Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oktatas_szamitogepes_tanfolyamok

175 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LAST MINUTE jelentkezési lehetőség a 2015. február 12-én induló grafikusi képzésekre Pécsett! Használja ki a lehetőséget, és szerezzen hivatalos nyomdai, webes grafikusi végzettséget és gyakorlati tudást induló grafikai tanfolyamaink sikeres elvégzése után! GRAFIKA MESTER…..
HASZNÁLJA KI A LEHETŐSÉGET, HOGY MÉG A 2014-ES KEDVEZMÉNYES TANDÍJON LEHET OTT JANUÁRI AUTOCAD TANFOLYAMAINKON! A 2014.12.23-IG JELENTKEZŐKNEK A JANUÁRI KÉPZÉST MÉG A 2014-ES TANDÍJON BIZTOSÍTJUK! Felejtse el a papír alapú tervezést, és legyen profi a 2-és 3D-s tervezésben,…..
LAST MINUTE jelentkezési lehetőség a 2014.november 19.-én, szerdán induló Webdesigner Mester tanfolyamra Pécsett!Szerezzen piacképes, használható informatika szakmát, és dolgozzon is az adott szakterületen! Készítsen igényes, professzionális weboldalakat, és dolgozzon képzett…..
Használja ki a lehetőséget, és szerezzen piacképes, használható informatika szakmát, és gyakorlati tudást őszi képzéseinken! Jelentkezési lehetőség a szeptember 27-én, 13.00-tól induló- PHP-Webprogramozó Mester és - Web Artist (PHP-Webprogramozó és Webdesigner)…..
Használja ki a nyári hónapokat, és szerezzen piacképes, használható informatika szakmát, álláslehetőséggel!Június végén induló AutoCAD Alap, és AutoCAD Mester tanfolyamainkra még jegyet válthat! Felejtse el a papír alapú tervezést, és legyen profi a 2-és 3D-s tervezésben,…..
Legyen ott a 2014. május 9.-én, Pécsett induló Grafika Mester- nyomdai- és webes grafikus tanfolyamon, és dolgozzon nyomdai,-és webes grafikusként  a képzés sikeres elvégzése után! Az induló képzés jellemzői: - oktatás heti egy alkalommal, 4 órában, péntek délutánonként…..
Ne hagyja ki a lehetőséget, és szerezzen induló "webes szakmák" képzéseinken hivatalos Webdesigner, és Webprogramozó végzettséget! Induló informatika tanfolyamaink: Legyen ott a 04.16-án, 16.30-tól indulóAkkreditált Webdesigner Mester tanfolyamon, és dolgozzon a képzés sikeres…..
Vegye ki a részét  márciusi képzési dömpingünkből, és biztosítsa a helyét még időben induló informatika tanfolyamainkra!   Március második felében induló, kiscsoportos képzéseink: - Web Artist - Webprogramozó Mester - CorelDraw Alap- és Mester  - Adobe Photoshop…..
Legyen ott a 2014-es év első induló grafikai, és webdesigner tanfolyamain, és foglalja le a helyét még időben a  kiscsoportos tanfolyamokra! Február első felében induló, kiscsoportos, gyakorlat orientált informatika tanfolyamainkra február 5-ig jelentkezhet! Jelentkezzen itt,…..
BÚÉK minden kedves Olvasónknak! Mindenkinek,- aki még a 2013-as tandíjon szeretne informatika sikerszakmát szerezni,- érdemes kihasználnia a lehetőséget, ami még 2014. január 10-ig vehető igénybe! A legkésőbb január 10-ig jelentkezők januári képzéseinket még a 2013-as…..
AZ IDEI ÉV UTOLSÓ INDULÓ WEBES-SZAKMÁK TANFOLYAMAI, MÉG A 2013-AS KEDVEZMÉNYES TANDÍJON! Használja ki a lehetőséget, és foglalja le a helyét még időben az idei év utolsó induló Akkreditált Webdesigner Mester és Web Artist- (Webdesigner-Webprogramozó) kombinált…..
használja ki az idei év utolsó induló informatika tanfolyamait, melyeket még a 2013-as kedvezményes tandíjon végezhet el! LAST MINUTE jelentkezési lehetőség a november 27-én, 16.30-tól induló- PHP-Webprogramozó Mester és - Web Artist (PHP-Webprogramozó és Webdesigner)…..
