Regisztráció Blogot indítok
Adatok
linalinalina

86 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Hú... Azt sem tudom, hogy hol kezdjek bele. Ma jött el a "Graduation". Szerintem már sokan láttátok a filmekben milyen, de magabiztosan állíthatom, hogy átélni még százszor jobb. Egyszerűen minden a helyén volt. Na de kezdjük a nap elején...Korán felkeltem, hogy legyen még időm beszélni…..
Sziasztok! Ma volt a "Track banquet", az utolsó összejövetel a track csapattal, edzőkkel és szülőkkel. Mindenkinek meg volt a maga feladata, a végzősök hozták a főételt, a 11.esek hozták az italokat, a 10.esek a desszertet, a 9.esek pedig a tányérokat és poharakat. Mi mini sandwicheket csináltunk,…..
Sziasztok!Ez a bejegyzés most 360 fokos fordulatot vesz. Eddig mindig a jó, vidám dolgokról számoltam be nektek, amivel persze semmi baj nincsen. Azonban tudom, hogy leendő cserediákok is olvassák a blogomat, így hát gondoltam összeírok olyan dolgokat amikről nem feltétlenül beszélünk, legalábbis én…..
Sziasztok!Tegnap úgy döntöttünk, hogy elmegyünk a Wisconsin Dellshez, ami lényegében egy város telis tele vidámparkokkal, mini golf pályákkal, viziparkokkal, éttermekkel és persze több száz turistával. Egy órára van körülbelül szóval 10-kor már indulásra készen voltunk. Megálltunk még felvenni Colet…..
Sziasztok!Szerdán volt az utolsó cserediák találkozó, mindenki bánatára. Nagyon összeszokott kis csapattá váltunk így az év végére. Tunggal, cserediák Taiwanból, lettem a legjobban, már meg is terveztük, hogy jön Budapestre jövőre! Remélem így is lesz.Szóval szerdán Madisonba látogattunk, megnézni a…..
Sziasztok!Ezen a szombaton Chicagóba látogattunk, megint csak a cserediákokkal. Nagyon jó volt őket újra látni, úgy hiányoztak Washington után. Korán reggel volt a találkozó Fond du Lacben, ahova Tina vitt el. Összesen húszan voltunk, ezúttal Niki is velünk tartott. Az idővel nem voltunk valami…..
Sziasztok!Ma volt az utolsó track edzés és ennek örömére (vagy inkább bánatára) a főedző meghívott mindenkit egy "Taco Party"-ra a házába. Mindenki feliratkozott különféle ételekre, saláta, chips, paradicsom, szósz, sajt...stb. Én a desszertet választottam, és csináltam almás pitét és trippla csokis…..
Sziasztok!Két egész hét maradt a suliból. Nem hihtetlen hogy eltelt ez az év? A suliban mostanában sok a pótolni valóm, Washington miatt (amiről csatolok képeket) és a Track miatt. Két verseny maradt, és készen állok megdönteni a rekordomat. Eddig 27 ft és 30 ft a cél. Szurkoljatok! Ma angolon…..
Sziasztok! Újra Wisconsinből jelentkezem. Ez az öt nap hihetetlen gyorsan elrepült, de egy olyan élménnyel gazdagodtam megint, amiről álmodni sem mertem volna. Új embereket ismertem meg és lettem olyan szerencsés hogy a barátaimnak nevezhetem őket. Körbe jártuk egész Washington, töviről-hegyire.…..
Sziasztok!Épp az ablakon keresztül csodálom a naplementét a Hilton Hotelben. Rózsaszínben pompázik az ég, ez az egyik kedvenc időszakom a napban. Calla, a helyi képviselőnk elhozott minket Washingtonba öt napra. Senkit nem ismertem, kivéve a fogadó apukámat ő jött velünk, úgyhogy megismertem megint…..
Sziasztok!Szombaton Amerikában a lányok által várt legnagyobb esemény került megrendezésre. A prom (bál), ahol mindenki több száz dollárt költ ruhára, sminkre, hajra, evésre, és limóra. Én a ruhámat egy online oldalról kölcsönöztem, hiszen többet úgysem fogom hordani. Egy arany, hosszó, csillogós…..
Sziasztok!Elérkezett a húsvét. Nem hihetetlen, hogy szalad az idő? A fák kirügyeztek, a fű élénk zöld lett, és meleg nap süti az arcomat reggelente. Igazi tavasz köszöntött be szombaton és azóta is tart. Már aznap elkezdtünk készülni a húsvétra. Elmentünk Beaver Dambe a Walmartba (Interspar-ra…..
Sziasztok!Tegnap a suliból 2-kor elengedtek minden track sportolót, beleértve engem is. A suliban egyébként sok érdekes nem történt, főzés órán kínát vettük és édes-savanyú csirkét csináltunk rizses körettel, ami nagyon finom lett. A versenyen jeges eső, villámlás, hideg szél volt és mielőtt az…..
