Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sarah

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Zárt osztály 2009.02.21 06:00:00
Patrióta gazdaságpolitika lesz mostantól; eddig ugyanis valamiért nem az volt, de majd most megpróbáljuk. A patrióta politika pedig olyasmi, hogy megmondjuk a Tescónak, mától nyolcvan százalékban áruljon magyar élelmiszert. Az még majd eldől, hogy ezt méterben, értékben vagy…..
sarah 2009.02.21 15:05:59
@traktato:
Köszönöm, hogy megírtad ezt a hozzászólást!

Anyukám pár hete vett egy fél borjút(hónapok óta könyörgött érte a saját falunkban a gazdának). Olyan gyönyörű húsa volt, hogy elsírtam magam mikor kockáztam pörköltnek. Semmi szaga, csak hús illat.
Ha a Tesco-ból kell majd húst vennem, inkább vegetáriánus leszek. (Pápai húsboltból szoktam venni.)
Kár, hogy az emberek nagy része nem fogja fel, hogy mi mindnyájan mit veszítünk vele, hogy nem a sajátunkat vesszük és esszük.

Semmi problémám vele, hogy többféle árban minőségben vannak az élelmiszerek, csak az a gond, hogy az első osztályúnak nevezett zöldség, gyümölcs is silány általában a Tesco-ban. Meg sem üti azt a szintet, amit egy kis zöldségesnél, vagy termelőnél meg lehet kapni nem feltétlenül drágábban sőt... csak bonyolultabb a beszerzése.

Aki szeretné megvenni annak is lassan lehetetlen, mert nem marad aki előállítsa, ez baj. De úgy látszik ez az emberek nagy részét nem zavarja.