Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hapszi

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Különösen ha piros rendszámom van, és ízléses matt feketére fényeztettem le az ultraelegáns autómat. ..
Android Üsd-vágd, nem apád! 2011.08.11 12:13:00
 Strapabíró mobilról írtunk már korábban, most a Samsung is kihoz egy új típust a külön erre rendszeresített Xcover sorozatában. A dolog különlegessége, hogy eddig nem annyira volt valamirevaló okostelefon a kínálatukban, a Galaxy Xcover ezt kívánja pótolni. Pontos…..
Megfontolja a főváros a Moszkva tér névváltoztatását - mondták önkoris illetékesek a HírTV kérdésére. Eredetileg ugye Széll Kálmán térnek hívták, egészen 1951-ig. A rendszerváltás óta időről időre felmerül a visszaállítás kérdése, meg olyakor új név választása…..
Hapszi 2011.02.02 19:47:48
A Homár sosem értette, az elmúlt 20 évben hogyan nem sikerült helyesen idegen nyelvekre fordíttatni a BKV utastájékoztatóit. Szerencsére Viktor jófejségből összeállított egy magyar-angol szótárt, amit ingyen és bérmentve hasznosíthat a következő BKV-garnitúra, hogy ne…..
Geszti Péterről már az első adás alatt látszott, hogy vagy érzelmileg instabil és hisztérikus, vagy egyszerűen csak szar színész. Könnyben ázó szemek, a világra rácsudálkozó tekintet: Geszti nagyon erőlködik, hogy úgy nézzen, mint akit minden tiszta hang megérint. De…..
Egy körúti lakásban lakni igencsak megedzi az ember ingerküszöbét (méregdrága parkolás, kutyaszarszőnyeg a járdán, csövesarmada, állandóan határérték fölötti károsanyag tartalom a levegőben, sosem szűnő forgalom), cserébe viszont kihasználható minden előnye, amit egy…..
A BKV igazán jó hozzánk, rengeteg remek anyagot adtak beküldőinknek (és ezáltal nektek). A most következőt hárman is megírták; kezdjük Márkkal, mivel ő volt a legfürgébb: Ezen mindannyian kifeküsztök. A BKV buszokon a "leszállásjelző" gombok mellé az van írva:…..
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
Ellenőrző Szakdolgozat pénzért? 2010.02.07 08:00:00
ifj. Farkas Gyula -a BME mérnök-fizikus szakának ötödéves hallgatója kondenzált anyagok fizikája szakirányon- meglepő, de cseppet sem mulatságos felfedezését osztja meg velünk. Az ELTE ÁJK iwiwes honlapján kész szakdolgozatokat lehet venni, segédanyagokkal, jegyzetekkel,…..
Hapszi 2010.02.07 16:33:48
@ifj. Farkas Gyula: az említett díj is mutatja, mennyire nem vagyok kockafej"

Ehh... mi az ilyeneket pont kockáknak hívjuk, de sebaj.
Hapszi 2010.02.07 17:12:35
@Tajszon: A Corvinussal nekem ne gyere, folyton csak azt hallom, hogy csak úgy szórják a 4-es, 5-ösöket úgy, hogy szart se tanulnak.

