Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Filó FiBi Béla

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ellenzék után a tüntető civilek is meg szeretnének bukni, és ez egyszerre jó és rossz hír. Elmagyarázom. A jobbikosok felébredtek a Vona-illúzióból, és a Karácsony-lufi is kipukkant a szavazók nélkül maradt baloldalon. Ezért a keletkezett vákuumot újra hiperaktív amatőrök töltik be. Múlt és most…..
Egyre többen gondolják, hogy Botka Szegeden nem csak fejlesztésekről szóló megállapodást írt alá Orbán látogatásakor, hanem a baloldal elpusztítását is magára vállalta. Tegnap beszéde totálisan hiteltelenné tette az MSZP miniszterelnök-jelöltjét, aki valamilyen rejtélyes belháborút kezdett saját…..
Filó FiBi Béla 2017.02.19 09:29:51
@schnee: ez mekkora egoista komment vazz..sőt!
Aztán megkérdezhetem ha mindenkit kibasz maga mellöl ez a jóember..akkor hogy fog minimum 6-8 ismeretlen,az ellenzék számára elfogadható a nemlétező balos médiában felépiteni,bemutatni megszerettetni?.egy noname arcra kik szavaznak majd?
Meg..azért hivják diplomatának,politikusnak ezeket mert tárgyalnak sakkoznak variálnak.ha üzengetnek,arcoskodnak,hisztiznek akkor ezt orbanistának hivják,vagy fideszistának:-)))
Csömörből vödörbe a terv?
Ha bárkinek kétsége volt afelől, hogy ki a baloldal vezére, tegnap ismét megtudhatta. Gyurcsány Ferenc évértékelője négy fontos pillér köré szerveződött, és erősnek tűnik benne az elszántság, hogy mindezt meg is csinálja.  Hatásosnak bizonyult, hogy állampolgári leveket olvasott fel a DK elnöke.…..
Filó FiBi Béla 2017.02.05 16:06:35
@Ména Ságh: nos,ha belegondolok vagy ő vagy valamilyen civil szervezetből levő párt aki megszólitott eddig.meg másokat is.lehet fletót utálni de hogy nagy küzdő az tutifix.
Megemlékeztünk már arról, hogy a magyar külügyminiszter az orosz kormánypropagandának nyilatkozik, meg arról is, hogy micsoda elképesztő dolgokat...
Úgy gondoltam a számok nyelvén elemzem a kvótakampányt, így talán érdekesebb az eredmény... Szóval mi is történt vasárnap?   Szavazásra jogosultak: 8 261 394 fő (100%)           Nem szavazatok száma: 3 282 928 (39,7 %)           Érvénytelen szavazatok száma 260 678 ( 3,1 %)     Igen…..
Filó FiBi Béla 2016.10.07 08:42:51
@Jakab.gipsz: az esetleg nem opcio hogy azért szart bele az egészbe a másik fele mert nem akarta rábizni a döntést a jelenlegi faszkalap buzi korrupt országgyűlésre?nem akarta h gyurcsányok szijjártók orbánok matolcsyk rogánok ugassanak bele?olyanok akik 5ft megcseszik az anyjukat is..de amugy migránsot se akartak!
Szarházi hazug bandára nem bizok ilyen felelőséget!
Vannak opciók még!
Női 100 pillangó, előfutam olyan versenyzőkkel, akik a klasszikus olimpiai eszményt testesítik meg, nem fognak nyerni semmit, csak a részvételért jöttek, meg hogy a hazájukat képviseljék. Köztük egy 18 éves szír menekült lány, Yusra Mardini, aki elmenekült Damaszkuszból, majd Törökországból átúszott…..
Bombameglepetést robbantott Kész Zoltán, független országgyűlési képviselőről a Reflektor.hu. Az újfajta ellenzéki együttműködés sikeres mindapéldányaként megválasztott politikus Matolcsy György jegybankelnök legmocskosabb alapítványától, a Pallas Athéne Domus Animétől kapott támogatást egy, a…..
Filó FiBi Béla 2016.03.30 08:35:33
@a nemzet fogatlan provokátora:
Az a tárki felmérés vazz január közepén lett nyilvános..hello!..az a feldolgozás elötte 2 hét.ergo az a decemberi közvélekedés.hol van ebbe a mészáros hol van a tanári akcio hol van a matolcsiy hol van a pintér?
De visszafordithatom is a kommented!ezek szerint neked jó ez.jó az oktatás jó az egészségügy lopjanak nézzenek hülyének szöljanak bele az életedbe kamuzzanak.hmmm?