Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meeke

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dárfur nem távoli probléma, abszolúte nem kell Szudánig menni, ha tömeges kegyetlenkedést akar látni az ember. A Magyar Reklámszövetség és a Marketing Szövetség országos konferenciája idén titokzatos okból a békamotívumra épül. A Kreatív magazinban közölt reklám egy…..
Azt hiszem, a szakítósblog egyéves történetének leghosszabb, legmegrázóbb, legfájdalmasabb levele következik. Vigaszt mi sem tudunk adni, de hebron azt mondta bele a szakítósbulin a Kossuth Rádió mikronjába, hogy ilyenkor jó tudni, hogy "Nem vagy egyedül". Nem…..
Anonymous bemutatja L. Ron Hubbard titokzatos élete - magyar felirattal -   Eredeti változat: Channel Four, 1997. november 19. A magyar változatot készítette: Tunguska Productions L. Ron Hubbard titokzatos élete from Anonymous Hungaricus on Vimeo.  Szereplők: Hana Eltringham…..
meeke 2008.08.19 22:18:59
 Második fejezet – a Kanyon(További információ, a többi rész: Hamis álmok összefoglaló oldal)  A Sierra Madre Kanyon, 1967          - Öregem, erről tuti nem hallottál még! – robbant be Jerry nyugis…..
Belsőség Kellene még egy Alfa 2008.07.18 06:41:00
  Nem, nem hülyültem meg, egyszerűen csak hiányzik még egy a flottámból. Lassan két éve, hogy rendszeresen végignyálazom a külföldi használtautó honlapokat és eljátszom a gondolattal, hogy melyikért lenne érdemes órákig autózni az autópályán, aztán hazahozni és…..
meeke 2008.07.18 20:31:18
Critical Miss Polanski egy zseni 2008.07.17 16:59:00
Na nem a munkáira gondolok. De mindent tud a pr-ről az már egyszer biztos. Legalábbis semmilyen más magyarázatot nem tudok elképzelni arra, hogy volt képe azt mondani: mentsék fel a nemrég megjelent, a nemi erőszakkal kapcsolatos esetét „feltáró” dokumentumfilm alapján a…..
Íme a friss termés:   Hubbard családi élete - bigámia, feleségek, gyerekek Részletes elemzés Vénróka blogján.   Anonymous tüntetések eredményei Részletes beszámolók: enturbulation.org fórum Összesítés: 83 város, 2050 tüntető anon. A mostani tüntetések 3 helyen…..
A tüntetés és a médiavisszhang összefoglalása (a beérkező információkkal folyamatosan frissítjük)   Beszámolók: Anon honlap (fotók is): A szcientológusok megérkezésünk előtt 10-15 perccel felszívódtak, és amíg mi ott voltunk nem is lehetett látni Őket. Anonymousnak…..
meeke 2008.07.15 17:33:38
sok stabil adatot vizsgáltunk, és úgy tűnik, a kottaolvasás készségszintű elsajátítása ESETENKÉNT igenis költséges.
és sokan be is diliztek ezzel kapcsolatban.
sőt, ismerjük Beethoven esetét aki megsüketült, J.S. Bach esetét aki megvakult, és Mozart esetét aki tragikusan fiatalon halt ennek következtében.

de nem ez az érdekes.
az érdekes az, hogy francia tudósok 2017-re ki fogják fejleszteni az időgépet!
namost miből gondolom ezt?
nemrég kutatásaim során a sorbonne-on egy kollégám felhívta a figyelmemet egy igen különleges leletre.
ez egy olyan lelet, amiről a tudósok 1873 óta tudnak, de egész mostanáig nem tudtak vele mit kezdeni. persze ez részben a pszichók sara, de mindegy.
ez egy 2009 éves papírusztekercs.
azt kérdezhetitek, "és mi ebben a különleges"?
nos az, hogy VÁLTOZIK rajta a felirat!
2008 elejéig SEMMIT nem tudtunk vele kezdeni.
ám azóta a szöveg bizonyos részei triviálisan visszafejthetőekké váltak!
és ez egy francia nyelvű írás.
most nem részletezem - itt kapcsolódik Kodály, erről hamarosan többet fogok mondani - de lényegében arról van szó, hogy Jézus Krisztus nem egy kikulcsolódott OT!
nem, Ő egy KÉPZETT (!!!) OT (és mellesleg - sejtésünk szerint - class XII auditor...).
Ő egy francia IDŐUTAZÓ!
namost úgy tűnik, a szöveget csak 2017-re tudjuk teljes egészében helyreállítani.
mit jelent ez? igen, azt, hogy MEGKEZDŐDTEK a kísérletek egy IDŐGÉP létrehozásával kapcsolatban!
a tekercs csak akkor fedheti majd fel egészében magát, ha az időgép készen áll.
ám a részek önfelfedése arra mutat, hogy a CERN kapcsán igenis számíthatunk az időutazás lehetőségére. megkezdődött a visszaszámlálás! ez egy PÁRATLAN lehetőség!
készen kell állnunk!

ez NEM gerillamarketing!!!

nem lesz könyv, nem lesz film, nem lesz weblap!! nem adunk el törölközőt és akciófigurát!!!

