Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alte trottel

0 bejegyzést írt és 2144 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ez az ország élhetetlen lett. Nem jó itt lenni. Még csak nem is elviselhető, amivé néhány év leforgása alatt vált az a hely, ahová születtem. Idióták voltak régen, vannak ma és lesznek is mindig. Itt is, más országokban is. A rossz folyamatok, hibás döntések ellen szót…..
alte trottel 2015.09.23 16:46:44
@sebész:
Nagyon szívesen drága elvtárs! Fizeted az utazásomat és a lakásbérletet? Mert a nyugdíjamból éppenhogy kajára futná, a gyógyszereimért meg kéthavonta vissza kell utaznom kies hazánkba, mert Görögországban vagy mondjuk Ausztriában a nyugdíjamból az inzulinomat se tudnám megvenni! És nem tudom hol olvasol örökké duzzogókat, az én ismeretségi köreimben mindenki megelégedne egy hosszú távon biztos "tisztes szegénységgel" (lakás, fűtés, kaja, gyógyszer). És sajnos a legoptimistább (aka: aljasul és szemérmetlenül hazug) becslés (KSH) szerint is cca négymillióan vagyunk! És a nyomorba fáradtunk bele!
A Fővárosi Ítélőtábla Katonai Tanácsának egy tábornoki és két ezredesi rendfokozatú hivatásos bíráját éppen most nevezte „csörgősipkás bohócoknak” Ibolya Tibor fővárosi főügyész, mert a másodfokú bíróság megalapozatlannak tartott egy ítéletet, sőt, merészelte…..
Be kell vallanom valamit. Szörnyű tiszteletlenséget tanúsítottam a NER legfőbb ügyészével szemben. Hangos kacajra fakadtam, amikor a következőket olvastam a Polt Péterrel készült interjúban: „Magyarországon az elmúlt 25 évben kialakult gyakorlat szerint szinte csak akkor…..
alte trottel 2015.07.08 11:47:31
@hczy:
Szóval te okosabb vagy mint Polt úr és a komplett ügyészség? Hát miért nem jelentkezel náluk és segítesz ezeket a borzasztó ügyeket megnyugtatóan rendezni?
Akkor te is tagja vagy annak a rétegnek, amely még emlékszik arra a korszakra, amikor nem volt internet, nem fonta be a mindennapjainkat az azonnaliság érzése. Mit veszítettünk el a felgyorsult világban és mit nyertünk vele? (fotó: flickr.com / Ron Reiring) Nagyjából az 1985 előtt…..
alte trottel 2015.06.24 09:31:41
@Kedves Loránd x:
Nagyon nehezedre esett volna egy MAGYAR blogon magyarul (is) leírni a mondandódat? Nem mindenki beszél-ír-olvas folyékonyan négerül!
Én pl. közel a hetvenhez már csak a turista konyhanyelvet voltam képes megtanulni, no meg azt a keveset ami a számítástechnikához kell.
Nem tűnt még fel, hogy a legidegesítőbb sznobéria Magyarországon, magyarokhoz szóló mondanivalódat _ANGOLUL_ közreadni? (tudom, nem gondolod, pedig röhejes vagy vele!)
Critical Biomass Könyvhét - 2015. 2015.06.05 00:04:59
A napokban startol a 86. Ünnepi Könyvhét, mi pedig, most már lassan hagyományos módon, egy könyvajánlós poszttal kedveskedünk nektek. Sajnos kicsit az is hagyomány hogy nem csak (sőt, elsősorban nem) magyar könyvekről van szó, ugyanis a nívós tudományos-ismeretterjesztő…..
alte trottel 2015.06.15 19:25:37
alte trottel 2015.06.18 20:54:04
Danielle Jacobs huszonnégy éves és Asperger-szindrómában szenved. Az autizmusnak ez a viszonylag gyakori formája pánikrohamokat, zavartságot és önkárosító viselkedést okoz. Danielle azért készítette a fenti videót, hogy megismertesse a világgal, milyen ezzel a betegséggel élni,…..
JogÁsz Hazugságok hálójában 2015.05.31 00:15:13
Ritkán értek egyet Orbán Viktorral, de most kivételesen igen. Ugyanis tényleg „skandalum”, ami történik. Amit Altus ügyben a Kormány, a Fidesz és maga Orbán művel, az igazi botrány. A tények: az Európai Bizottság nyilvános pályázaton választotta ki az Altus által vezetett…..
alte trottel 2015.06.16 02:27:22
@Blogger Géza:
Ciculi, azóta eltelt jujj, hány év is? Számold ki gyorsan, elvégre te vagy az új magyar Diofantoszba oltott Obádovics, némi Laricseves akcentussal! Tudod nyuszibogyó, erre mifelénk Dunakeszin azóta négyszer emeltek díjat!
alte trottel 2015.06.16 02:29:08
@Larry Silverstein:
Te is, ráadásul lubavicsi!
   Kora reggel elkeseredetten támaszkodok a ruhásszekrény ajtajának, miközben átjárja a tudatomat a zsigerből jövő, frusztráló érzés, hogy az egész napom el van cseszve, pedig még hét óra sincs. Rekkenő hőség lesz ma is, jó lenne valami könnyű nyári holmit felvenni, ami…..
A hidegháború alatt a két szuperhatalom mindenben egymás ellenségei voltak. Még a sakkban is. Az amerikai Bobby Fischer ütközete az orosz Boris Spasskyval. Trailer. Megérkezett egy valóságos sakkdrámáról szóló Pawn Sacrifice című film előzetese. A hidegháború során Bobby…..
alte trottel 2015.06.05 17:05:41
@♔batyu♔:
És annak a félmilliónak akik "munkaszolgálat" vagy "KZ üdülés" során oly udvariatlanul meghaltak, hány százaléka is volt valódi zsidó?
Pl. Szerb Antal?
Feminista frontról egyfolytában azt halljuk, hogy néhány radikális mérgezi csak az összképet, de a feminizmus valójában egy kedves, aranyos mozgalom amit kizárólag az egyenjogúság érdekel. Vessünk hát egy pillantást a közelmúlt feminizmushoz kapcsolódó eseményeire, vagyis…..
alte trottel 2015.06.02 20:28:02
@zriff:
És jellemző módon, NEM KOMMENTELHETŐ!
          "Álljunk meg és mondjuk ki büszkén, boldogan: LESZARJUK A HO­MO­FÓBIA ELLENI VILÁGNAPOT! ( Bayer Zsolt 2015) "                 "A tévéből ömlenek ránk a homoszexuális témájú filmek, és a mindennapi életről szóló alkotásokban is rendre megjelennek a…..
alte trottel 2015.05.29 18:26:20
No, drága "országkrémje", akkor búcsúzóul:
Mit is olvastam?

