Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SnaKadCharmer

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan Nyugat-Európában is elkezdődik majd a nyári szabadságok időszaka, ilyenkor mindenki megindul kipihenni az év első felének fáradalmait. A határátkelők közül sokan ilyenkor Magyarország felé veszik az irányt – de vajon milyennek látják az országot, milyen tapasztalatokat…..
Esküszöm, megpróbáltam. Isten bizony, kurvára megpróbáltam nem belelátni Gyurcsányba azt, ami. De nem megy. Az össze-vissza kamuzásra, csúsztatásra nincs mentség. Amikor megláttam az újságosnál a Narancs címlapján, először azt gondoltam, ezt a számot biztos nem veszem meg. Végül két nappal később…..
Bayer Zsolt megátkozta azokat, akik szerint a miniszterelnök harácsol. ..
Hiába kérette be Szijjártó a román nagykövetet. A magyar diplomácia szerint példátlan eset történt. Valóban (az utóbbi időben eddig) példátlan, komoly incidens történt az úzvölgyi temetőben... Kár, hogy amit itt látunk, az nem más, mint hogy egy erősebb ország -- amely ráadásul "túszul ejtheti" a…..
Laura három éve költözött az Egyesült Királyságba, ennek az időnek a nagy részét Londonban töltötte, míg most Dublinban él, de már tervben van egy következő költözés. Nem Magyarországra, mert mint írja, az egyelőre nem jut az eszébe…(A képeket köszönöm szépen.) Mi az…..
A populizmus kísértete járja be Európát és a világot – legalábbis ezt látjuk, ha a különböző nemzetközi vagy akár hazai híradásokra figyelünk, elég csak Donald Trump, Vlagyimir Putyin, Jair Bolsonaro, vagy éppen Orbán Viktor sikereire gondolnunk...
Az ajánlóban említett "következtetés" szemléletesen mutatja be az Argumentum ad populum, azaz a közvélekedésre, többségre hivatkozás érvelési hibáját. Miszerint ha sokan elfogadnak valamit, akkor az úgy is van. Márpedig a közvélemény holtbiztos abban, hogy nemsokára elterjed az elektromos autó.…..
SnaKadCharmer 2019.04.28 00:16:22
  Puzsér nyilván süket, ezért harsog a tévében. Végh Alpár Sándor közíró (Heti Válasz, 2017. november 16.)   Puzsér nem főpolgármester akar lenni, hanem főpolgármester-jelölt. Föld S. Péter újságíró (Facebook.com, 2018. október 11.)   A saját idegeit sem képes uralni, nemhogy…..
SnaKadCharmer 2019.04.25 14:28:58
@enpera: Például miket? Mit tartasz baromságnak abból amit "ordibál"?
SnaKadCharmer 2019.04.26 16:27:54
@enpera: "TILCSÁKBE az autókat"
Látom a lakájmédia kitűnő munkát végzett rajtad, ha így fogtad fel.
És mondjuk azért kéne fizetős zóna, hogy épüljenek p+r parkolók, mélygarázsok, parkolóházak hogy a füstokádó csotrogányokat le lehessen parkolni valahova.
És mondjuk arra, hogy legyen miből felfejleszeni a tömegközlekedést, hogy minél többen lemondjanak a városi autózásról.
Ennyike.
SnaKadCharmer 2019.04.26 16:50:58
@enpera: Ja és nyilván kellene az is, hogy a parkolásból és a fizetős övezetből befolyó forrást ne lopkodják el Fidesz és Maszop közeli cégek, de mindent csak szép sorjában.
Magyarországon egyetlen szélsőjobboldali, EU-ellenes párt maradt/van: a Fidesz. Noha lehetne értelmes vitát folytatni olyan kérdésekről, mint a föderatív Európa kontra nemzetek Európája, az állampárt tudatosan rombolja ennek minden lehetőségét...
SnaKadCharmer 2019.03.28 16:35:04
@Orbán veje: Szerencsére neked sikerült, te szargolyó. :D Ha neked még magyarázni kell, hol van ebben a cikkben hergelés meg propaganda, akkor elég nagy problémáid vannak szövegértelmezés terén.
Köszi hogy kérded, az agyam eddig nem rohadt el, a tieddel ellentétben. Ez utóbbit meg igazán kikukázhatnád a sitteskonténerből, ahova kidobtad. :)
SnaKadCharmer 2019.03.28 18:01:24
@Orbán veje: Hát veled nem is hiszem, hogy még egyszer valaha szót váltok, te teliszájú ócska parazita. :D Anyádnak majd mondd meg, hogy lenyelhetett volna. :D
SnaKadCharmer 2019.03.28 18:03:09
@Orbán veje: Az összehányt pörköltszaftos trikódat meg cseréld már le! :))))
Mert az lehetetlen, hogy Orbán politikája tömeggyilkosságokhoz vezetne, vagy akár csak kapcsolatban lenne velük...
Die Welt: itt a vég, a Fideszt ki kell zárni a Néppártból! FAZ: az EPP lassan Orbán bohóca lesz. A magyar kormányfő neme tud meglenni provokációk nélkül, abban bízik, hogy a német uniópártok végén visszariadnak és nem távolítják el a magyar pártot az EPP-ből, pedig nagyon ráfizethet, az országgal…..
• Valami érlelődik a Néppárton belül a Fidesz miatt, de senki se gondoljon küszöbön álló szakításra  • Nem ártana, ha Németország tekintettel volna Európa jövőjére és belemenne bizonyos kompromisszumokba Macron tervének valóra váltására, mert különben széteshet az unió  • Közép-Európa lényegesebb…..
