Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KoborMacska

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valószínűleg tényleg a polgárháborúra készül a Jobbik, de valami nagyon gyenge, 90-es évekbeli verzióban, ahol szájkosaras kutyákat kell lerúgni. A melegfelvonulás után a Kossuth téren ellentüntetők egyike, ahogy az Index videóján látható, jól lerúgja az egyik…..
KoborMacska 2012.07.10 08:30:38
@na__most__akkor: Ha mar az ekezetek hianya is "seggfej" cimre jogosit, akkor neked vajon mi a cimed? Istencsaszar?
KoborMacska 2012.07.10 08:36:47
@Horváth Lajos-kőmíves ( geek paraszt): 1. Nem vagyok a haverod. 2. A vagyaim? Rohognom kell.
KoborMacska 2012.07.10 08:42:20
@wmiki: Bocs, Nalam itt keso este van es sokkal elvezetesebb dolgokkal vagyok elfoglalva, minthogy most neked linkeket keresgeljek teljesen ertelmetlenul, mikor mindenki jol emlekszik ra, hogy az Index is tele volt a rendori tulkapasok elleni duhvel. Ma ejjel ez az utolso hozzaszolasom, bocs de nem erek ra tobbre. Addig is jo mulatast, nyilvan talalsz eleg hozzaszolot akit provokalhatsz.
Megfejtésre váró dologra leltünk a Magyar Rendőrség hivatalos honlapján. Mi lehet a háttérben?1., Pintér miniszter úr beváltotta ígéretét, és két hét alatt felszámolta a bűnt, jelen esetben az otthonokon belül is.2., A Rendőrségnek nincs kialakult álláspontja3.,…..
KoborMacska 2012.07.03 08:08:03
@lehet más a handa-banda: Lehet, hogy te vagy aki megerdemelte?

Ez termeszetesen beugratos kerdes volt. Soha, senki nem erdemli meg, hogy megussek vagy akar csak fenyegessek.

Azert ahhoz ritka tudatlannak kell lenni, hogy valaki olyanokat kommenteljen mint te.
Az elmúlt napokban sem volt éppen langyos az idő, de mától igazi pusztító hőséget prognosztizálnak a meteorológusok, és mire ez a poszt olvashatóvá válik, a forróságot már mindenki a saját bőrén érezheti. Ilyenkor, mikor a levegő hőmérséklete megközelíti a 40 Celsius…..
KoborMacska 2012.07.03 07:58:04
@CheetahRabbit: Te sosem éltél Philadelphiában. Talált? ;-)
Subba NANE 2012.06.26 10:56:00
..
KoborMacska 2012.06.27 03:45:28
@boxeralso: A te reagalasod a szenny.

@közönséges üregi zsidó: Mindig es mindenhol rengeteg not vernek, szoval mindegy milyen stilust valasztanak a filmhez.

@flippant: Amit nem ertesz ahhoz felesleges hozzaszolnod. A bantalmazas olyan pszihologiai csapdaba ejti az elszenvedot amibol szinte lehetetlen kilepni. Senki nem valasztja hogy bantsak, meg penzert sem.
KoborMacska 2012.06.28 00:27:02
@közönséges üregi zsidó: A vagdalkozasod alapjan teged biztosan nem erdekel hogy masok kommentjeinek mi az ertelme, es az sem hogy a kerdeseidre adott valaszok mit jelentenek.

Hidd el, a primitiv kommented ahhoz nagyon keves hogy engem megbantsal, de ahhoz pont eleg hogy kiallitsad magadrol a szellemi szegenysegi bizonyitvanyt.
A napokban egy bulvárlap újságírója információt kért a masszázsblog szerkesztőségétől, mert az erotikus  masszázsról akart írni a férfiak szemszögéből. Megkapta, aztán valahogy mégsem az lett belőle, aminek indult, mert a tanult hölgy elakadt a legostobább trollok szellemi…..
KoborMacska 2012.06.25 19:03:24
Jaj, szegeny stikaban felredugni kenyszerulo ferfiak, hogy sajnallak titeket! Nem ironizalok, tenyleg sajnallak. Nmecsak hogy hazugsagban es a felredugasok kiderulesetol valo stresszben kell elnetek, hanem szellemi sotetsegben is. Ti vagytok az elsok akik fennen hirdetik, hogy "mer a nok azok tok masok es nekik allandosag kell nekunk meg valtozatossag", "meghogy a noknek errol ugysem lehet beszelni".

