kihalt a forgatókönyv íróknak az a nemzedéke, akik még tudtak történetet írni úgy, hogy azt filmen a rendezők és színészek meg is tudták valósítani. Legutóbb a Prometheus-nál láttam ugyanezt, az is elszomorító volt. Hogy valami dícsérőt is mondjak, a látvány részletekbe menően ki van dolgozva, szóval ilyen téren maradandót alkottak. Várom, hogy hátha lesz valami folytatása a dolognak egy kicsit összeszedettebb történettel.

(A Prometheusszal szintén így vagyok, talán a folytatás jobb lesz, bár az előzetesek alapján nem sok jót ígér az sem. Sajnos kénytelen az ember megnézni ezeket is, mert kb 10 éve ilyen alacsonyan van a mérce. A Csillagok között, ami legutóbb megütötte nálam a szintet, bár mint biokémiával foglalkozó szakembernek a mindent felzabáló penész (vagymi) eléggé nevetséges felütés volt, de ami utána jött, az kárpótolt. Ha valaki olyan scifit akar nézni, aminek jó a története, akkor megintcsak marad a 20 évvel ezelőtti Babylon 5, bár a vége felé már az is kicsit ellaposodott, a kinézetére meg hát a 20 évvel ezelőtti makettezős megoldások a jellemzőek. Azt a sorozatot azóta sem közelítette meg semelyik másik scifi sem. Ennek valószínűleg az az oka, hogy szinte az összes részre előre megírták a forgatókönyvet mielőtt elkezdték volna forgatni a teljes sorozatot, így nagyon sok olyan jelenet volt, ami az előző, és következő részek történéseivel összefüggött. Manapság már az is csoda számba megy, ha három részre előre gondolkodik a forgatókönyv író, sőt a Prometheus-ból meg a Jupiter-ből kiindulva úgy látszik, hogy lassan a 10 perc is soknak számít.)
inf3rno 2015.02.10 21:17:17
@Spawn85: Ja hát a színészek sem életük legjobbját hozták, az tisztán látszott...
Egy ismerősöm helyzete nagyon hasonlít az enyémhez.Amint diagnosztizálták nála az autoimmun kórt, minden problémáját éveken át erre fogták, és a kezeléssel kis híján "megölték". Tisztelt Praxisblog!    Előre is elnézést kérek a hosszú levélért, de hat év…..
inf3rno 2015.02.08 02:55:04
@Antonia40 (törölt): Bár nem ismerem az arany kolloidot, de nem tartom jó ötletnek a tartós fogyasztását. Az ezüst kolloidnak néztem utána még régebben, ami antibakteriális hatású, de bizonyos dózis felett már az emberi sejteket is elkezdi károsítani. Szóval a közhiedelemmel ellentétben egyáltalán nem mentes a mellékhatásoktól. Nyilván ha valamit nem vizsgálnak ki, mert komolytalannak tart a szakma nagy része (és mert baromi drága a egy klinikai kísérlet), akkor arra nyugodt szívvel rá lehet írni, hogy nincs ismert mellékhatása...
inf3rno 2015.02.08 02:57:12
@karcsibácsi: Csak hogy rendet tegyek a fejekben a "hideg terápiával" kapcsolatban. Ez nyugaton egy bevett gyógymód, ami bizonyítottan hatásos az RA tüneteinek enyhítésében. Két cikk a témában, többet nincs se kedvem, se időm előkeresni:

ard.bmj.com/content/72/Suppl_3/A899.1.abstract
link.springer.com/article/10.1007/s00296-013-2692-5
inf3rno 2015.02.08 03:09:39
@avarrita: Szerintem félreérted a piac fogalmát. Ha mondjuk tegyük fel a kurkuma meg is gyógyítaná az RA-t, akkor sem fogják alkalmazni, mert nem lehet szabadalmaztatni. Tesztelni meg végképp nem fogják, mert az olyan összeg, amit mi ketten nem keresünk meg egész életünk alatt. Ilyen téren a patkány kísérletek a legtöbb, amit remélhetsz, max elvétve egy-egy cikk. A náci Németországnak volt egyetlen előnye (minden rosszban van valami jó), ők kezdték el kutatni a gyógynövényeket, és bevezetni őket a nyugati orvoslásba. Ma már rengeteg növényekből izolált vegyületet vizsgálnak. Különösen a polifenolok, pl rezveratrol felkapott most az USA-ban a metabolikus szindróma ellen, és úgy néz ki, hogy a bevett gyakorlatnak számító metforminnál jobb, szinte nulla mellékhatással. Gondolom most vakarják a fejüket a gyógyszercégek emiatt... :-)
Intro   Tavaly nyár végén az Amazon rendesen odavert a világnak, amikor a Pearl kijelzővel szerelt gyors és kontrasztos olvasóit piacra dobta. A Kindle 3-nak ráadásul az árát is durván letornázta (részben a 3G képességek feláldozásával). Sajnos a nagy vas, a DX Graphite, nem…..
inf3rno 2014.11.17 21:42:56
@Dworkyll:

Változó. Általában ha egy-egy cikkről van szó, akkor átfutom az abstract-et, ami a cikk elején van, belenézek az ábrákba, vagy beleolvasok a conclusion-be, és ha úgy ítélem, akkor elolvasom az egészet. Ez egy kicsit más, mert ez egy review vagy inkább egy könyv részlet, amit elejétől a végéig érdemes végigolvasni, hogy képet kapj a témáról.

Ezen kívül szeretnék könyveket is olvasni, meg foglalkozom programozással is, amihez szintén vannak könyvek, amiket el szeretnék olvasni, csak hát LCD monitoron 300 oldalakat végigtolni nem túl jó még így sem, hogy van pivot a monitorhoz, és állandóan el van forgatva. Egyszerűen hiányzik az, amit gyerekkoromban szoktam csinálni, hogy elfekszek, elém veszem a könyvet és olvasok. A regényektől is totál elszoktam, van már 2-3 éve biztos, hogy utoljára ilyesmit olvastam.

A kinti olvasás annyiból számít, hogy legalább nem bent ülök. Azt mondják baromi sokat ront a szemen, ha nappal a sötét szobában vagy, este meg a szemedbe világít a monitor ( tudnék erről is linkelni szépeket =] ). Olvasni meg hát így is úgy is fogok.

Az onyx-et én is néztem, de nekem ezek alapján félkésznek tűnik: www.mobileread.mobi/forums/showthread.php?t=227304&page=30 . Máshol úgy átlagban azt írják, hogy PDF-hez ez a csúcs.

Boltba sajnos nem tudok menni, vagy hát nem tudom, hogy itt Veszprém környékén van e olyan hely, ahol onyx-ot árulnak. BP sajnos most kívül esik, bár agyalok rajta, hogy jövőre visszaköltözök.

Az előd ugye a 92-es?!