Nemrég jöttem haza Ausztriából, s még az odafelé úton rögtön a határ után mögém érkezett egy P-s rendszámú BMW szabadidő-autó. Egy huszonéves srác vezette, mellette a szőke barátnője, az autón tetőcsomagtartó. Minden együtt volt tehát egy klasszikus tahó BMW-s sztereotípiára, s a sofőr nem is…..
SnaKadCharmer 2019.01.28 17:08:34
SnaKadCharmer 2019.01.28 21:38:04
@Török törp hörcsögöt bökő bögöly: Ugye? Életveszély.
A másik kedvencem meg az M7-es Budapest felé, ahol 3 sávosra bővül az út. A kamionok szépen kimennek persze a külső sávba, de a sok fasz egyszerűen képtelen megérteni, hogy alapvetően nekik is ott lenne a helyük, és a belső(k)ben csak előzhetnek. Kis híján volt már balesetem ott (ami relatíve friss jogosítvánnyal, 19 évesen azért megrázott), és inkább lemegyek Martonvásárnál hamarabb, mert ott nagyon gáz közlekedni.
Az én jó ember Viktorom új politikai termékként azzal állt elő idén, hogy Magyarország 2030-ra utoléri Ausztriát. Jó vicc. Emlékeztet egy másik "jó ember" beiktatási tréfájára, aki 1933-ban azt mondta: "Adjatok nekem tizenkét évet, és Németországra nem fogtok ráismerni." A német emberek megadták.…..
Svájcban nem jó nyaralni, mert utána Magyaroroszágot még mocskosabbnak, még élhetetlenebbnek érzékeljük, mint azelőtt. És ne álmodozzunk arról, hogy unokáink majd látni fogják azt az életszínvonalat! Svájc nem egy másik ország. Egy másik bolygó. Lázár János hírhedt videója sokkal nagyobbat szólt…..
Én simán elhiszem, hogy Bochkor Gábornak és Hajdú Péternek már hónapok óta ott motoszkált a fejében az, hogy baszki, essünk neki a bulvár legaljának, a clickbait címadásnak, és a #Bochkor című műsorban figurázzuk ki a jelenséget, kérdezzük meg a vendégeket, hogy mi lehet a cikk tartalma a…..
  Olyat mutatunk, amilyet eddig még sose, pedig a Tények szolgált már pár kellemes perccel az internetes népművészeknek. Történt ugyanis, hogy van ez az OLAF-vizsgálat, aminek az utóélete egyre kínosabb fura urainknak: Orbán Viktor vejéről kiderülni látszik, hogy olyan bűnszövetkezetben elkövetett…..
Luxemburg Európa és a világ egyik leggazdagabb helye, nyilván nem lehet olyan nehéz 10 olyan dolgot összeszedni, amiért jó ott élni – gondolná az ember. Szerencsére azért Vera posztja (ami természetesen a Tíz dolog-sorozatra íródott)  nem erre koncentrál, hanem olyasmikre, melyek kellemesebbé teszik…..
Tudod, ez azért nagyon gáz volt. Nézd végig te is ezt a riportot és megérted majd, hogy miért írom az alábbi sorokat. Mert úgy érzem, nekem mint gazdasági bloggernek, talán jobban elhiszi Velkovics Vilmos, Echo tv riporter, hogy egy tekintélyelvű p@cs. Mert mit lehet ezek után mondani? Mert mennyi…..
Két hír, ami rávilágít, kik is támogatják Európában Orbán politikáját. Orbán Viktor a példaképe az olasz szélsőjobboldal vezéralakjának "Ha egy jól kormányzott országot kell választanom, akkor az Orbán Viktor vezette Magyarországot választom" - nyilatkozta Matteo Salvini, az olasz Északi Liga…..
Az egész család nyeri el az állami pénzeket, a vejénél súlyos korrupciós gyanú merült fel. Az ügyeknél csak a miniszterelnök pofátlan reakciója a felháborítóbb...
SnaKadCharmer 2018.01.31 18:18:37
@1ghost: Persze, tudod én úgy vagyok agyatlan orbánfasz, hogy közben ellenzéki pártra akarok szavazni. :DDDDD
Amúgy ha ennyire okos vagy, felvilágosítanál arról, hogy akkor mi folyik a magyar politikában? :D Szárnyal az ellenzék, érik az összefogás, ugye?
SnaKadCharmer 2018.01.31 22:09:09
@1ghost: Ásd el szépen magad, vagy menj vissza az elmegyógyintézetbe.
Elég abszurdnak tartom Heincz Barnabás azon vádjait, miszerint a Független Diákparlament (FDP) társszervezésében megvalósult sok ezres múlt pénteki diákdemonstrációt politikai megrendelésűnek minősíti, miközben ő maga ezt a legnagyobb print kormánylap hasábjain teszi. Reakcióként hasonló cinizmussal…..
          Egy személyes élményemet szeretném elmesélni. Egy reggel arra ébredtem, hogy a csuklómon valamilyen duzzanat van. Ahogy nyomkodtam fájt is. Megijedtem és elmentem a háziorvoshoz és kaptam egy beutalót a váci kézsebészetre. Felhívtam őket. Azt mondták, hogy két hét múlva jöjjek, akkora…..
Diáktüntetés volt a Kossuth téren, helyesebben az Alkotmány utcában. Ott voltam, fotósként saját képekkel rendelkezem. Az Alkotmány utca teljesen tömve volt, a jelenlévők 90%-a diák volt. Valóban voltak ott idősebbek is és nyilván valóban kimentek kíváncsi politikusok, bár én egyet sem…..