Akiket a kerdes tenyszeru, tudfomanyosan is igazolhato oldala is erdekel, az tudja hogy az emberi faj alapvetoen NEM monogam, es ezen belul a noi nem igenye nagyobb a valtozatossagra. Kulturalisan es tarsadalmilag ez a termeszetes tendencia el lett nyomva, foleg a magantulajdon sajat gyerekre valo orokitese es egyeb politikai okokbol.

En no vagyok, velem mindent meg lehet beszelni, es a magam reszerol csak olyan kapcsolatba vagyok hajlando belemenni ahol termeszetes a kolcsonos nyiltsag es oszinteseg. Mindket allando partnerem megerti hogy melysegesen szeretem oket es ragaszkodom hozzajuk, es azt is hogy idonkent uj kalandra vagyom. Ok sem felnek elmondani nekem hogyha masra vagynak vagy eppen uj kapcsolatba kezdenek. A ket baratom pontosan tudja, hogy mikor mit csinalok es kivel. Es azt is tudjak, hogy azt a szeretetet, szerelmet es intimitast amit veluk egyenkent atelek, soha nem adnam fel egy uj kalandert. Nem felnek hogy elhagyom oket, mert nincs okom elhagyni oket. Nekem nem kell senki szivet osszetornom es sajat magamnak sem kell a szakitas fajdalmat vegigszenvedni, mikor az uj izgalom valakit arra kenszerit hogy a regit feladja pedig a kotodes nem szunt meg.
Fel vagyok keszulve az ertetlen reakciokra es arra hogy az agymosott tomeg ezt fogja szajkozni hogy o.k. de ez nem szerelem. Pontosan hogy ez inkabb szerelem mint az ami csak hazugsagokkal "megtamogatva" mukodik.
KoborMacska 2012.06.25 19:12:02
@Freeminute: Masok leszolasa, kritizalasa (igazi ervek helyett) nagyon rossz feny vet rad.
Egy 6 méter hosszú kabrió Cadillac Eldorado a Paulay Ede utcában? Benne tupírozott hajkoronában széles mosollyal feszítő hölgyek? Meglepő látvány tárult elénk minap a belvárosban, de megdöbbeni nem sok időnk volt, mivel a '60-as éveket idéző hangulat a Sugar! Shop előtt azonnal…..
Noha a nyugati civilizáció hivatalosan elutasítja a többnejűség illetve többférjűség intézményét, azért előfordulnak hasonló szituációk, és most nem feltétlen bizonyos szekták kirívó eseteire gondolok, hanem valami egészen másra: az informális kvázi- poligámiára vagyis…..
KoborMacska 2011.08.31 10:55:57
@skarlát betű: Az, hogy az egyik pasimnak sincsen másik kapcsolata, az valóban csak egy állapot, különböző okokból éppen így alakult. Az egyiknek volt másik kapcsolata mikor összejöttem vele, csak azóta annak vége lett - nem miattam. Ő időnként ismerkedik, de első randiknál vacsoráknál nem jutott tovább egyik történet sem. Ő mindig mesél ezekről a találkozásokról, és én leginkább érdeklődéssel hallgatom... semmi rossz érzést nem szokott okozni. A másik pasim jelenleg nem érdeklődik mások iránt, de sokszor biztosítottam róla, hogy nem okozna problémát a kapcsolatunkban, ha randizna valaki mással is.

Hogy mennyi hely van és hány szereplőnek, az főleg attól függ, hogy mennyi időt szeret valaki együtt tölteni ahhoz, hogy ne legyen hiányérzete, hogy úgy érezze, hogy elég idő van minden fontosra, kettesben levésre, szórakozásra, stb.

