Regisztráció Blogot indítok
Adatok
István Magyari

0 bejegyzést írt és 128 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tarlós István megint majd egy fakockára vagy a sátán kezére foghatja az egészet. Demszkyt és Hagyót ezért már széttépték volna...
A most menekülő, bukott macedón miniszterelnök, Nikola Gruevszki régóta Orbán barátja, pedig a korrupcióért elítélt politikus bűnlajstroma régóta közismert. Idézzük fel a lehallgatási botránytól a menekülők pénzért való Európa belseje felé való utaztatásáig sok minden terheli a számláját...
Mit tehetne az állam és mit nem azért, hogy több gyerek szülessen. Két lista. Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggel a Kossuth rádióban azt monda: „Átfogó megállapodást akarok kötni a magyar nőkkel. Mondják el, mi pedig értsük meg, mit akarnak. A gyerekvállalás a legszemélyesebb, de a…..
Rengeteg komment érkezett az előző posztomra, ezért kötelességemnek érzem, hogy megválaszoljam őket. Sajnos rá kellett döbbenem, az ok, amiért sokan nem tudják mire vélni a választási eredmények körül kialakuló "hisztit", egészen egyszerűen a hozzá nem értésből adódik. Természetesen ezért nem lehet…..
István Magyari 2018.04.19 13:59:22
Egy régi svádájú antiimperialista. (Az illető már nem él.) „A miniszterelnök közölte: Magyarországon körülbelül 2 ezer fizetett ember dolgozik azért, hogy a választási kampányban megbuktassák a kormányt, és egy bevándorláspárti, Soros György által is elfogadható kabinetet hozzanak létre.” (Orbán:…..
Te istenem ezek mennyire hülyék! Elég ha azt mondod nekik migráns, és máris remeg a térdük. Ha utána meg azt mondod nekik nyugi, én megvédelek, még a lábad nyomát is megcsókolják.Ennyire egyszerű lenne az egész? Bizony nem túl bonyolult. Ezeket nem érdekli a Semjén vadászata, Lázár kastélya, Rogán…..
István Magyari 2018.03.31 14:48:24
Szűk egy hónap múlva esedékes a szűk egy hónap múlva esedékes, és végre megbolydultak kicsit a magyar közélet golyói. Meghasadt a NER, mert egy város azt mondta: elég volt. A választók olyan durván meghódmezővásárhelyezték a fideszes politikai és értelmiségi elitet, hogy azóta is, ha nem a tévének…..
Sokunkat foglalkoztatott tavaly év végén, hogy merre tart Shane Tusup és Hosszú Katinka közös élete, amely ennél több szálon nem is tudna összefonódni: edző és tanítvány, férj és feleség, ráadásul még üzlettársak is. Addigra már többekben fogalmazódott meg egy-egy napvilágra került medenceszéli…..
Utólag nagyon fogjuk sajnálni azt, ami az utóbbi nyolc, de különösen az utolsó négy esztendőben történt Magyarországon. Nem pusztán azért, mert egy olyan hatalmi struktúra kiépítésének időszaka volt ez, amely már a kormánypárti szavazók többsége szerint sem biztosít egyenlő feltéteket a politikai…..
Ha nyolcvanezer forintra emelnék Magyarországon a nyugdíjminimum összegét, a nettó átlagfizetéshez képest az akkor is kevesebbet érne, mint egy hasonló nyugellátás Brazíliában. És akkor mit kezdjünk a mostani 28 és fél ezer forinttal? A Magyar Szakszervezeti Szövetség a parlamenti választás előtt a…..
Olyankor látszik leginkább, hogy a Fidesz már nem képes már demokratikus pártként működni, amikor porszem kerül a hatalmi gépezetébe. Csütörtökön például, amikor a Fidesz delegáltjai kivonultak a nemzetbiztonsági bizottság üléséről, mert számukra kínos témát kellett volna megtárgyalniuk a…..
A mai napon egy érdekes eseménynek lehettünk szemtanúi. A Fidesz képviselői kivonultak a a Nemzetbiztonsági Bizottság üléséről, mivel azon Szél Bernadett is megjelent. A gyűlést még január 18-án, Molnár Zsolt, a testület szocialista elnöke hívta össze a mai napra, hogy az illetékes szervek…..
Ez a story mindenkinek egy kicsit másról szól. És az eltérő alapok miatt eltérő módon fogjuk értékelni a storyt. Én a story elején 3 kérdést tettem fel magamnak. És Laár András választ adott ezekre. Igaz választ, de nem azt a választ amit szeretett volna adni. Leginkább azért, mert fel sem merül…..
István Magyari 2018.01.06 13:55:09
@Muad\\\'Dib:

Aki lopásból, származó dolgot vagyoni haszon végett megszerez, orgazdaságot követ el.