Kíváncsian várom a posztot.
inf3rno 2014.11.18 07:50:12
@Dworkyll: Haha, akkor lehet, hogy jobb, ha nyomtatót meg papírt veszek. :D Hát megpróbálok keríteni egy onyx readert, hogy láthassam mégis miről van szó, de nem látok rá túl nagy esélyt, hogy itt a környéken találok bármit is.
A konyha veszélyes hely. Forró víz, forró olaj, forró sütő, tényleg. De van az emberi bénázásnak az a fokozata, a józan észnek a teljes hiánya, amire már nincs mentség. Bár becsúszott az összeállításba pár pinterest fail is, de legyünk őszinték, a képen látható alkotás…..
inf3rno 2014.09.03 23:17:28
@kisbéka123: Köszi az ötletet, máshol is írták már a dupla panírt. A helyzet viszont az, hogy már legalább 10x nekifutottam a bundázásnak csirke mellel, sajttal, panírral, sörtésztával, stb... de a vége kivétel nélkül vagy szenes lett, vagy nem sült át, vagy olajos. Egyébként is azt mondják, hogy egészségtelen az olajban sütés, úgyhogy végleg kihúztam a repertoáromból. Most helyette sóban sütöttem egész csirkét, az baromi jó lett...
inf3rno 2014.09.04 00:09:21
@v2peti: A közepe sül át a legnehezebben, egyszerűen átázott a tészta a sok feltéttől, aztán elszakadt, és kifolyt. Nem szabad rácson sütni...
Kedves Praxis blog!   Nem gondoltam, hogy egyszer nekem is rossz tapasztalatról kell írnom, de leírom. Csak azért, hogy mások tanuljanak belőle. Ha gondolod tedd ki a blogra.Kisfiunknak (3 éves)hétfőre láza lett, rossz volt a közérzete. A gyerekorvoshoz kedden mentünk,…..
inf3rno 2014.07.27 08:18:59
@Irkutszk: "Én akkor már inkább az ibuprofen, paracetamol, valami noraminofenazon-szerűség hármasát kombinálgatnám" Az ibuprofen elméletileg májkárosító, a paracetamolnak szintén van májra káros lebontási útvonala, ha túladagolják (ami egy kisgyerek esetében egyáltalán nem nehéz). Én egyiket sem javasolnám. Cataflam-ot én kétszer szedtem eddig be, az első alkalommal műtét után, és totál kiütött, kb azt sem tudtam, hogy hol vagyok, a második alkalommal ínygyulladásra, és alig használt valamit. Gondolom ember függő a dolog, de én inkább maradok a jó öreg algopyrin-nél, az mindig működik nálam mellékhatások nélkül.
„Embereket ütni helytelen, és a gyerekek is emberek.”– hirdeti az Európa Tanács erőszak ellenes programjának a szlogenje. Magyarországon az, hogy elcsattan egy-két pofon vagy kézre legyintés, bevett és jóváhagyott eszköze a gyereknevelésnek, szinte minden családban előfordul.…..
Amikor ott fekszel vérző fejjel a langyos aszfalton, és érted jön vijjogva a mentő, rohadtul mindegy, kinek volt igaza. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
inf3rno 2014.06.10 16:28:42
@promontor: A kresz szerint a járdán lehet 10-el menni, ha az úttest a biciklis közlekedésre alkalmatlan.
inf3rno 2014.06.10 16:33:55
@Jean-Baptiste Emanuel Zorg: Igazából nyomni kell neki, akkor nem kell figyelni a tükröt, mert nincs aki megelőzzön (kivéve egy motoros 200-al). Én a síeléssel is így vagyok, amíg gyorsabb vagyok, mint az átlag, addig egyik balfasz kezdő sem jön belém... :D
inf3rno 2014.06.10 16:50:34
@szűkebb pátriárka: A Vp - Szabadi szakaszon jó a bringa út, bár van benne pár felesleges kanyar szopatásnak, illetve elég keskeny. Utána az erdei út tűrhető, ha a Szabadin belüli részt levágja az ember. Úgy gondolták, hogy az a fasza, ha minden egyes kereszteződésnél kispórolják az anyagot a bicikliútból, a bringások meg ugrassanak a padkán 10m-enként, mert hát az új kerék baromi olcsó... Vörösberény fele továbbmeni az úton tényleg nem egy életbiztosítás, bár tény, hogy sok időt meg lehet spórolni vele...
A Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság kedden nagyon fontos döntést hozott a 2012-es ferencvárosi kunyhóbontás ügyében. A bíróság kimondta, az önkormányzat „bozótirtás és hulladék elszállítása” címen nem rombolhatja le emberek otthonát, a rendőrségnek pedig…..
inf3rno 2013.09.13 11:39:20
@zengjen a dalunk fajtárs: Ő is felépítethette a házát, egyetlen hivatal sem tiltakozott, nem tudom mi ebben a kérdés...
inf3rno 2013.09.13 13:02:15
@vantaan: Most meg kéne ijednem? :D
inf3rno 2013.09.13 13:26:09
@vantaan: Hát a menekülttáborok meg a hajléktalan kunyhók kb azonos szintet képviselnek nálunk, szóval nem lepődök meg rajta... Nem igénylem, hogy holmi aktivisták megvédjenek, egyébként se tudnak...