Én nagyon igénylem mindkét pasim társaságát, kb fele fele arányban megosztom köztük az időmet. Nekem ennél több nem nagyon fér az életembe, bár kevésbé szoros kapcsolatról talán lehetne szó. Szerintem három partner kb az a határ amit még kellemesen meg lehet szervezni, de ez tényleg egyéni.

A szoros kötődés érzelmileg tovább lenne terjeszthető, mint amire idő van - leginkább általában ez szab határt.
KoborMacska 2011.08.31 16:13:03
@skarlát betű: A két pasi egymással barátságosan de kissé távolságtartóan viszonyul. Nem gyakori, hogy hármasban menjünk valahova, de előfordul - leginkább a helyi polyamory baráti társaság (vanpoly.org) havi összejövetele keretében. Ezek az baráti összejövetelek vagy étteremben, vagy valaki otthonában történnek, étel-ital mellett általában megvitatunk egy vagy több témát a polyamory témájával kapcsolatban, amúgy ezek tök átlagos duma-partyk... az egyetlen különlegességük, hogy - hasonló beállítottságú társaság lévén - nem kell titkolózni arról, hogy ki kivel van. Nekem nagyon érdekes látni és hallani valós példákat, hogy mások mit hogyan oldanak meg és hogyan élnek, hogyan nevelnek gyerekeket, stb. A levelezőlista kb 700-800 tgja közül olyan 30 körül szoktak megjelenni.

Olyan is volt, hogy kiállítás megnyitó party-jára mentünk együtt, koncertre, vagy a strandra.

Szex csak külön-külön van.

Ha rajtam múlna, több közös program lenne. Nem intim jellegű, hanem olyan baráti jellegű dolgokat szeretnék többet, ahol ők jobban megismerhetnék egymást... az mindig jót tesz és elejét veszi a félelmeknek, féltékenységnek.
KoborMacska 2011.09.01 00:03:53
@skarlát betű: Nem tudom, hogy Európában milyen közösségek szerveződtek, nem néztem még utána. Magyarországon valszeg nincs semmi, ezt abbol gondolom hogy a Google semmi értelmeset nem talál magyarul. Ettől még szórvány követők és magányos felfedezők persze nyugodtan lehetnek.

Azt jól érted, hogy az egyik leggyakoribb út egy erős párkapcsolat, amit közös megegyezéssel kinyitnak. Ennek al-variációja, mikor csak az egyik fél szeretne más partnert is, de a monogám beállítottságú fél támogatja ebben.

Mások eleve tudják magukról, hogy biztosan nyitott kapcsolatot szeretnének, és ismerkedéskor ezt közlik a jelöltekkel - én így voltam vele. Rögtön az első találkozáskor megkérdeztem az illetőt, hogy van-e kifogása az ellen, hogy ő nem lesz az egyetlen az életemben.

Mikor az első poly pasimat jobban megismertem,rájöttem hogy ő tökéletesen és meggyőződésesen poly, de ezt a szót még csak nem is ismeri. Aztán én közöltem vele, hogy ő mi, és szépen elvittem az összejövetelekre. Nálunk nem volt nyitás, mert már eleve úgy indultunk. Legnagyobb meglepetésemre ez a kapcsolat addigi életem legjobb, legszeretetteljesebb kapcsolata lett.

Mikor a második poly pasimmal találkoztam, az első kapcsolatomban ez semmiféle törést, stresszet nem okozott. Sőt. A második pasinak ugyanúgy az első találkozáskor feltettem a kérdést, O.K.-e hogy van egy nagyon jó kapcsolat az életemben amiről később sem fogok lemondani, és hát poly mivoltomnak megfelelően az sem biztos, hogy más már nem lesz. Őneki sem volt kifogása, sőt kiderült, hogy ő is tagja a vanpoly csoportnak. Aztán ez a második kapcsolat is elmélyült és megerősödött.

Tehát lehet eleve szabadon kapcsolódni, és úgy építkezni. Nem kell előre eldönteni, hogy egy éjszakás kalandot vagy házastársat keresek. Az majd kiderül, hogy a kezdeti szimpátia és vonzalom milyen messze visz vagy mivé fejlődik.

