Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BreakfastLoverLili

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Számomra nincs húsvét kalács nélkül. Idén pedig a fantasztikus @limapékség receptjét sütöttem meg...
A blogposztot a Baileys támogatta! Nálatok is minden évben ugyanaz a kalács van az asztalon húsvétkor? Újítsatok be egy kicsit, és próbáljátok ki idén, a kalács egyik rokonát, a babkát...
Az egész ott kezdődött, hogy csodás fügéket kaptam a boltban, és valami nagyon finomat szerettem volna sütni belőlük, de nem akartam túl macerás sütit. Ekkor jött az ötlet, hogy összedobok egy gyors galettet. Mondhatom nem nyúltam mellé, mert a végeredmény csodás lett...
Egy nagyon izgalmas dolog történt velem, mert elsőként kóstolhattam meg a Nespresso nyári, limitált kiadású Leggero on Ice és Intenso on Ice kapszulákat. Ezzel párhuzamosan az általuk meghirdetett bloggerverseny egyik résztvevője is lettem, amiben a feladatom egy izgalmas, nyári jegeskávé…..
Ez a történet ott kezdődik, hogy anyák napján nem volt itthon az anyum, így csak rá pár hétre tudtuk bepótolni az ünneplést. Végre, nagy nehezen találtunk egy vasárnapot, amikor mindketten ráértünk, és el tudtam vinni egy anya-lánya Brunch-ra, a választásom pedig a Kempinski Hotelben található…..
A quiche mindig is közel állt hozzám. Vékony kis omlós tészta, finom krémes töltelékkel….számomra ez a tökéletes brunch lelke. Olyan elegáns, és nagyon sokszínű, mert igazából bármilyen ízvilágot belecsempészhetünk, és na, azért nem is annyira bonyolult elkészíteni. Bár a quiche eredetileg egy…..
Már itthon is egyre több boltban lehet kapni acai port, ami a Dél-Amerikában termő acai bogyóból készül. Az acai bowl pedig a belőle készült, nem túl híg, turmix, ami az elmúlt 1-2 évben meghódított az instagramot, és egy fél éve az én szívemet is teljesen. Hihetetlen magas antioxidáns tartalmáról…..
Nos, a sztori ott kezdődik, hogy meg vagyok áldva egy nagyon édesszájú pasival, aki odáig van mindenért, ami csoki és közelgett a szülinapja... Gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki szinte már minden csoki torta receptet kilőtt, szóval úgy gondoltam újítok valamit. A torta alapjának egy…..
Nos, bármennyire is szeretem a zöldséges, tojásos kajákat, gourmet szendvicseket stb. legtöbször mégis valahogy édes reggelit kívánok... Talán azért van, mert, ilyenkor alapból olyan jól indul a nap :) Ha pedig édes reggeliről beszélünk, akkor tuti, hogy az első, ami eszembe jut az a zabkása. Amikor…..
A történet ott kezdődik, hogy a barátnőimmel elhatároztuk, végigjárjuk Budapest reggelizőit és brunchait. Mi a magyarázat erre? Evés mellett lehet a legjobbakat dumálni. Mivel azon kaptam magunkat, hogy tényleges rendszert csinálunk a dologból, úgy gondoltam megérett egy új rovat létrehozása.…..
Mindjárt itt az anyák napja és még nem tudod mivel lepd meg, vagy csak szimplán ennél valami nagyon finomat?! Úgy gondolom az ehető ajándék, mindig jó ajándék, a kézzel készült ehető ajándék pedig egyenesen elbűvölő. Nálunk elő anyák napja volt és ezzel a finomsággal leptem meg "Ancit". Alul finom…..
Azt hiszem hivatalosan is a Tortát reggelire a kedvenc rovatom. Talán azért van így, mert édesszájú vagyok, vagy mert egyszerűen odáig vagyok a reggeli tortázás romantikájáért. Amikor a hétköznapok forgatagából kiszakad az ember vasárnap reggel kiül egy kicsit a teraszra egy szelet sütivel és egy…..
A hétfők nagyon sokunknak egyfajta mumus. Hétvégén leeresztünk kicsit, és nehéz visszaállni a megszokott ritmusba. Nekem mindig segít túllendülnöm ezen, ha valami klassz, pörgető, nem túl nehéz reggelivel indítom a hetet. Az egyik legjobb megoldás szerintem, a manapság nagyon trendi detox,…..
Zöldség vagy gyümölcs, teljesen mindegy, mert nagyon finom és egészséges! Megmutatom a 4 kedvenc avokádós reggelimet, amitől garantálom, nektek is megjön a kedvetek beszerezni párat és kísérletezni! :) Ki sósan, ki édesen szereti, én egyszerűen mindenhogy, nézzük csak... 1. Az alap, avokádó…..
A legtöbb kérdést a chia maggal kapcsolatban kapom. Mi az a chia mag? Hol lehet kapni? Nos, el kell áruljam, hogy az egyik kedvenc reggelim a chia puding, így arra gondoltam minden kérdésetekre válaszolok és megmutatom, hogyan is készül a tökéletes chia puding! Nézzük csak!..
Huhuu az első posztom! Aki ismer, az tudja, hogy az én családom nagyon szeret mindent megünnepelni. Ez a húsvéttal sincs máshogy. Ilyenkor nálunk minden étel nagyon ÜNNEPI...kalács, bárány, répás különlegességek stb. Gondoltam gyorsan meg is osztom veletek ezt a szuper, egészségesebbnek mondható,…..