Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bus István

10 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Playboy Pista A német varázsló 2016.06.18 10:19:19
  Kedden a szerkesztőségben magam is nemzeti színekkel festettem össze magamat. Mi több, sikeresen megjósoltam, hogy 2-0-ra győzünk az EB első meccsén. Mondhatnám, hogy tudtam előre, de ki kell ábrándítsak mindenkit (a mindenki alatt magamat is beleértve), hogy teljesen hasraütésszerűen…..
Nem titok: a Playboy szerkesztőségében jobbára megállapodott emberek készítik a lapot. Például Vida Feri főszerkesztő-helyettes és én is házasok vagyunk – ráadásul fel tudunk mutatni gyereket is. (Fejenként egyet. És lányt!) De nem kell házasság ahhoz, hogy az emberben megjelenjen az igény arra,…..
Playboy Pista Itt van Amerika 2016.05.21 11:27:15
Még első bejegyzésemben írtam, mennyire meglepett tavaly októberben, hogy megváltozik az amerikai Playboy. Bár igazából nem is a meglepetés a jó szó. Inkább mélyen megérintett. Aztán, amikor idén márciusban megjelent az első "új" tengeren túli magazin, még nagyobb volt a csodálkozás. Döbbenetesen…..
Playboy Pista Csillagevés 2016.05.11 18:28:55
Évekkel ezelőtt, amikor még halvány fogalmam sem volt a Michelin-csillagokról, elutaztunk egy hosszú hétvégére a feleségemmel (talán még nem is volt a feleségem) Wachauba. Wachau Ausztriában, Bécs felett található, tulajdonképpen az osztrák Duna-kanyar. A folyó egészen keskeny még, és meredek…..
Playboy Pista Viszlát, taxisok! 2016.05.03 19:51:44
Az előbb gurultam át a Lánchíd alatt, és láttam, milyen szépen sárgállik a sok taxitól. Állt az egész forgalom: a taxisok az Uber ellen tüntetnek így. Az Ubert a kormány már félig-meddig be is tiltotta, amit én személy szerint eléggé sajnálok. Méghozzá azért, mert az Uber nagyjából feleannyiba…..
Ciki vagy nem: javíthatatlan Csillagok háborúja-rajongó vagyok. Az az idegesítő negyvenes faszi, aki alig várja a legújabb Star Wars-filmet, azután meg napokig picsákol, hogy hát ez mégsem olyan volt, mint amikor hatévesen lerágtam a fél kezemet izgalmamban a moziban, amikor kiderül, hogy ki kinek…..
Egyszer csak az egyik díj nem volt sehol. Az egyik percben még a DJ-pult előtt sorakoztak a Playboy Man of The Year üvegtrófeái, aztán, amikor másodszor is oda néztünk, az egyik hiányzott. Éppen a Playboy-novellista díja, amire különösen ki voltam hegyezve. Aki rendezvényt szervez, annak fel kell…..
A mai napon, 2016. április 9-én tölti be 90. életévét Hugh Hefner, a Playboy legendás alapítója.  2012-ben, egy Playboy-konferencián találkoztam Hugh Hefnerrel. Mondjuk, találkozásnak nevezni enyhe túlzás a dolgot: a külföldi szerkesztőkkel besétáltunk a neogótikus mesekastélyába, a Playboy…..
Playboy Pista A meztelen nők éve 2016.03.31 16:19:49
Az a nap is úgy kezdődött, mint a többi. Reggel még nem sejtettem, hogy minden megváltozik. Gondoltam, kicsippantom a csipát a szememből, az ágy mellé teszem az egyik lábam, aztán a másikat, magamhoz térek az éber kómából és bemegyek a Playboy szerkesztőségébe, hogy főszerkeszteni kezdjem a sok…..
Bus István 2016.04.09 11:16:18
A Playboyra nem jellemző az urambátyám rendszer, a nepotizmus. Eszünkbe nincs közpénzből megvásárolni egész megyéket, hogy aztán a gyerek nevére írassuk. Egy rokonom viszont mégiscsak beszállít a lap online verziójának. (Még az a nagy szerencse, hogy tökingyen.) Az esztergomi Vidra Péterről van…..