Én - életemben először - nyitott voltam szinte bármire, és érdekes módon pont ezek a kapcsolatok váltak érzelmileg is a legszorosabbakká.

A másik kérdésedre a válasz, hogy valaki partnereinek egyáltalán nem kell kapcsolatuknak lennie egymással. Lehet, de nem kell. A jóindulatú, barátságos hozzáállás viszont muszáj.

És végül: A hármas szex ötlete mindegyikünkben felmerült, de egyikünk sem érez komoly motivációt.
addict Gyerekverés egy reklámban 2011.05.16 14:55:00
Annak ellenére, hogy pontosan tudni lehet, hogy az égvilágon semmi bántódása nem esett a reklámban szereplő kisfiúnak, annyira hitelesen játszik, hogy minden egyes pofont igazinak éreztem, és egész egyszerűen nehezemre esett végignézni a reklámot. Az írországi gyermekvédő…..
Én: miben? Hát pólóban, mindig abban szoktam, baj? D: Nem dehogyis...exem már rögtön első alkalommal mikor itt aludt meztelenül tette. Nézd meg a szakítós.hu-t belülről!   Kedves Szakítósok! Már egy és fél éve követlek titeket, és nagyon szeretek ide feljárni. Sosem…..
Android Itt a Samsung Galaxy S II 2011.03.28 03:52:00
Az Androidcommunity stábja volt olyan szerencsés, hogy az elsők közt megtapogathasson egy Samsung Galaxy S II-t a Samsung androidos készülékeinek következő zászlóshajóját. A minden eddig mobiltelefonnál vékonyabbnak találtatott készülékről jó sok fotót is készítettek, amit…..
KoborMacska 2011.03.29 05:50:30
@Void Bunkoid: Az iPhone istenito faszsagokat legyszi ott mantrazzad, ahol meg nem lattak iPhon-t es tokre elhiszik neked, hogy az milyen kurva jo.

En mar lattam, sot naponta hallom geek parom szentsegeleset hogy mar megint micsinalt a kibaszott telefon... szoval en pont nem fogok hasraesni az iPhone "tokeletessege" elott.
„Mi lesz, ha egyszer „máshogy” is beleül egy férfiba?? Engem nagyon zavar, de lehet, hogy bennem van a hiba, és én buktam el a teszten” - következő Levélírónk a jelenlegi barátnőjéről mesél, akivel csak egyetlen baj van: minden pasival túlságosan közvetlen,…..
Az életével játszik az a férfi, akinek hozzáértés nélkül kezdik nyomkodni a prosztatáját. A prosztata - magyar nevén dülmirigy - a húgyhólyag alatt van, a húgyvezeték ezen keresztül halad a pénisz felé, ezért a prosztata bármilyen megnagyobbodása vizelési problémákat okoz.…..
KoborMacska 2010.03.17 18:51:35
@olvasgatok: Mihez kepest?
Sukiyaki Western Django – japán, 2007. Rendezte és írta: Takashi Miike. Kép: Toyomichi Kurita. Zene: Kôji Endô. Szereplők: Hideaki Ito (Bandita), Masanobu Ando (Yoichi), Koichi Sato (Taira no Kiyomori), Quentin Tarantino (Ringo).  121 perc. Vetítik: Duna TV - 22:00 Takashi Miike…..
Itt van az ősz, itt van újra és tán ebből az alkalomból megérkezett az első olvasói levél. Várjuk a többit is, tetszenek emlékezni, masszazsblog kukac indamail pont hu.  Nem tartozom a mai csirkék korosztályába,  ennek ellenére férfiak  állítása szerint…..
A könnyebbség kedvéért összegyűjtöttük a homofóbok érvkészletét, legyen miből válogatni.  Ékes Ilona betiltatná a melegfelvonulást mert szerinte  a rendezvény félelmet kelt, veszélyezteti az iskolások erkölcseit és akadályozza a forgalmat, majd innovatív…..
KoborMacska 2009.09.01 22:53:12
@Forest:
" gyerekek nem látnak maguk előtt egészséges életmintát."
Ertem. Oriasi szerencsem van, hogy en viszont lattam egeszseges eletmintat. Apam jo nagy onzo, aggressziv taho volt neha (amugy kifinomult modoru, muvelt ember), anyam meg inni kezdett, az meg elohozta belole a szadistat. Szuleim sokat gyotortek engem, vertek es megalaztak. De szerencsere nem valami buzik neveltek, mert az tok egeszsegtelen lett volna.