A "Súgógépről" meg annyit, hogy aki használta, üzenem neki, hogy hajrá, csak így tovább. A munkaerőpiacra talpraesett emberek kellenek, nem olyanok akik szarrátanulják magukat, hogy 5 egészes átlaguk legyen. Kikerülnek a piacra és semmit se tudnak magukkal kezdeni, mert ahelyett hogy kapcsolatokat építettek volna, a tanulással töltötték az idejüket.
Azt még egy komment-ben emlitettem, hogy hétvégi programnak ajánlom a Fashion Street-i kirándulást a végén salátával vagy pastá-val a Vapiano-ban. Ma szokás szerint megtettük a túrát egy kollégám-haverommal, most beszámolok róla mire érdemes figyelni hol vannak jó cuccok akár…..
BtheBest Happy B-day Craig! 2010.02.06 09:00:00
A mai nappal van születésnapja az egyik nagyon közeli spanunknak, akinek ezúton is kívánok sikereket és boldogságot! És ebből az alkalomból egy szenzációs buli lesz este a tiszteletére. Gondoltam érdekes lehet nektek is, hogy hogy fog kinézni egy ilyen buli, aztán legfeljebb ti is…..
Nem mennék bele a részletekbe hogy miért érdekelnek a színek, a lényeg hogy a ciki 90es években jártunk anyámmal Patandzsáli jógára mert ő még babamama jógára oda járt és mivel a fizikoterapeutám kisebb koromba azt mondta hogy amíg növök kell valamit mozogni ami a gerincemet…..
Hapszi 2010.02.03 10:32:22
@Erik C: Megértem. No hari.
Hapszi 2010.02.03 13:03:11
@ixdé: Ha nem vetted volna észre: "A lower score is better, with ZERO being the perfect score." Amúgy nekem 31 pontom lett xD
Mivel az én asztalom ezen a stílusblogon kicsit érettebb fejjel olyan lehetőségeket összehasonlítani amik közül a választáshoz fontos a személyes tapasztalat és bizonyosfokú hozzá értés, most is egy sokakat talán érdeklő témát szeretnék kibontani, amit Erik már kétszer is…..
BtheBest Egészséges dolgok 2010.02.01 08:30:00
Próbálnám eloszlatni a félreértéseket, hogy szerintem például csak a külsőségek a fontosak, pedig szerintem is igaz az a szólás, hogy az egészség a legfontosabb. Éppen ezért megpróbálnák rávilágítani, hogy mik fontosak ahhoz, hogy egészségünket megőrízzük.   …..
Hapszi 2010.02.01 15:19:48
@Swabian Hill Wayne: Ehh, csak kár, hogy Schweiz-nak hívják németül... t nélkül... Ha nem tudsz németül akkor inkább ne próbálj okosabbnak tűnni.
Hapszi 2010.02.01 15:50:50
@Swabian Hill Wayne: Ha olyan qrv@ jó Nyugat-Európában, ahol (szerintetek) nincs ennyi prolY és igénytelen ember, akkor minek rontjátok itt a levegőt? :D:D Ja és nehary a beszólásomért.
BtheBest Szexpozitúrák 2010.01.26 07:43:00
Sokaknak talán kínos lehet a téma, mert elég sok a prűd ember, pedig szerintem a szexelés olyan dolog, amint mindenki csinál, de nagyon nem mindegy hogyan, mert ha valaki nem jól csinálja, akkor lehet hogy szakítanak vele, vagy nem is talál magának rendes párt. Amiről én szeretnék…..
Sziasztok!Danny vagyok, Erik gyerekkori legjobb spancija. Az o engedelmevel en is vennem a batorsagot, hogy eligazitsalak Titeket abban a tekintetben, hogy mit, mivel es hogy erdemes csinalni, hogy ne szurkuljetek bele ebbe a proli orszagba, ha mar ide szulettetek.Rolam annyit erdemes tudni, hogy…..
Szerintetek proli dolog kajajeggyel fizetni? Lehet Milánón kívül normális cuccokat kapni ezen a kibaszott kontinensen? Ha ilyesmiken gondolkozol, mi tudjuk hol találod meg a kielégítő választ! Egy magyar srác blogja: B (legyél) THE BEST (a legjobb)! (Tuti, hogy egy…..
Hapszi 2010.01.26 10:52:36
"kescar 2010.01.25. 23:13:05
Nekem csak biciklim van és nincs is másra pénzem... Mit tegyek mester mondd csak, hogy elfogadjanak és szeressenek az emeberk?

DannyDiamond ·
bthebest.blog.hu 2010.01.26. 01:23:17
@kescar: Szia!! Hatt eleg szopas a helyzeted. Nincs meg olyan 4-5 milliod sem? En a helyedben kernek az apukadtol vagy valami havertol amig talpra nem alsz egy kicsit anyagilag.... A bringat mondjuk addig szerintem hanyagold, mert naggggyon cink. Taxizzal, a Taxi4 eleg fiatalos es jok a verdaik is! Orulok h segithettem!! "

