Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Guevara

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba A nap hőse: Soemawinata úr 2009.11.10 16:47:00
A nap hőse Raden Soemawinata, aki gondolkodás nélül vetkőzött alsónadrágra, amikor meglátta a vízbe esett kiskutyát. Bibit a shitzut, a nagy szél sodorta le a hídról, ahol Soemawinata úr éppen a nagymamája hamvait szórta a vízbe. Dupla szívfacsaró! A fotókat a sztoriban a…..
Guevara 2009.11.10 20:12:50
Subba Subba szív iWiW: Swinger úr 2009.11.05 12:31:00
Heti iWiW válogatás, a társadalmunk különböző rétegeiből. Közt!!!! Csöcs Fotosop művész Fotosop művész Fotosop művész Bajnok! Fotosop művész ezüst Fotosop művész bronzérem Fenevadak Limó és Lakótelep Öööö Edit! Régi ismerős új képek! Homok Catfight a kommentekben…..
96 éves korában, október 25-én halt meg Fritz Darges, aki Hitler utolsó életben maradt szárnysegédje volt. Nem látott már jól, a füle sem volt a régi, de az emlékezete sok mindent megőrzött, így hamarosan várhatóak az emlékiratai. A BILD magazin róla közölt cikke szerint…..
Guevara 2009.10.29 19:00:28
@fucksatan: te menjél szépen a kurucinfóra a barátaidhoz és ott mosogasd tisztára a nyilas barátaiddal a nácikat!
A sok felfuvalkodott hollywood-i grafikus azt hiszi tud plakátot csinálni! Nézzük meg mire képes egy pár kreatív ghánai plakátfestő photoshop, és más úri huncutságok nélkül! Klikkre nő!            ..
A régmúlt szép, idők, amikor még tudtunk őszintén, önfeledten röhögni, amikor még nem kellett kábeltelevíziókon keresgélni az igazi, vegytiszta hülyeséget. Amikor még volt Éjjeli menedék. Az én kedvenc részem az volt, amikor a jobboldal megmondó emberei a Sorstalanságot…..