álljatok készen, mindenkire szükség van!!!
A titokzatos tojásdobálós támadások a pesti éjszakában című post kommentjeit átbogarászva úgy tűnik, nem túloztunk, amikor 2008 gerappájának neveztük azt a pompás tréfát, hogy száguldó autóból tojással bombázzák meg a gyanútlan járókelőket, akik extrém szerencsés…..
A Baby Sisters és a Spice Girls után újabb lányzenekar fog óriási sikert aratni: itt a Tenorions, három japán lány, akik mindannyian kizárólag a Yamaha új, forradalmi hangszerén játszanak, élőben is akár. Ketten közülük, Nynn és Cici komponálják a kemény, erősen repetitív…..
meeke 2008.07.13 12:15:26
www.youtube.com/watch?v=j3Wnx2VYZq8
én meg erre gerjedek
Van egy dolog, ami feltűnhetett a rendszeresen idejáróknak. Két sajátos világnézetű ember helyezkedett "semleges, pártatlan" álláspontra a szcientológiával kapcsolatban. Az egyik SoDI, akinek a blogján megismerhetjük ezt a világképet, és hogy kiknek kell veszniük. A…..
Megint kitört a botrány, hogy mindenféle polgármesterek a környékbeli lakosok hátsóját lefetyelve a fesztivál életére törnek. Hogy hangos, meg egyebek, menjen a városból. Ez sajnos csak részben igaz. Hangosnak hangos, ez nem kérdés de kit érdekel? Ha Alaior (és Menorca egész…..
Ma végre megint tanulunk valamit, mert tényleg van minőségi és mennyiségi szakítás, a kettő között csak a szív lüktetése dönt. Mindent elárul ez a mondat: "Egy kapcsolat, négy szakítás. Négy különböző életkorban, helyen, szituációban." Forrás: Flickr.com…..
"Nagyon sokat kattogtam azon, vajon megírjam-e neked a Levente történetet. Talán nem tartja majd senki viccesnek,de azért tedd ki, mert ebből tanulhat rengeteg srác. Bár tudom, most én leszek az elit rüfke, amiért nekem semmi sem jó, meg ilyenek...Itt általánosságban ez megy…..
Mi, felelős, európai értelemben vett magyar konzervatívok, úgy látjuk ezekben az embert próbáló nehéz időkben, hogy hallatnunk kell szavunkat. Mert cinkos, aki néma. Sokat gondolkoztunk ezen. Megtegyük? Ne tegyük meg? Nagy viták voltak. Végül úgy éreztük, meg kell lépnünk.…..
meeke 2008.06.07 01:28:18
ez olyan szép cikk, hogy ésszel alig lehetne mit hozzátenni. de nem csak ésszel él az ember! én a szívemmel szeretném mondani, hogy nagyon köszönöm, hogy támogatjátok a Jánost, mert most nagyon nehéz Neki. de a sok szeretet ami felé áramlik, és a jól végzett munka öröme (ami még ott munkál) meg a tűz ami nem szűnik lobogni, elég kell, hogy legyen. ti is tudjátok, hogy János sok genyával van körülvéve, ez nem titok. ők sokkal rosszabbak nála, sokat rontottak az imidzsén, a vérét szívják, a húsát tépik. állandó akadékoskodásukkal, nyafogásukkal, tunyaságukkal, felkészületlenségükkel, tájékozatlanságukkal, hozzá nem értésükkel, lassúságukkal, operatív impotenciájukkal, vagy épp ellenkezőleg - kapkodásukkal, hebrencsségükkel, de szűklátókörű anyagiasságukkal is alaposan hátráltatták Őt rengeteg mindenben. ez sem titok. de merjetek hinni a Szadi jövőjében, merjetek hinni Jani jövőjében. mert van jövő! tartsatok ki, és kérjétek Isten áldását az SZDSZ-re, és persze Jánosra, akin - lám! - még vérivó ellenfelei is nehezen találnak gáncsot. gondoljátok csak meg! ő egy sokrétű, egy reneszánsz ember, egy jóképű sármőr, egy gondoskodó apa, egy csodás szerető, egy orvos, egy üzletember, egy pártelnök, tekintélyszemély, egy miniszter, egy pilóta! van víziója, van missziója, egy stratéga, egy taktikus, kitartó, agilis, képes! mer tenni, mer áldozatokat hozni, mer kockáztatni. Ő a mi emberünk, és Ő a mi jövőnk: Kóka János. Ő kell nekünk, szégyelljék magukat akik mocskolják! és tudják: gyermekeik szemébe egyszer azzal a tudattal kell majd nézniük, hogy ŐK voltak azok, akik most barabbást kiáltottak.

ettől függetlenül mókás kis gondolat Tölgyessy Péter és Fodor Gábor úgynevezett szellemiségét rokonítani Jani ellenében.
Mónika komplikáció nélkül megszülte gyermekét, akinek a Miranda nevet adta. Az újdonsült anyuka  5. osztályos, 11 éves, 1997-ben született. 3 év múlva, 8. osztályban meg is fogja kapni a tananyag keretében a szexuális felvilágosítást ... Innen a hűvös irodából…..
Már megint ezek a fura nevek: Tücsök, meg Vihar meg Virágszál. Egyébként meg klasszikus felállás, a fiú szerelmes, a lány meg nem. Hiányzik a zazazu. Ez van. Mai idézetünk: "Figyelj, lehet, hogy a te masszázs módszered más mint az enyém, de akkor is fogdosni egy nő lábát,…..
Egy kis visszatekintés 15 évvel ezelőttre. Nemrég kikerült a netre a Sea Org magazinjának, a High Windsnek az 1993-as kiadása. (Bővebben a Sea Orgról: Sea Orgos bejegyzés #1 és #2.). Először tisztáznám a Sea Orgon belüli rangokat (ne feledjük, hogy ez egy szerzetesrend…..
Valamiért ezek a történetek mindig engem találnak meg: ez itt megint nem a viccesnek szánt leadek gyümölcsöző terepe, sajnos egy olyan történet következik, ahol rémálomszerű kapcsolatban öngyilkos lett a fiú. A lány pedig azóta sem érez semmit. Sziasztok! Az a múltkori poszt…..