<<aritus 2015.05.24. 09:38:11
ez az ország menthetetlen, mert a politikai elitje pártállástól függetlenül egy darab szar, rasszista, homofób, idegengyűlölő és nőgyűlölő. >>

<<mavo ·
polmavo.blog.hu 2015.05.24. 09:43:06
@aritus:
"ez az ország menthetetlen, mert a politikai elitje pártállástól függetlenül egy darab szar, rasszista, homofób, idegengyűlölő és nőgyűlölő"
stimmt. >>

(és itt önkritikát kell gyakorolnom, mert ezt a Lockei, sőt! Schopenhaueri mélységű gondolatot nem mavo, hanem aritus IQ-társ szülte és bocsátotta a köz javára)

És bizony, elkövettem azt a megbocsáthatatlan bűnt, hogy nem az egész elméletet küldtem el a retekbe (dulván) hanem csak a végső csattanóját, a legégbekiáltóbb fasságot - "nőgyűlölő". (confiteor)
És (mea maxima culpa) még azt is kimondtam hogy Ni! Jehova! - azaz említést tettem a femihülyepicsákról, akik (most már én is tudom) nem léteznek, minden feminista egy földreszállt égi tünemény, egy angyal, aki éjt nappallá, nappalt éjjé téve csak azon munkálkodik, hogy hányatott kies kis hazánkban _IGAZÁN_ egyenlőek legyenek férfiak és nők! És aki mást állít, arra sújtson le a dolgozó nép dühe!

christvhu 2015.05.29. 11:22:02
Igen, egyesekből valami egészen szokatlan és még annál is érthetetlenebb, eddig rejtett indulatokat hozott felszínre, hogy pár órával a véleményem (mely mint tudjuk szabad) közlése után úgy nagyjából a Tízparancsolat, a BTK és PTK valamint a Bhagavad Ghíta összes, halandó által elkövethető bűnét elkövettem, tán a "Robbanóanyaggal való visszaélés" és a "Csecsemő Tejjegy hamisítása" kivételével.