Sziasztok!Tegnap itt aludt Cole, úgyhogy este még filmeztünk majd mindketten bealudtunk és egészen 10-ig fel sem keltünk. Jól esett végre sokáig aludni, régóta nem aludtam ilyen jót. Az idő 360 fokos fordulatot vett. Meleg, napos, tiszta idő van és ha jól tudom lesz is pár napig. A fű mindenhol…..
Sziasztok!Ma nagyon sűrű nap elé néztem. Reggel 6-kor keltem, ugyanis ma írtam az ACT-t, amiről pár hete meséltem nektek, hogy ma, április 8.án írom. Azok akik azon gondolkoznak, hogy de mi a fene ez az ACT, elmondom. Amerikában ez az "érettségi", ezzel jutnak be a diákok egyetemre. Négy (vagy öt,…..
Sziasztok!Ma a suliban laza napunk volt, mivel vérvétel folyt egész nap. Nagyon flottul megcsinálták a tornatermet, jöttek nővérek, teljes orvosi ellátással. Egész nap lehetett menni, közben persze volt tanítás, de amikor bemondták a nevedet, felpattantál és mentél. Utána pedig bekötötték a kezedet…..
Sziasztok!Úgy érzem kicsit elvagyok havazva. Amióta elkezdődött a Track rengeteg időmet elveszi. Sokszor hiányzom az utolsó óráról, amiről azt hittem "ez tök király lesz!" kiderült, hogy hátrány. Nagyjából a napom abból áll, hogy 8-ra bemegyek a suliba, ott vagyok 3-ig utána 17:30-ig edzés, majd…..
Sziasztok!Ahogy a címből is láthatjátok elérkeztünk az utolsó negyedhez, egyben az ultolsó két hónaphoz a suliban. Van aki örül, van aki szomorú. Én az utobbiak táborát gazdagítom. Ma valahogy semmit sem láttam derűsen. Esős, szürke, és hideg nap volt. Nagyon a végét taposom a programnak és mivel…..
Sziasztok!Ma reggel korán keltünk Tinával, ugyanis Fond du Lacba mentünk önkéntes munkát végezni. A szervezet neve: "feed my starving children" vagyis: "etessük az éhező gyermekemet". Minden területi cserediák is csatlakozott, úgyhogy végre sikerült megismernem a többieket is. Egy fiút Szerbiából,…..
Sziasztok!Ma sem volt másképp, esős, szeles nap volt és egyre mentem edzésre. Utána még maradtunk a többiekkel és a suli edzőtermében edzettünk még egy kicsit. Háromra hazaértem és tanultam. Majd olyan 5 körül megvacsiztunk és mentünk Mayvillbe Davevel és Tinával az ottani iskolába megnézni Tina…..
Sziasztok!Ma egész nap esett.. borús és szomorú idő volt. De persze nincs megállás, reggel 9-re mentem futó edzésre, 11-re pedig a dobó edzésre. Sétáltam a suliig, jól meg is áztam. Visszafele viszont hazadobott Alex, az egyik csapattársam. Edzés után tanultam az ACT-re majd mikor Dave hazaért…..
Sziasztok!Tegnap volt (az utolsó benti) Track meet (triatlon verseny) Oshokoshban. A jövőheti már kinti lesz! Nagyon későn értünk haza úgyhogy már elég fáradt voltam, hogy nekiálljak blogot írni. Mérges voltam, mert jobbat kellett volna dobnom, mint a múltkor és nem sikerült...De nem adom fel…..
Sziasztok :)A mai nap elég nyugisan indult, ugyanis nem az ébresztőmre keltem, hanem a madarak csicsergésére (én okos, nyitva hagytam az ablakot este). Megreggeliztem, majd neki láttam a tanulásnak...közeleg az ACT. Az az itteni érettségi és eredetileg nem volt úgy, hogy leteszem, de új ötletek és…..
Sziasztok!Tegnaptól kezdve hivatalosan is tavaszi szünet van, ami egy egész héten át tart. Tegnap tudom nem jelentkeztem, de nem éreztem magamat jól, egész nap csak feküdtem és szenvedtem. Este viszont elmentem a sulidarabot megnézni, mert megígértem a többieknek. Szóval elmentünk a 7 órakor…..
Sziasztok!Előre is bocsánat, de ez egy rövid bejegyzés lesz. Ma volt az utolsó nap a suliban, mert jövőhéten kezdődik a tavasz szünet. Rövidített órák voltak, majd edzés. De sajnos nagyon beteg lettem. A hangom felismerhetetlen, olyan orrhanggal beszélek, fújom megállás nélkül az orrmat és fáj a…..