Heteken belül indulnak az idei év utolsó informatika képzései! Szeretnénk megajándékozni Önt egy hihetetlen lehetőséggel, hiszen az idei év utolsó képzésein még a 2013-as tandíjnál és kedvezményesebben tanulhat! Az alábbi kupont bármelyik, még 2013-ban induló…..
Használja ki a lehetőséget, hogy novemberi képzéseinken indulva, még a 2013-as, kedvezményes tandíjon szerezhet használható, piacképes informatika szakmát, álláslehetőséggel együtt! Legyen ott a november 13-án, szerdán 16.00-kor induló, gyakorlat orientált  grafika…..
Tamás mai cikkének köszönhetően egy egyszerű, lapozható képgalériát készíthetünk a weboldalra. Az alábbi módon mi magunk is be tudunk állítani egy úgynevezett ligthbox galériát. Ezeknek a típusoknak az a jellemzőjük, hogy az oldalon, ha egy képre kattintunk, elsötétíti a…..
Október végén ismét elstartolnak Pécsett informatika sikerképzéseink!Ön már lefoglalta a helyét az induló kiscsoportos, gyakorlat orientált tanfolyamokra? Legyen profi a nyomdai grafikában! CorelDraw tanfolyamunk keretében elsősorban a nyomdai grafika világába kalauzoljuk el…..
Ma Attila jóvoltából egy egyszerű fénykép színezési módszert ismerhetünk meg az Illusztrátor programban.Adott számunkra egy kép, és amennyiben nincs módunk színezni a Photoshop programban, vagy nem akarunk plusz időt tölteni vele, akkor választhatjuk az alábbi megoldást az…..
TANDÍJKEDVEZMÉNYES becsatlakozási ajánlataink, csak augusztus 31-ig! Csatlakozzon be az augusztus 24-én indult PHP-Webprogramozó Mester tanfolyamramost 15.000 Ft TANDÍJKEDVEZMÉNNYEL! A tanfolyam elvégzését követően Ön képes lesz bármiféle alkalmazást leprogramozni az interneten,…..
LAST MINUTE jelentkezési lehetőség az augusztus 27-én, kedd délután indulókiscsoportos, gyakorlat orientált grafikai képzéseinkre! Induló grafikai tanfolyamaink: - Grafika Mester képzés (nyomdai-és webes grafikus)- Adobe Photoshop tanfolyam (webgrafikus) Az induló képzések…..
Tamás mai cikke elsősorban a webdesign iránt érdeklődőknek kedvez.A CSS3 szabvány sok új lehetőséget ad animációk megvalósítására, mindenféle beépülő modul, vagy bonyolult grafikai programozás nélkül. Ebben a példában egyszerű divekkel fogunk megmutatni néhány alapvető…..
Használja a nyarat tanulásra!Szerezzen piacképes informatika szakmát a nyáron, munkalehetőségekkel együtt! Használja ki fantasztikus, TANDÍJKEDVEZMÉNYES ajánlatainkat! Akkreditált Webprogramozó Mester képzés most 15.000 Ft tandíjkedvezménnyel! Csatlakozzon be a 2013.07.24-én,…..
TANDÍJKEDVEZMÉNYES becsatlakozási lehetőség a július 20-án, szombatonindult AUTOCAD képzéseinkre Pécsett! Csatlakozzon be az AutoCAD Alap tanfolyamra, és végezze ela gyakorlat orientált 2D-s műszaki rajzoló tanfolyamot most az eredeti98.000 Ft-os tandíj helyett csupán 88.000…..
Mindössze 2 nap, és indulnak az idei nyár utolsó AUTOCAD ALAP, ÉS AUTOCAD MESTER- Műszaki tervező képzései- még a jelenlegi tandíjon! Használja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, mert AutoCAD képzéseink legkorábban ősszel indulnak ismét!Legyen profi a 2 és 3D-s műszaki…..
Elsősorban a webdesign iránt érdeklődőknek szánjuk Ákos mai cikkét, melynek keretében megmutatjuk, hogyan készíthető animáció az Edge Animate segítségével.Az Edge programcsomagból az Animate eszköz kezelőfelülete, a használt kifejezések, valamint a működési filozófia is…..
Sokan pihenéssel töltik a nyarat,viszont olyanok is vannak, akik tudják: A nyári, nyugodalmasabb időszak szuper lehetőség arra, hogy bővítsék informatika tudásukat, vagy átképezzék magukat!A webdesigner és webprogramozó ma már a legkeresettebb szakmák közé tartoznak, hiszen…..