Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kapos Bálint

22 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Online életünk címmel tartottunk beszélgetőestet 2019. április 25-én. Első kérdésemmel azt feszegettük, ki milyen módon nyer időt vagy pazarolja azt el az internet világában. Például az online szállásfoglalás, jegyvásárlás felgyorsítja a nyaralásszervezést, az ételrendelés gyorsan kiváltja az…..
Beszámoló: Benedek, Disney, Mijazaki – emberek és mesék című beszélgetőestünkről 2019 április 8-án tartott beszélgetőestünk a gyermek és felnőtt mesék világába kalandozott. Mivel a résztvevők gyermektelen voltak, így az aktuális trendekbe nem nyertünk bepillantást, viszont gyerekmesék kapcsán…..
Beszámoló: Élet és Hivatás – mondd te mit választanál? 2019 március 25-ei beszélgetőestünkön a pályaválasztás, pályakorrekció kérdéseit jártuk körül. Volt közöttünk, aki életkorából adódóan nem is tíz évvel korábbi önmagának adott volna tanácsot, hanem szüleinek a saját pályaválasztásához – mert…..
2019.03.11-ei beszélgetőestünk címe: Élhető város Székesfehérvár (?). Mérlegre tettük városunk gyengeségeit és erősségeit, megvitattuk a város jövőjét illető lehetőségeket és felelősségeket, és pedzegettük hogy vajon ki hol és hogyan kíván élni tíz év múlva. Azzal minden jelen lévő egyetértett,…..
Aki facebookon is bejelölné eseményünk: https://www.facebook.com/events/1522953847837004..
Párok, tinédzserek és egy nagyszülő részvételével zajlott beszélgetésünket két óra után „karhatalommal” kellett lezárnunk, mert annyi minden kapcsolódik eme témához. A nőiesség megélése, a karrier kérdése, a biztos alapok megteremtése, egykeresős családmodell, szülői támogatás, jól vagy rosszul…..
Székesfehérváron szerencsés helyzetben vagyunk, sok értékes előadást és szakembert hallgathatunk. Feltöltekezhetünk, szinte túl is csordulunk információval, példákkal, praktikus tanácsokkal abban a másfél órában, és zúgó fejjel jövünk ki a tapsviharral zárult rendezvényről. Én bennem ilyenkor mégis…..
Aktuális programunk plakátja:..
A Kerekasztal Pro és Kontra egy székesfehérvári kezdeményezés, melynek célja hogy előadások vagy pódiumbeszélgetések hallgatásán túlmutatva aktív részvétellel is bővítsük ismereteinket.  Beszélgetőestjeinken egy-egy téma iránt érdeklődő résztvevők osztják meg egymással véleményüket és…..
Igézőtárs Fórum és Kérdőív! 2016.12.10 19:21:51
A programsorozat átgondolásához és fejlesztéséhez készülő kérdőív mellett egy anonimitást biztosító, témák csoportosítására alkalmas fórum felületet is megpróbálok létrehozni. A facebooktól független felületen kibeszélhetnénk az egyedülállók székesfehérvári lehetőségeit társkeresés kapcsán,…..
Ha valami nem működik, akkor tudni kell elengedni. Vagy ha mégis ragaszkodunk hozzá, akkor tudni kell hátralépni kettőt, lenyugodni, és átgondolni vajon mi a franc miatt nem működik? Ebben mondjuk nagy segítség lehet egy külső szemlélő, egy objektív, vagy legalább érzelmileg nem bevont személy.…..
KERESSÜK A VALÓDI FÉRFIAKAT! 35-49 év között. Mármint a hús-vér valójukat, mert képzeljétek el még csak hölgyek jelentkeztek, de náluk már teltházas (lekopogom,lehet hogy nem tud végül mindenki eljönni) a csütörtöki alkalom!FÉRFIAK! URAK! Öt egyedülálló, ismerkedni, beszélgetni nyitott hölgy mellé…..
Sziasztok! Ezennel megnyitottam a 25-39-es korkategóriák jelentkezési lapját is, az ő dátumuk november 17.!A Programunk menüpont alatt olvashatjátok a részleteket! A keretes részek fogják tartalmazni mindig az aktuális tudnivalókat, tartalmuk bővül - változik, érdemes hetente visszanézni!..
A Programunk menüpont alatt már olvashatjátok első programajánlatainkat! A keretes részek fogják tartalmazni mindig az aktuális tudnivalókat, tartalmuk bővül - változik, érdemes hetente visszanézni! Igyekszünk majd mindig két héttel előre támpontot adni az időpontokat illetően. Dióhéjban: október…..
Ha minden jól alakul és november első hetében már rendezvényt tartok, akkor ugyancsak sürgető lenne egy végleges plakáttal előállnom. Ma ennyi sikerült, mint látható a minimál dizájn és a költséghetékony szürkeárnyalat a jellemző. Örömmel veszem a kritikákat, hozzászólásban, levélben vagy…..
Elérhetővé tettem az oldalon a bejegyzések kommentelését. És ezzel párhuzamosan ideje áttervezni az újragondolt Igézőtárs programsorozat szórólapját is. Íme a képen a régi szórólap, ebből kiindulva szerintem általánosabbá kéne tenni: az IsmerjMegEstre vonatkozó információkat elhagyni, inkább az…..
Igézőtárs Átalakulás 2016.10.04 20:18:36
Az Igézőtárs közösségépítő és társkereső programsorozat 2016 márciusában szerveződött, április-június időszakban működött a "Már történelem..." című rovatunkban olvasható elképzelések mentén. Nyári időszakra felfüggesztettem a programsorozatot,és most októberben egy átgondolás, átalakítás zajlik. Az…..
Igézőtárs Bevezető 2016.03.23 18:55:01
Napjaink legismertebb társkereső lehetőségeit a rőzse lángjához tudnám hasonlítani: az első pillantásra (többnyire csak egy fotó alapján) fellobbanó láng futótüze a harmadik találkozás szexualitásával eléri csúcspontját. Mi a közösségépítő programunkat ama kemencének szánjuk, ahol az élet…..