"Érdekes hogy az ilyen esetekben a gyermekeket szokták a legkevésbé megkérdezni arról, hogy mit gondolnak, vagy éreznek az azonos nemű "szülőkről"..."
Vazze engem se kerdezett meg senki hogy ilyen szuloket akarok-e, asszem a gyerekeket soha sehol nem vonjak be a szulok kivalasztasaba.
Sziasztok! Megcsalás? Velem is sajnos megtette a párom 6 évvel ezelőtt, nagyon megalázottnak éreztem magamat, gyengének, és védtelennek. Belepusztultam a fájdalomba, tönkre mentem idegileg. Hiszen én 1 életre rendezkedtem be, és ott volt az akkor 9 éves lányom, és úgy kellett…..
KoborMacska 2009.07.05 23:07:50
@Kytia: Klassz csaj vagy, elvezem a humorodat - meg ha kicsit szarkasztikusra is vetted a poent a hhozzaszolasod vegen. :-)
KoborMacska 2009.07.05 23:13:41
@bereg: hat igen, ez a kettos merce fogalomkorebe tartozik.

De en meg azt sem mondtam, hogy "urites"-rol legyen szo, mer' akkor OK, kulonben meg huha. Lehet az egyiknek baratja, masiknak baratnoje, akivel jo neha egyutt lenni, csinalni ezt-azt, akar meg erzelmi kapocs is lehet, de mondjuk nem akarnak a csaladjukat es az eletuket felrugni miatta.
KoborMacska 2009.07.05 23:56:39
@brillo:
"tényleg nem érez bűntudatot vagy lelkiismeret furdalást vagy mittomén mit az, aki megcsalja a párját??
hm."

Van aki nem, hiszen nem tehet rola... ugye az a franya genetika...
Sziasztok!A blogot olvasva én is elkezdtem nosztalgiázni. Eszembe jutott egy történet még fiatal koromból. :) Megcsalás, nem megcsalás fene tudja. Inkább fiatalkori kalandozás. Anno 23 évesen elég sokat jártam bulizni. Ilyen bulik alkalmával ismertem meg Annát, Beát és Cili-t.…..
KoborMacska 2009.06.26 09:13:55
@Kytia: promiszkuitas? A tortenet egy huzos naprol szolt... megyek, megnezem a szotarban, de szerintem ez meg nem az.
Sziasztok!Az előző történetekhez képest az enyém annyiban lesz más, hogy ez már egy lejátszott meccs és azt szeretném tudni, hogy Ti hogyan döntöttetek volna ebben a szituációban:Szerelem volt, fél évnyi gyötrődés után mindketten kiléptünk a korábbi komolyabb…..
KoborMacska 2009.06.19 11:23:07
@TBal: bocsika, nagyon kezdo vagyok... hol talalom a private uzeneteket? kell indamailt regisztralnom, vagy ez hogy mukodik?
KoborMacska 2009.06.19 11:28:07
@TBal: o.k., kozben megtalaltam. Mindenkitol elnezest az OFF-ert.
KoborMacska 2009.06.19 23:10:37
@McsA: En is elmentem a nagy szerelmem ekuvojere, es egy percig sem bantam meg. Nana, hogy fajt. Oszinten bevallom, hogy azt kivantam, barcsak leszakadna az eg de eppen csak annyira, hogy senkinek baja ne essen, de a hazassagkotest megakadalyozza.

Viszont amikor ez nem tortent meg (nem szakadt le az eg), es ok kimondtak az igent, utana a legtisztabb szivvel kivantam boldogsagot mindkettojuknek.

