Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ST33L!

366 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
NapiApp Evolveo StrongPhone D2 2014.09.17 08:00:00
Az Evolveo-t már jól ismerjük, több készülékük is járt már nálunk, amiket szerettünk, ám a gyártó elsősorban strapabíró telefonokat készít azok számára akiknek igazán szükségük van rá. A mostani készülékünk a korábbi StrongPhone Accu üzemidejét és a StrongPhone Q4…..
Az LG Electronics (LG) három új táblagépet mutat be, a G Pad 7.0-át, 8.0-át és 10.1-et. Hazánkban először a G Pad 7.0 kerül a boltokba, amit még a nyáron követ két nagyobb társa. Az új tablet termékcsalád méretben, funkciókban és árban is kínál választási lehetőséget,…..
A Samsung legújabb Galaxy Core 2, Galaxy Trend 2 és Galaxy Young 2 készülékei kiemelkedő teljesítményt és kifinomult dizájnt kínálnak elérhető áron. Galaxy Core 2A 4,5 hüvelykes Galaxy Core 2 ideális mindenkinek, aki a külső, a hordozhatóság és az erő optimális elegyét…..
Az LG Electronics (LG) hazánkban is bemutatta legújabb csúcskategóriás okostelefonját, az LG G3-at, amely az első világszerte elérhető telefon QHD felbontású kijelzővel, illetve ugyancsak az első olyan okostelefon, amelynek kamerájába lézeres autófókusz rendszer került. Az 5,5…..
NapiApp HTC One M8 2014.05.20 10:00:00
A One széria már évek óta a HTC csúcs készülékeit jelenti, míg eleinte volt a One X aztán elhagyták az X-et és lett csak simán One, most viszont lett a One M8 és így a korábbi modellre már One M7 néven hivatkoznak. Nagyon vártam már a készüléket, igaz nem voltak nagy…..
A Samsung Magyarország révén lehetőségünk adódott tesztelni a Galaxy széria legújabb tagját, a Galaxy S5-öt, illetve a hozzá tartozó Gear Fit okosórát is. Az első benyomásom az volt, hogy ez a telefon az általam megszokott 4 hüvelykes készülékhez képest nagyon nagy, de elég…..
ST33L! 2014.05.06 09:04:41
@domel: Azt el lehet forgatni, nekem is kenyelmetlen volt úgy, de a kolléga ezt ezekszerint nem találta rossznak.
NapiApp Swap the box 2014.04.08 10:00:00
A játék egyszerű, mint a neve is sugallja. Ám sok dolog miatt nagyon gyorsan törölhető a készülékünkről, hiszen ezek kifejezetten idegesítő dolgok. A játék lényege, hogy a különböző dobozokból legalább hármat egymás mellé- fölé rakjuk és akkor eltűnnek. ám…..
NapiApp God of Light 2014.04.07 10:00:00
Mikor erre a játékra bukkantam kicsit másra gondoltam, aztán elolvastam a leírást, és megtetszett, egy újabb puzzle játék. A történet szerint a fény elveszett az Univerzumból, és az élet forrása nem működik. A feladatunk tehát, hogy különböző pályákon eljuttassuk a fényt…..
NapiApp Megnéztük az új One-t 2014.04.04 20:12:25
A mai nap úgy kezdődött, hogy elmentünk a HTC One M8 bemutatójára, amit a Nu Bisztróban tartottak. A sok ismerős arc között megtaláltuk a új készüléket is, ami nem okozott csalódást. Eleinte csak 2 kikészített darabot csodálhattunk, de a hivatalos bemutató után, amit ismét…..
NapiApp 100 Doors Escape 2014.04.03 10:00:00
Ez a játék, könnyen kiakasztó, de ugyanakkor addiktív is. A minap bukkantam rá, hogy egy újabb puzzle játék, mostanában eléggé rápörögtem ezekre, ezt is ki kell próbálni alapon le is szedtem. Pár pillanat múlva már játszottam is, de őszintén, ez nem az a játék, amivel…..
NapiApp Precopter 2014.04.02 12:00:00
Az alkalmazással a fejlesztő keresett meg minket, hogy ez az első Android appja, és szeretné, ha véleményeznénk. Nem is voltunk restek, és fel is tettük gyorsan, hogy lássuk mit is hozott össze. A játék engem a Prehistorik nevű régi DOS-os játékra emlékeztet, bár igazából a…..
NapiApp Games from the Playroom 2014.04.01 12:00:00
A következő alkalmazást a fejlesztők ajánlották a figyelmembe, ami egy díjnyertes mesekönyv alapján készült. Gondoltam jó móka lesz, de aztán tovább olvastam a leírást, és megláttam hogy, 3-6 éves korosztálynak készült, amivel nincs is baj, hiszen a kicsikre is gondolni kell,…..
A legújabb Caterpillar készülék, a CAT® B100 klasszikus kialakítással és minden eddiginél tartósabb készülékházzal jelenik meg. A CAT® B100 esetében az IP67 és a MIL-STD 810G katonai szabványok garantálják a por- és vízállóságot, - utóbbit mintegy 1 méter mélységig -…..
