Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PapaHet

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
PapaHet 2014.04.06 18:06:35
@Apuleius: Mivel a roma még játszik gyors egymásutánban a milánnal meg a fiorral, én annyira nem aggódom. Utóbbival ráadásul idegenben.
A Tuttosport értesülései szerint a Juventus élénken érdeklődik a Parma középhádvédje, Gabriel Paletta iránt. Annak ellenére, hogy a védelem az Öreg Hölgy legstabilabb csapatrészeinek egyike, Antonio Conte további erősítéseket eszközölne, s az egyik kiszemelt az argentin…..
A Fiorentina elleni idegenbeli győzelemmel a Juventus kvalifikálta magát az Európa Liga negyeddöntőjébe, s a ma 13:00-kor, a svájci Nyonban megtartott sorsolás nyomán az is eldőlt, hogy az Öreg Hölgy útja, az Olympique Lyon testén keresztül vezethet tovább a versenysorozat torinói…..
Antonio Conte úgy nyilatkozott a szerdai sajtótájékoztatón, hogy a Juventus „mindig nyomás alatt van a győzelmi kényszer miat”, így semmi nem változik a csapat firenzei EL-visszavágóját tekintve, amely mérkőzésre ma este hét órai kezdéssel kerül sor. „Kicsit furcsa…..
Nemrégiben hírek röppentek fel arról, hogy előfordulhat, hogy Carlos Tévez nem tud majd pályára lépni a csütörtöki Juventus - Fiorentina EL mérkőzésen. A Tuttosport értesülései szerint a csatár térdproblémával küzd, amely alapos kivizsgálására a szerdai napon fog sor…..