Három hete csúnyán összevesztem a férjemmel egy kis apróságon, és nem nagyon beszélgettünk azóta (hozzáteszem 7 éve vagyunk házasok)3napja mikor már ő aludt keresték telefonon és sms-ben is. Azt hittem hogy a munkahelyéről ezért megnéztem az SMS-t amit Antaltól kapott.…..
KoborMacska 2009.06.15 01:16:22
@francia kapcsolat: En nem vagyok szemet, de te ostoba vagy.

Akinek az a valasza, hogy "megcsaltalak mert megerdemelted" az nem ferfi, hanem egy pondro. Az elemi tiszteletet sem mutato ferfivel az elet kinszenvedes, raadasul az evek mulasaval egyre rosszabb lesz. A szemet az, aki ilyen korulmenyek kozott akar tartani egy gyereket.

Es az hogy mi az envalaszom, azt te egyszeruen nem erted, mert teged sem a posztban leirt tortenet nem erdekel, sem a hozzaszolok sokfele meglatasa/ velemenye, teged egyes egyedul az erdekel, hogy szart dobalhass masokra.
KoborMacska 2009.06.15 16:36:25
@LuiKang: Aha... Akkor most kepzeld magad a poszt iro helyebe, es vizualizald ezt:

Ketseget kizaroan kiderul, hogy a feleseged felrekur egy ideje, es akkor o pokhendien a pofadba vagja: Igen, felrekurtam, mert megerdemled.

Szerinted van olyan kozos problema kereses, kapcsolat javitas ami igy kezdodik?
KoborMacska 2009.06.18 23:25:06
@robertj: A mierten folosleges gondolkodni, hiszen nyilvanvalo. Azert, mert a ferj alapveto kommunikaciot sem kepes gyakorolni a felesegevel, gyava ahhoz hogy megbeszelje vele mi az ami hianyzik neki vagy mit szeretne maskent. Viszont eleg onzo ahhoz, hogy a sajat igenyei kielegiteserol a kapcsolat es a felesege karara is "gondoskodjon". Hat ezert, robertj.

Normalis ferfi eloszor is szol, hogy mi kene neki, nem pedig hallgat mint szar a gazban, aztan felrekefel, aztan hazudik rola, aztan meg szandekosan megbantja a feleseget: ja, igen, tenyleg felrekurtam, mert megerdemled. WTF?!

I. küldte nekünk az alábbi kis történetet, akit felesége csalt meg több ízben, de nem tudja megmagyarázni tettét.10 éve élünk együtt feleségemmel jó anyagi körülmények között, és van egy gyönyörű 6 éves kisfiunk, aki mindkettőnkhöz egyformán ragaszkodik. A házasságunk…..
KoborMacska 2009.06.06 02:16:34
Kedves Posztiro!

Ez egy nagyon halas tema, lehetosegt ad az olvasoknak arra, amit a legjobban szeretnek: mocskolodni. Erre a reszere a dolognak nem is szeretnek tobb szot vesztegetni.

Nagyon egyutt erzek veled, engem is csaltak meg. A posztodbol egyertelmuen kiderul, hogy szereted a felesegedet, es o is szeret teged. Ebbol erdemes kiindulni. En ugy gondolom, hogy a legrosszabb ami tortenhet, hogy elvaltok. Nagyon kellemetlen es fajdalmas idok allnak mindkettotok elott, de szerintem a legoszintebb, legfajdalmasabb es legnyiltabb konfrontaciot erdemes vallalni, mert az elvezethet egy uj lelki bekehez es a kapcsolat ujjaszuletesehez.

En magam jelenleg nyitott kapcsolatban elek, es nekem nem faj, hogy akit szeretek annak van egy masik baratnoje is. Ezt csak azert jegyeztem meg, mert legtobben ugy godoljak, hogy ha a parjuk massal is volt, akkor a kapcsolat mar semmit sem er - ez bafromsag. De az eletemet nagyon hosszutavu huseges kapcsolatokban eltem idaig, hazas is voltam het evig, es amikor megcsaltak, abba bele akartam puszulni. Nekem az volt a legfajdalmasabb, hogy elarulva ereztem magam.