A lopásból származó erősítőt megvette occsóért, hogy majd eladja. Ha ez az alak megússza, én teszek feljelentést.

Ennyi. Az Edu nevű akárkinek egy boltja van, ahol ilyen zenecuccokazt árul. Indítványozni kellene, hogy az összes "árucikkjét" vizsgálják át.
A Kárpátok Géniuszának országában volt utoljára katonai kiképzés és hazafias nevelés az iskolákban...
A válasz röviden: mindenkinek. A saját pártját, az általa irányított országot és saját magát is sújtja azzal, hogy képtelen elképzelni életét valós hatalom nélkül. Túl fiatal még a visszavonuláshoz, de annyira rányomja a bélyegét a rendszerváltás utáni politikai folyamatokra, hogy a rossz irányok…..
István Magyari 2017.11.02 13:54:52
Kár, hogy mérlegelnünk kell, megéri-e az európai keresztény hagyomány és a magyar etnikum védelme -- és már akkor is lehet védelemről beszélni, ha bár csak retorika, de tudatosít -- , a demokrácia, a gazdaság és a társadalmi erkölcs (tovább)rombolását, a state capture-t és az orosz behatolást.…..
István Magyari 2017.10.30 08:17:14
Botka rezignáltan kommentálta Gyurcsány bejelentését. ..
István Magyari 2017.10.27 07:43:10
JogÁsz Kövezzetek meg nyugodtan! 2017.10.25 21:41:35
Jogász vagyok, nem tehetek róla. Arról persze igen, hogy jogász vagyok, csak arról nem, hogy sok mindent másként látok, mint a „normális” emberek. Nagyon bátor tettnek tartottam Sárosdi Lilla első, második és talán még a harmadik megszólalását is. Kép: Friss hírek Imponáló őszinteséggel tárta…..
Orbántól azt kérdezné, jól érzi-e magát ebben az országban és mitől. ..
István Magyari 2017.10.26 16:52:21
fáymiklós Valamit mondani kell 2017.10.25 07:26:00
Nyilván kínos és értelmetlen bármit hozzátenni a Marton László-ügyhöz, meg ha az ember róla beszél, akkor magáról is beszél, vegyetek példát rólam, mennyivel jobb fej vagyok mint a rendező úr. Nem is róla szólnék, hanem a Vígszínház tegnap kiadott közleményéről, ami ötször is megérkezett a…..
Havas Szófiát telefonon kérdeztük arról, mit gondol Szanyi Tibor mai posztjáról, illetve az arra adott kormánypárti válaszról. A politikus elmondta, hogy jelenleg külföldön tartózkodik, facebookozni nem szokott, a történetet pedig nem ismeri. Miután röviden ismertettük vele az eredeti poszt…..
A magyar politika oligarchikus (kevesek által uralt), nagyfokú hatalmi koncentrációja nemcsak azt jelenti, hogy a demokrácia vastagon manipulált (a választási rendszerrel, a propagandával, az ún. konzultációkkal, egzisztenciális fenyegetéssel), hanem azt is, hogy nagyon keveseknek van beleszólásuk…..
István Magyari 2017.10.21 17:17:29
A csehországi parlamenti választások legnagyobb esélyese az Andrej Babiš vezette ANO, amely egyúttal az oroszbarát Miloš Zeman államfő nyílt támogatását is élvezi. Az európai integráció további mélyítésének elutasítása, és a szuverenitás kérdésének előtérbe helyezése mellett az Oroszországgal…..
István Magyari 2017.10.19 06:49:57
Ha már repültél, akkor láthattad, hogy nem egyszerű a kisgyerekeknek és a szüleiknek a becsekkolástól – poggyászfelvételig tartó időszak türelmes kivárása. Főleg akkor, ha a gyermek autista...
István Magyari 2017.07.07 11:15:33
Ferenc pápa levelet küldött az olasz ANSA (Agenzia Nazionale Stampa Associata) hírügynökségnek, amiben elismerését és támogatását fejezi ki az új InfoMigrants hírportál felé. A portál célja, hogy a migránsok számára pontos információkat szolgáltasson. Az InfoMigrants.net oldalt márciusban indította…..
István Magyari 2017.07.06 21:07:42