A HTC bejelentette az új HTC One (M8) készüléket, ezzel együtt az új HTC Sense™ 6-ról is lerántotta a leplet. A kezdetben grafitszürke1 (gunmetal gray) színben elérhető készülék magas minőségű, unibody készülékházban érkezik, a Smart Sensor Hub segítségével automatikusan…..
Az LG Electronics (LG) a Google közreműködésével fejleszti az LG G Watch karóráját, amely Android Wear™ platformra épül, így a két vállalat a viselhető eszközökre is kiterjeszti az Android operációs rendszert. A számos androidos okostelefonnal kompatibilis LG G Watch releváns…..
NapiApp LG 47 hüvelykes okosTV 2014.03.17 10:00:00
Próbáltunk nyitni az okosTV-k felé, hiszen már ott is elég jó hardver, és így több jó alkalmazás is megjelent már, ebben partnerünk az LG Magyarország volt, ezt ezúton is köszönjük nekik. A készülék amit kaptunk pedig egy elég jó darab. Korábban olvastam, hogy 2013-tól már…..
NapiApp BouncyBall 2.0 2014.02.20 10:00:00
Mostanában lépten nyomon puzzle játékokba bukok. Ami nem gond, hisz kedvelem az ilyeneket. A következő játékunk részben ügyességi, de inkább puzzle. Mint a nevéből is kitűnik ez már a második ilyen játék, a kiadó korábban megcsinálta az elsőt, ami inkább egy firka füzetre…..
NapiApp Cat Physics 2014.02.17 10:00:00
A játékot a Donut Games adta ki, viszont sok játékukkal ellentétben ez csupán Androidra készült el. Elég sikeres fejlesztők, rengeteg játékuk van különböző alkalmazás boltokban, és az általam tesztelt Cat Physics megfogott, a nem eltúlzott grafikával, egyszerűségével, és…..
Újabb terméket mutatott be az EVOLVEO. A Strongphone X1 megfelel a strapatelefonokkal szemben támasztott igényeknek, és akár két SIM kártyával is használható. A telefon kiváló választás azoknak, akiknek olyan telefonra van szükségük, amely bármilyen környezetben…..
NapiApp LG G2 2014.02.13 10:00:00
Régóta foglalkoztatott az LG G2, hiszen láttam, hogy könnyű, ugyanakkor nagy a kijelzője is. Mikor megkaptam nem csalódtam, ám egy kicsit kétkedően bámultam a hátlapon elhelyezett gombokra. Sőt bevallom őszintén pislogtam vagy 3 percet mire felfogtam, hogy mi a helyzet.  A…..
ST33L! 2014.02.14 07:57:31
@datam: Személy szerint én inkább az LG-t választanám, bár a Sony mellett szól, hogy valószínűleg több frissítést fog kapni, de a kijelzője szerintem rosszabb, és fogni is kényelmetlen. Ezzel szemben az LG G2 belesimult a kezembe. Csak remélhetjük, hogy megfognak rá érkezni a frissítések.
NapiApp Spotify 2014.02.11 10:00:00
Az online zeneszolgáltatások igencsak divatosak manapság, de azok amelyek ingyenesek többnyire nem is tökéletesek. A Spotify nem túl régóta elérhető hazánkban és körülbelül annyi ideje használom itthon és az irodában is. Az egész közösség alapú és már rögtön kell a…..
ST33L! 2014.02.12 06:49:24
@Patreides: Ugyanúgy tudod trackelni a hallgatott zenéket, mint mondjuk winamppel vagy valami hasonló lejátszóval.

@Udo von Raumschiff: Őszintén megmondom én hozzá vagyok szokva a 320 VBR-hez és az én telefonomon majdnem ugyanolyan jó minőségben szól. Azért próbáld ki szerintem lehet meg fogsz lepődni. De nyilván nem egy tömörítetlen zenét tudsz streamen hallgatni.
NapiApp Unroll Me 2014.02.12 12:00:00
Szeretem az ilyen fajta puzzle feladatokat, hisz egyes darabok igazán képesek kihívás elé állítani. A játékot a Turbo Chili adta ki januárban, Androidra és iOS-re, és látszik hogy nem az első próbálkozásuk. A lényeg, hogy a golyó eljusson a célhoz, az mindegy hogy milyen úton,…..
Mind tudjuk, hogy nagyon sok Android verzió van használatban a világon, és ezek nagy része már kiöregedett. Az Android rendszer rákfenéje ez a töredezettség. A legfrissebb 4.4 KitKat verziót a készülékek nagyon kis százaléka használja. Egy pletyka szerint a Google azzal kívánja a…..
Míg az Apple nem tudja eladni az olcsónak szánt készülékét, addig a Nokia legjobban fogyó készülékei mind az alacsony árkategóriában vannak. A HTC pedig szenved. De az, hogy megfontolják, hogy olcsóbb készülékekkel is készülnek idén jó jel lehet, hogy ne csak a felsőbb…..
Amíg ki nem adják a HTC legújabb zászlóshajóját, addig valószínűsíthető, hogy minden nap érkezik valami kis infó a készülékről. Eddig is rengeteg pletyka keringett a készülékről, illetve a specifikációiról, most pedig érdekes képek bukkantak fel.  A képen két…..