Szerintem reszletekbe menoen mondd el a felesegednek, hogy mit erzel, miert haragszol, ne tarts vissza semmit... de ot ne tamadd, maradj annal, hogy te mit erzel. Biztos vagyok benne, hogy a felesegedet rettenetesen bantja az amin te mesz keresztul az o hibajabol, es mindent meg fog tenni azert, hogy a kapcsolatotok helyrejojjon.

Erot es kitartast kivanok mindkettotoknek!

KoborMacska 2009.06.13 19:57:20
@madpapa: Megcsalt = nem szeret? Hat, ha ez az okkossag... akkor mi lenne a butasag?

A posztbol eleg vilagosan kiderul, hogy a felesege igenis szereti. 6 kilot nem szokas nagyon komoly erzelmi stressz nelkul csak ugy veletlenul lefogyni... es meg az eletszinvonal lehetseges valtozasa miatt sem.
KoborMacska 2009.06.16 09:23:50
@CiluHS: en tenyleg szepen beszelek mindenkivel, de az osszes predikalo szentfazek menjen a picsaba mashova predikalni - a vidamvasarnapos idiotak meg foleg. Jezus is ezt szeretne, a felreertesek elkerulese vegett.
Az alábbi levél igen elgondolkodtató. Ha egyszer boldog a kapcsolat és a pozitív irányba halad, elmondjuk e a párunknak , hogy egyszer félreléptünk. Sziasztok! 3 éve éltünk együtt boldogan a barátommal, amikor ez az eset megtörtént velem, Annyit kell rólam tudni, hogy egy…..
KoborMacska 2009.06.08 11:00:39
@Zs0lty: " És ne mondjátok, hogy az nem jó érzés, ha van valakid, aki csak téged szeret, csak érted van, te pedig őérte."

De, az is jo, csak nem sok olyan van ( a legtobb bosz huseg-lovagnak jocskan van vaj a fule mogott, a minta hazassagoknak sokszor igen furcsan es hirtelenul van vege, stb).

KoborMacska 2009.06.14 05:00:33
@Egyed Anita Panka: A legutobbi barati osszejovetelen kb 25-en voltak, korra nezve eleg vegyesen - mondjuk remego feju aggastyanokat spec nem lattam.
Kivetel nelkul erzelmi kapcsolatok voltak, hiszen ez a polyamory lenyege. Tehat nem uzleti kapcsolat, nem is swingeles, hanem hosszutavu, elkotelezett erzelmi, szerelmi kapcsolatok.
Volt akinek ott volt a felesege es a baratnoje is, lathatolag a legjobb barati viszonyban.
Örök dilemma, megtartsuk hűtlenségünk titkát, vagy mindent mondjuk el őszintén.Sziasztok!Segítsetek!Már több mint fél éve van barátom,de mellette 3 hónapig volt vkim,mikor nem voltunk olyan jól meg,tudom erre nem lehet kifogás,csak keresgélem én is,de hiába kérdeznétek meg nem…..
KoborMacska 2009.06.14 02:16:57
@jol_megmondo: azt nem is feltetelezem, hogy nem fedezted fel az eros ironiat Bruti szavaiban.
KoborMacska 2009.06.14 02:23:38
@úriparaszt: ertem mire gondolsz, hogy kicsi a vilag... es vannak akkora veletlenek, hogy az ember csak pillazik. De: a posztban emlitett felresiklas eleg nagy valoszinuseggel sose fog kiderulni. Foleg, ha a poszt iroja kepes napirendre terni a tortentek folott, nem folyton arra gondolni - es akkor kisebb esellyel viselkedik furcsan, "sugaroz" non-verbalis uzeneteket a titkarol, vagy eppen szolja el magat.

