Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hoszi

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A középpályás fontos része a csapatnak, alkalmas arra, hogy akár csatárként, akár kapusként is játsszon” -(Szájerné) Handó Tünde…- Azokban a napokban, amikor a legtöbben esernyővel a kezükben és viharkabátban kapaszkodnak a tomboló hullámok hátán hánykódó…..
Hamarosan rajtol a Parks and Recreation című, elképesztően vicces sitcom a Comedy Central műsorán, és a csatorna azt szeretné, ha a comment:com olvasói adnának címet a sorozatnak. A feladat tehát adott, a határidő szombat este 8, a javaslatokat kommentekben várjuk. A három…..
Hoszi 2011.02.16 13:23:13
A hirtelen ránkszakadt sok érdeklődő miatt a szabad jelentkezést sajnos fel kellett függesztenünk, de ez ne tántorítson el senkit! Néhány szabálynak kell mindössze megfelelni, hogy szuper legyen a séta: Több mint 50-en jelentkeztetek, sokan plusz főket írtak. Ne hozz, légyszi,…..
Amikor elkezdtünk foglalkozni a magyar kereskedelmi-, kábel- és közszolgálati tévék elmúlt tíz évének összefoglalásával, óhatatlanul is két klasszikus közhely jutott eszünkbe, az egyik a kis pénz, kis foci, a másik meg a kicsit sárga, kicsit savanyú, de a mienk. Nem lehet nem…..
Január 2-án újabb metrós fotóséta, ezúttal a Duna alatt, a Gellért tértől a Kálvinig. 3 érdekes állomást tekinthetünk meg ismét methan vezetésével, a Gellérten megyünk le - ami már sokkal jobban áll mint az előző alkalommal - átsétálunk a Duna alatt a hírhedt Fővám…..
Hoszi 2009.12.21 17:00:41
/Az alábbi írás még a kiutazás előtt született, de sokkal értelmesebbnek éreztem, ha inkább egy sorozatba szerkesztem be majd később, ha látom a folytatást is. Nem kell feltétlen egyet érteni vele, sőt nincs is benne semmi különös, saját szemszögből akkor így látszott, és 4…..
Már több mint egy hete olvastam egy cikket az indexen, melyben a kivándorolni vágyó fiatalokkal kapcsolatos eszmefuttatás taglalja a szóban forgó emberkék motivációját, viselkedését és eleve kudarcra ítéltetettségét. Többször átfutottam az írást, mert sokféleképpen lehet…..
Hoszi 2009.12.05 18:50:24
 Huh, véget ért az Első Szertár Piknik. Jöjjön hát a hálaadás! Köszönöm szépen mindenkinek, aki eljött. Remélem, jól éreztétek magatokat.Külön köszönöm azoknak, akik hoztak kísérleteket, két vérprofi vizes rakétától a karikás ostoron át a termitreakcióig.…..
Az AXN hamarosan bemutatja a So You Think You Can Dance című amerikai táncos-reality-t, azt, aminek egy vadhajtása már nálunk is ment Megatánc címmel a TV2 jóvoltából. A műsort az American Idolt (is) jegyző Simon Fuller készíti, és célja, hogy felfedezzenek olyan táncos…..
Hoszi 2009.05.04 15:22:15
 Nagy szerencse, hogy a Föld jelentős része nem a VIII. kerületben van. Így ugyanis, ha Lesley, a 8ker bloggere belebotlik valami ilyesmibe vagy ilyesmibe, akkor elküldi nekem. (Persze, ha a saját blogjára teszi fel, akkor meg jól ellopom - szóval végül is mindegy.) Most is egy…..
Hamarosan minden magyar netező szembesülhet azzal, hogy megváltozik az iWiW ruhája. Nem dizájnváltásról, csupán a meglévő dizájn faceliftjéről van szó. Változik például a betűtípus, finomodnak a főbb dizájnelemek, más lesz a link stílusa is, etc etc. Régi és új fejléc. A…..
A Viasat továbbra is számít a magyar sorozatfüggő társadalomra, és a Halottnak a csók után egy újabb sorozatnak is itt, a neten keres címet, éljen a webkettes életérzés. Adott egy középiskolás amerikaifutball-csapatról, annak játékosairól és edzőjéről, no meg az egész…..
Hoszi 2009.02.26 15:37:34
Hoszi 2009.02.26 15:40:34
Még gyakorlatilag havat sem láttunk, és még magunkon érezzük az ipari mennyiségben betermelt szaloncukorral spékelt bejgli utóhatásait is, de az élet nem áll meg, és a jövő heti tavaszi rajt előtt a hétvégén többen már az MK-val melegítenek. Egy adott bajnoksághoz tartozó…..
Hoszi 2009.01.18 00:09:36
Neumann-Kartal FSE – ARES HC/Top Floor meccs képekben: www.flickr.com/photos/hoszi/sets/72157612637220611/detail/

Kb 30-40 kép fog lesz folyamatosan, utolsó képek hétfő este kerülnek fel.
Második meccsét is simán nyerte a magyar válogatott, a budapesti selejtezőcsoportot vezetjük, vasárnap el kell intézni a litvánokat is az utolsó olimpiai kvalifikációs körért. Az első két harmadban nagyon jól játszottunk, a harmadikban kevésbé, ez is elég volt.Az első…..
Külföldi Google-forrásaink érdekes fejleményekről csipripelnek. A nem is olyan távoli jövőben (elvileg már csak párat kell aludni) "global launch" várható. Előre csak annyit árulhatunk el, hogy egy, Google-mércével mérve is nagy durranásról van szó. A jó hír az, hogy…..
Egyik olvasónk jelezte, hogy épp képeket töltött fel az iWiW-re, mikor a megszokott képmegjelenítő helyett egy lighboxos clearboxos megoldással találkozott össze. Az overlayben megjelenő képek lapozhatóak, sőt, a bal felső sarokban a play gombra kattintva egy komótos diavetítő is…..
Már fél hétkor érdemes odakucorodni a tévé elé David Attenborough Élet hidegvérrel (m1) című sorozatáért vagy az egyik legkedvesebb dán filmért, amit valaha láttam: Olasz nyelv kezdőknek (19:05 Duna TV).A magyarok többsége csak az Eb-döntőt (Németország –…..
Zoltán egy mindannyiunk számára fontos témáról írt nekünk levelet, nevezetesen az autósok reakcióiról és annak következményeiről a megkülönböztető jelzéssel közlekedő életmentő- esetünkben tűzoltó- járművekkel szemben. Az oktatás során csak elhanyagolható mennyiségű…..
Mindenki előtt világos, hogy 2008. március 20-án este kisiklott egy villamos a Fehérvári úton, a Bocskai út megállóhely után. Egy szemfüles olvasónk videóra vette a kisiklást követő eseményeket, melyen jól látható, hogy fiatalok a kisiklott villamos oldalát összefirkálják.…..