Ez komoly segítség tőle :D Várjál, pont van felesleges 4-5 millióm a pénztárcámban, és "akkor nem kell egy kisebb vagyont fizetnem egy japán kocsiért."
Hapszi 2010.01.26 11:42:57
@Swabian Hill Wayne:
"Átlagember" Jót nevettem, miért ti mivel vagytok többek? (kevesebbek :P)
Hapszi 2010.01.26 11:59:32
@Swabian Hill Wayne:
Te beszélsz egyéniségről? Nem is tudom melyik réteg veszi be az összes marketingdumát. ("az xy is ezt ajánlja, én hiszek neki" - csak hogy egy kis szösszenetet említsek a blogról)
Свобода, kedves olvasónk osztotta meg velünk kommentben a következő sztorikat:Ezt olvasva egy régi történet nekem is eszembe jutott, sajna dokumentumokkal már nem tudom alátámasztani.90'-es évek, általános iskola. Akkoriban kerültek az első IBM-rendszerű számítógépek az…..
testmódosítás Pénisznyújtás 2010.01.14 16:27:00
sok férfi szeretne hosszabb péniszt magának, azonban ez csak bonyolult műtéti beavatkozásokkal lehetséges, és a siker akkor sem garantált. Létezik azonban több olyan eljárás is, aminek segítségével képes lehet mindenki arra, hogy a péniszét nagyobbá tegye. Fontos azonban tudni,…..
Hapszi 2010.01.14 21:09:39
@Arvedui: Hát ez hatalmas :DD:D:D:D:D:D És mennyire igaz :D
Olvasónk még mindig nem érti, hogy a 144-es busz vezetője miért szólt, és mutatott be neki vasárnap este, hisz semmi rosszat nem tett, csak figyelmes volt. Direkt ott nyitott ajtót, ahol nem ült senki, hogy az indulásig ne fázzanak az utastársai: Kedves BKV! Mindjárt a levelem…..
Gál M. Windows 7 képekben 2009.10.25 12:15:00
A sok teszt mellett sajnos kevés kép jelent meg a hírportálokon a Windows 7-ről. Ezt a hiányosságot szeretném alant 16 kockával pótolni, hátha segít valakinek az új Windows megismerésében. Közel egy éve, 2008 novemberében telepítettem a 7-es PreBétáját először, az Acer Aspire…..
Az Indafotó idén szeptemberben is egy speciális oldalon mutatja meg a Critical Mass-ről készült képeket, ha tervezed hogy megörökíted, ahogy több ezer bringás lakatolja körbe  a Városházát, mielőtt körbemennének a Nagykörúton akkor ne légy rest, kattints a szürke…..
Szeptember 22-én, kedden megint megreggeliztetik a bicikliseket, most az Autómentes Nap alkalmából osztanak kakaóscsigát annak, aki reggel 7 és fél 10 között a Gödörnél jár. Az etetést zenészek vállalták: Németh Juci és a Nemjuci zenekar tagjai, Faragó Tomi, Matyiő és…..
Hapszi 2009.09.21 16:57:17
@stirlitzist: Addig marad ekkora pofád amíg egyszer el nem basznak az úton, mivel nektek hiányzik a fogalomtárotokból az a szó, hogy KRESZ. Ma is biciklis barátotok ki akarta kerülni a megállóban álló buszt, csakhogy közben elindult a busz, de haverunk nem zavartatta magát, szépen bevágott a busz elé, csak nem számolt az enyhe sebességkülönbséggel, rákényszerítve a buszvezetőt arra hogy egy jókorát fékezzen. Csak így tovább! Tudjuk, nektek mindent szabad, az autósok meg a buszosok pedig istenítsék a bringásokat, csak tudjátok haladni kellene a korral, és elfogadni az újdonságokat, mint pl. autók.
Kedden belátogattam abba az általános iskolába, ahonnan négy éve elballagtam. Középiskola első, második osztályában még sűrűn jártam be, azóta nem voltam. Két év alatt sokat változott az iskola, meséltek a tanárok, nem is keveset. Kezdjük azzal, hogy tavaly bezárt az…..
Hapszi 2009.02.19 19:50:25
@BKV figyelő: Elég szürke hétköznapjaid lehettek a suliban, hogy nem voltál benne semmi buliban. Én idén érettségizem és azt mondom, hogy addig kell szórakozni amíg fiatalok vagyunk, mert utána később nem lesz rá alkalom. Ki kell élvezni a fiatalság minden percét, azt viszont elég furcsának tartom, hogy 18 évesen már olyan vagy mint egy folyton panaszkodó öregember. Mi lesz veled 10-20-30-40 év múlva?
A legnagyobb hátránya a Google rendszerének, az Androidnak az iPhone-nal szemben, hogy kezelőfelülete nem multituchos (vagyis nem lehet egyszerre több ujjal navigálni). Ezen a fejlesztők persze azonnal változtatni akartak, több kísérlet is volt arra, hogy a rivális mobilhoz hasonló…..
Hapszi 2009.02.10 16:09:30
@holex: "a sok hülye tudatlan mobilgyátó, aki fényévekkel el van maradva még 2 évvel az iPhone megjelenése után is,"

Ez azért durva állítás volt. Szerintem épp ellenkezőleg van, az iPhone van lemaradva az összes többi mobilgyártótól. Azért az elég nagy lemaradás, hogy pl. van benne Bluetooth, de fájlküldésre alkalmatlan, és ez csak egy a sok hibái közül.