KoborMacska 2009.06.14 04:47:10
@d.z.: Ha mar a felnovesrol folyik a szo, hat neked is hasznodra lenne ha megfogadnad a sajat tanacsodat.
Masokat pocskondiazni ugyanis nem nevezheto erett viselkedesnek.
FérjBlog Hűség 2009.06.04 07:25:00
Definíció szerint állhatatos, kitartó ragaszkodás. A hűtlen pedig az, aki a hűségre tett ígéretét szegi meg.Érdekes, mert nagy általánosságban mindenki arról beszél, hogy a megcsalás hűtlenség. Pedig nem az. Hűnek a másikhoz, pontosabban a kapcsolatunkhoz lehetünk. Attól,…..
KoborMacska 2009.06.05 04:27:55
@dildozer: olvass a nyitott kapcsolatokrol. Sokan gyakoroljak, akik rajonnek, hogy semmi ertelme elhagyni valakit akit szeretnek csak azert mert massal is szeretnek lenni. Polyamory a neve akkor, ha nem csak szexrol szol a a dolog, hanem tobbes erzelmi kotodesrol.
Hirtelen nem is tudom eldönteni, hogy ez annyira jó duma, hogy már fáj, vagy tényleg ennyire rossz. Mindenesetre használni fogom. A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjukA story nagyon tömören és röviden, bár szerintem még ennyit sem ér meg, de ezt…..
Beszélgettünk SZE-rel mostanában arról, hogy mi történik, ha egy házaspár egyik tagja szerelmes lesz egy harmadikba.Hogyan jött elő a téma? A közvetlen közelünkben láttunk (szomszédunknál) egy szép, tiszta, beteljesületlen, drámai lángolást, és persze a Pestre költözésem…..
KoborMacska 2008.11.23 08:36:25
Degec:

Elnezest a gepelesi hibakert (looser, okazott, stb.)

Tegnap ketszer is irtam neked reszletes valaszt a kommentjeidre, mindketszer elszallt, de megprobalom megegyszer.

"En nem nem akarom kiprobalni"
Isten orizz, hogy kiprobald! Nem vezetne semmi jora, mert sem motivaciod sem okod nincs ra, szoval miert is tenned. Arrol nem beszelve, hogy sokat kell tanulni, mielott a siker remenyevel belevaghatna az ember. Az ugyanis a legalapvetobb szabaly, hogy senki erzekenyseget megbantani vagy biztonsagerzetet megingatni nem szabad. Egy ennyire kenyes szituacioban ehhez kell egy es mas.

Fentiekbol kovetkezik, hogy meggyozni sem akarlak. Csak elmondani, hogy letezik masfele hozzaallas a kapcsolaton kivuli szexhez mint a tied.

Azt nem tudom megallni, hogy meg ne emlitsem: a monogam hazassagok valamivel tobb mint fele vegzodik valassal, es meg ennel is tobb a szakitas a jogi kotelezettseggel nem jaro kapcsolatoknal. Hutlenseg - nyilvanvaloan - a valasoknal es szakitasoknal joval nagyobb szamban tortenik. Ez rengeteg szenvedest es folborult eletet jelent, es azert kell ennyit szenvedni, hogy a huseg eszmenyet igyekezzunk megvalositani... ami nagyon szep, de sajnos legtobbszor nem valosagos. Szinte mindenki torekszik ra, valahogy - a keves kiveteltol eltekintve - megsem sikerul. A szenvedes viszont nagyon valosagos, amikor valaki rajon, hogy a tarsa megcsalta. Talan meger nehany perces elmelkedest, hogy miert van az, hogy mindenki huseges akar lenni, de legtobben megsem azok.

"ne mondjuk má azt hogy ez a helyes..."
Mert azt te akarod megmondani, hogy mi a helyes, ugye?!
En a magam reszerol orulok annak, hogy kulonbozoek vagyunk, kulonbozo modon elunk, stb, kulonben eszmeletlenul unalmas lenne az elet. "A Helyes Dolog" szerencsere nem letezik, sokfele dolognak megvan a letjogosultsaga a megfelelo korulmenyek kozott. Az egyetlen kriterium az en szamomra annak megiteleseben hogy mi helyes es mi nem, hogy senkinek artani, senkit bantani, becsapni, megroviditeni nem szabad.

En peldaul nem beszeltem tiszteletlenul veled, kedves Degec. Te viszont tiszteletlen modon az en onuralmam hianyat emlegetted, meg hogy ez olyan, mintha en csak ugy pofanvagnek embereket, mikor olyanom van. Ha a buszkeseged megengedi es a belatasod kepesse tesz ra, akkor esetleg kerjel elnezest.

Udvozlettel:

kobormacska/netuddki