<<snakekiller23 2015.05.29. 13:36:46
"Hogy is mondotta volt a bárd?
"full of sound and fury, signifying nothing"
Igen, bizonyára mások reagálták túl a dolgot, a sorozatgyártott baromira teal deer posztok ellenben a visszafogott, racionális érvelés mintaképei. :D ">>
Köszi, hogy felhívtad a figyelmemet még egy halálos bűnömre: Egy kurva szót sem értek (nyilván csodálatosan értékes) mondanivalódnak a "bárd" (hentes- vagy asztalos szerszám?) és a "posztók" közötti részéből ugyanis nem beszélek négerül.

Külön megbocsáthatatlan bűnöm, hogy a modern képviseleti demokráciák, a haladó és jövőbetekintő emberiség legszentebb alapelvét, a nők ugyanazon teljesítményért való alacsonyabb díjazását mertem lábbal tiporni, noch dazu voltam oly vakmerő, hogy a TÁRKI egyik kutatójának ("Sík" - FÉRFI! Pfhöjjj!) aljas provokációját össze mertem vetni a NANE, A Nemzetközi Nőszövetség, a Magyar Nők Országos Tanácsa és a FEMEN évtizedes mélyen tudományos kutatásainak eredményeivel.
Mélyen magamba szállva és felismerve, hogy mennyire egy eltiporni való féreg is vagyok, ráadásul soha, egyetlen percig sem éreztem indíttatást a világhírű (és színvonalú) magyar bölcsészet morzsáinak a magamévá tételéhez, mindig megelégedtem a földhözragadt praktikum művelésével, tehát levonom a következtetést:
ELHÚZOK INNEN A REDVÁSBA!

Jótündér, kérlek, hogy TE töröld ki innen minden nyomomat. Persze, ha úgy véled, hogy iszonyatos bűnömre ez nem elég penitencia, akkor ősz fejemre hamut hintve, úgy éjfél tájban kinyírom ezt az Inda regisztrációmat. Hadd vesszen az a 10 év.
Vas Megyei Vadőrség Nem árt a! Óvatosság Gyakorta értesülünk magas rangú rendőrtábornokokat ért erőszakos medvetámadásokról, de az is előfordul, hogy közvetlen lakókörnyezetünkben, vagy éppen családunkban történik hasonló eset, vagy mi magunk vagyunk ott, ahol épp valami…..
alte trottel 2015.05.29 23:57:14
@labrabbit:
1. Szomorú vagyok.
2. Igen, részrehajló vagyok, mert nem vagyok hajlandó azonnal beszállni a herélőpartiba, ha megkompolyodott femihülyék egy (pillanatig se titkoltam, hogy _SZERINTEM IS_ elbaszott) bűnmegelőzőnek szánt pocsék videoban is tévedhetetlenül fölfedezik a nőgyűlölő "rape culture" mocskos körmű szőrös mancsát.
3. Ha nem vagy hajlandó elfogadni, hogy azok a videok áldozathibáztató és tettesmentegető, a nők elidegeníthetetlen jogaiba durván belegázoló brutális, patriarchális, hímsovén kanállatok undorító provokációja, akkor te is egy rohadék erőszakoló nőverő vagy.
4. Szerintem menekülj, amíg még föl nem fedeznek, mert akkor véged.
alte trottel 2015.05.30 00:02:45
@WiteNoir:
Sőt! A nő a föld sója, csupaempátia, gyengéd és kedves, mártíromságra hajlamos IGAZI EMBEREK, akiket lépten und nyomon brutalizál és elnyom, kirabol és laposra erőszakol a hímsovén kanállatok rablóelnyyomó baszdühe.
alte trottel 2015.05.30 00:03:44
@Érvsebész:
Te is egy hímsovén, elnyomó, nőgyülölő, erőszakoló kanállat vagy!
Ha hihetünk a mesék és mítoszok logikájának, egy fiatal és szép lány számára nincs biztosabb párkeresési stratégia, mint ha elrabolja egy sárkány, egy szörny, vagy maga az ördög - és igazán semmi különöset nem kell tennie, elég, ha türelmesen várakozik a neki rendelt…..
alte trottel 2015.05.28 07:50:18
@nandras01:
Esetleg: Cox - Görög regék?
A Napi gazdaság címen megjelenő Magyar Nemzet (Pravda) úgy értesült, hogy a Gyurcsány vezette Demokratikus Koalíciónak nem jár több állami pénz. Ugyanis Gyurcsány valamelyik cége pénzt kap az…..
alte trottel 2015.05.27 15:37:54
@$$$=$$$:
KONKRÉTAN mi is lenne a vád?
(tudomásom szerint Rogán Úr még nem írta bele a Kotmányba: "1791 §. Mindazon Gyur kezdetű és csány végű Ferencek, akik nyilvánosan megalázták A Mi Sohanemhazudónkat, életfogytiglani kötél általi golyóval legyenek eltiltva a közügyektől és a lélegzéstől.")
alte trottel 2015.05.27 21:43:27
@LaMettrie:
Esetleg szánnál rá pár percet, hogy utánanézz, melyik pártban van a legtöbb "tetves posztkommunista túlélő"?
Segítek!
Nem az MSZP, nem a Munkáspárt és nem a Színes Csokornyakkendősök Pártja!
           Írország népe ma óriási többséggel beemelte az ország 78 éves alkotmányába a melegházasság intézményét. Az ország egészségügy minisztere, az Európai Néppárthoz tartozó Fine Gael tagja azt nyilatkozta: "Mindig egyenlő polgár akartam lenni. Ma az lettem".…..
alte trottel 2015.05.25 00:08:02
@Modor Tibi:
Jól választottad meg a kiemelendőt!
(jótündérnek, ahogy kopik le róla az "egyrészt-másrészt" kötelező magyar balliberális értelmiségi nyekergés, úgy lesz egyre pontosabb és kegyetlenebb a diagnosztikai vénája)
alte trottel 2015.05.25 00:12:01
@luis5:
Azért, te díszfasz, mert ha csak egy tehetséges ember _NEM_ megy el a magadfajták penetráns bűze miatt, már jobb lesz a mi kis pállott ólunk légköre!
alte trottel 2015.05.25 00:16:55
@beavereater [AT]:
Utolsó csillagharcos
(csaxólok)
Bizonyára sokan találkoztak azzal a petíciógyűjtéssel, mely a dihidrogén-monoxid (DHMO) betiltásáért „küzdött”. Talán sokan el is hitték, hogy valóban egy veszélyes vegyi anyaggal állunk szemben, amit be kell tiltani, hiszen a tulajdonságok, amiket írtak róla, igazak:…..
alte trottel 2015.05.23 10:23:41
@Ágnes Ágnes:
A "háború előtt" rekordtermésnek számított a 12-15 mázsa, holdanként. (egy kataszteri hold az 5755 négyzetméter = 0.5755 hektár) Ma, a "szőőőőőőrnyűséges műtrágyázás" mellett elsüllyed szégyenében az az agrármérnök, aki egy átlagos (tehát NEM jó) évben nem termel hektáronként 5 TONNÁT!
A robbanóanyag "alap" a levegőből kivont ntrogén (cseppfolyósítva). A levegőtől már kezdhetsz is rettegni, mert 78 %-a "robbanóanyag alap".
                    "Magyarország legyen az orbánok országa" (Egy nyugat-ázsiai miniszterelnök tudatalattija valahol Európában)        Miről  nem szól ez az egész?  Azokról az elefántcsontpartiakról, mauritániaiakról, algériaiakról, koszovóiakról,…..
alte trottel 2015.05.21 18:57:56
@Diorella Queen:
Egyelőre azt az igazán lepkefing, marginális problémácskácskát kéne nem megoldani, de legalább néhány épkézláb, nem lenyúlási, nem populoszarszagú, nem "ircsukkimind", nem "visszaindiába" ötletecske erejéig elgondolkodni, hogy mit is kezdjünk a pontosan annyira szakképzett, pontosan annyira tanult és pontosan olyan fejlett munkakultúrát reprezentáló saját különbejáratúinkkal, akiknek legalább a Szent Könyvük nem írja elő, hogy aki nem _PONTOSAN_ ugyanúgy imádja a Nagy Fenneni Imádnivalót annak el kell vágni a torkát.
       Szőnyi Szilárd retteg. Attól retteg, hogyha bedől a Heti Válasz, ha a Simicska-Nyerges duót végleg lenyomja Orbán, akkor nem veszik fel valamelyik mentőhajóra. A jobboldali újságírás ma a rettegésről szól. Hogyan jelezzük a hatalomnak, hogy tulajdonképpen ugye mi is,…..
alte trottel 2015.05.17 15:38:01
@christvhu:
Én nem alkalmaznám. Kinézni belőle, hogy nem fogná föl, miért is nem jó ötlet fölfelé mosni a lépcsőt.
alte trottel 2015.05.17 15:42:24
@Muad\\\'Dib:
Nem cicerél egy őtést se! Caravaggio sem lenne alkalmas a serdülő ifjúság példaképének, Villon pláne, Csajkovszkit se "azért" szeretjük.
alte trottel 2015.05.17 19:47:10
@mavo:
Méghogy _MUCSA_?
Te sovénirredenta revansista elnyomó!
Az a gyönyörű ősi szlovák kisváros már ősidők (a mezolitikum) óta Dolní Malá Moucha!
         Mivel rettenetes baromságok sorát írták le a fideszes retardáltak a torykról, kénytelen vagyok leírni az alábbiakat.          Angliában (a törvény Angliára és Walesre vonatkozik, Skócia később saját hatáskörben szavazta meg, Észak-Írországban még nem…..
alte trottel 2015.05.15 03:06:22
@Mail Undelivered:
Igazán átfogó válasszal nem szolgálhatok, lévén a praktikum embere, de magam (a Political Compass Test eredményének tanúsága szerint is) jobboldali vagyok és konzervatív. És igen magasról szarom le hogy kinek-kinek kire vagy mire áll fel avagy nedvesedik. Mrglehetősen széles és heterogén baráti, rokoni körömben a politikai preferenciák az idegesítően szélsőséges (Raus mit Uns) liberalizmustól az idegesítően szélsőséges (még nem harap és csak ritkán sikoltozik) szélsőjobbig terjed Arvisura, Yotengrit és sumér eredet. De nem öljük meg egymást és a szexuális preferenciák ügyében teljes az egyetértés.
Ennyivel tudok hozzájárulni eme életbevágó fontosságú kérdés eldöntéséhez.
Egy ideig töprengtem, megírjam-e azt, amitől jó ideje feláll a hátamon a szőr. Aztán úgy döntöttem, hogy naná! Aki akarja, amúgy is felkapja az iszapot. Ha nem ezen, akkor máson. Azért itt jegyzem meg: igen, tudom! Vannak teljesen normális, okos, kedves, intelligens idősek,…..
alte trottel 2015.05.11 00:01:00
         Oxfordnak nincs tanulsága. Nem lehet "bezzeg", nem lehet példa vagy ellenpélda, Oxford az Oxford. Ha ez egy "igazi" blog lenne, ez pedig egy "igazi" poszt, akkor talán elvárható lenne, hogy legyen benne egy kis bezzeg, egy kis ujjfelmutatás, esetleg erőteljesebb böködés is…..
alte trottel 2015.04.20 21:15:09
@zenonküp:
Egyes területeken (pl. mezőgazdaság) a modernizáció példa nélkülien sikeres volt.
Van ez a pici probléma manapság, márhogy ez a népszerűség zuhanás izé, amitől pártunk és kormányunk úgy összezavarodott, mint egyszeri kádéenpés a vasárnap is nyitva tartó guminő piacon. A lengyel import Orbán G. rajongók kiábrándultak Őfelségéből, a választások…..
      Lánczi Tamás, akinek minősítésétől a jogi képviselőnk lelki békéje érdekében most eltekintek, noha ez nem könnyű nekem,  annyira nem könnyű, hogy gyakorlatilag le kell tiltanom bizonyos számomra oly kedves kifejezéseket a gépemen, hogy pontosan melyeket azt sem…..
Ezt az írást egy kedves ismerősöm írta.  Gerencsér Hajnalka. És nagyon hálás vagyok neki, hogy megengedte nekem, hogy betegyem a blogba.  "Nem sejtettem, hogy a több nappal előbb megigényelt, és beígért emelőszerkezet Pápára nem érkezik meg. Sőt, a vasútállomás…..
Deutsch Tamás @dajcstomi · 1h1 hour ago Goodfriend hirtelen távozott, Melia váratlanul lemondott, Gerkenst azonnali hatállyal leváltották. Óvatosságot javasolok a túloldalon. Dajcstomi ................................ Eichmannt felkotottek, Berijat agyonlottek, Jeffrey Dahmer…..
alte trottel 2015.03.13 01:20:47