Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VeronikaS

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kisalföld beszámolója, a magyar sajtóra újabban jellemző tendencia szerint már az elején keveri a közalkalmazott, és a közfoglalkoztatott (közmunkás) státuszt. De idézik az olvasói levelet, aminek egy részét viszont a szükséges idézetként (szabad felhasználás) keretében én is idéznék: "Huszonéves…..
Azért az erős túlzás, hogy szemétből... Nem bíztatok én senkit arra, hogy a helyi szeméttelepen guberálva, ásson ki néhány hasznos holmit! :) De kis szemléletváltással, kreativitással, valamint lelkes alkotó kedvvel már tehetünk valamit azért, hogy bizonyos tárgyakból még ne legyen szemét:…..
A minap írtunk arról, mik azok a dolgok, amiket egy luxusszálloda alkalmazottai nem néznek jó szemmel a vendégektől. Most fordítsuk meg a dolgot, lássuk azt az öt dolgot, amit viszont jó néven vesznek! Minisorozatunk második része...
Mi nők szeretjük a szép ruhákat. Szeretjük a kiegészítőket, a különleges lábbeliket és mániákusan gyűjtjük a táskákat. Egyszóval szeretjük a divatot - és jobb esetben annak történetét is. A Kalandozások a női gardróbban című sorozatunk e szellemben íródott, azoknak a nőtársainknak ajánlva, akik…..
VeronikaS 2016.07.03 09:46:55
kolin_hobbi ruhamentő A kék ereje 2016.06.19 23:50:54
Színesebben öltözködnél?Ez a legjobb időszak, hogy megbarátkozz, és kipróbáld milyen is színesebb ruhákat hordani. Sokan szeretnének izgalmasabb színeket is a ruhatárukban,a biztos szürke-fekete-fehér hármason kívül. Viszont gyakran  nem tudják mihez is nyúljanak. Mi áll jól, hogy kombináljuk a…..
VeronikaS 2016.06.21 22:46:03
Folyton pattanásokkal küzdesz? Normál esetben a pattanásokat a tinédzserkori hormonváltozások okozzák, de emellett számos más ok is állhat a háttérben. Sokan tévesen úgy gondolják, hogy a túlzott zsíros étel fogyasztás a fő okozó, de ez persze ennél sokkal komplexebb dolog. ..
Anikó kisruhában, Zé bajuszban (WHAT THE ACTUAL FUCK???) várja a nézőket, itt az élő Farm-finálé, régi játékosok, rokonok, statiszták a csűrben, tessen szavazni a kedvencekre, üvölti Anikó, és még csak másfél perc telt el a műsorból, de már fáj a fejem, és hol vagyunk még Attila kerengő dervises…..
hogyvolt A Farm 2x59 - Unalom 2016.05.28 07:12:57
Elmondjam egy szóban, mi történt a tegnapi adásban? Semmi. Két szóban? Lófasz se'. Mivek az utolsó napokra az RTL láthatóan nyújtja az epizódokat, és mert ezeket már mind én fogom tolni, tömörebb leszek a megszokottnál. Zé nyit, választunk. Nem elnököt, szopót...
VeronikaS 2016.05.28 20:36:33
@Cimili: :)
VeronikaS 2016.05.28 20:48:10
VeronikaS 2016.05.28 20:50:14
Na, kérem, volt itt minden: intrika, kombinálás, gombócevés, védettség, kiválasztás, szarkavarás, és még ezzel sem bírták megállítani azt a lejtmenetet, amit a műsor produkál már lassan egy hete. Csak én unom, vagy ti is látjátok, hogy a szerkesztők vért izzadnak, mire…..
Mint már előrevetítettem, a jó párkapcsolathoz a kapcsolat egyenlőségen alapuló működtetése szükséges. Ma, Magyarországon az a terület, amiben ez a legkevésbé tud működni a tapasztalatom szerint, az a háztartás. A mai napig hallom - mindenféle embertől -, hogy van a női munka, meg a férfi munka.…..
VeronikaS 2016.03.18 10:34:13
VeronikaS 2016.03.18 13:49:36
@hallatlan: A nemszeretem, vagy kellemetlen otthoni feladatokat is el KELL végezni! Vagy azokat gondolom csinálja a nő, míg a férfi kimazsolázza magának a számára élvezetes, szórakoztató feladatokat? Hát nem! A háztartás az egész családért van, mindenkinek ki kell vennie belőle a részét, ami nem azt jelenti, hogy patikamérlegen kéne méricskélni az elvégzendő munkát, hanem azt, hogy nagyjából egyenlő mértékben, és egyenlő terheléssel kell felosztani a feladatokat! Azon belül ha a férfi nem szeret mosogatni, akkor helyette választhat egy másik állandó feladatot, pl. porszívózhat, vagy wc-t pucolhat, vagy vasalhat, bármi de azért ne avval érveljünk már, hogy odébbhúzod a szekrényt meg felteszel egy képet! Vagy nálatok ezek is napi programok, mint a mosogatás, a bevásárlás, vagy az ételkészítés?:D
VeronikaS 2016.03.18 15:26:31
@m e o w: Ne haragudj, de értelmezni is kéne azt amit elolvasol! De igenis el KELL végezni az otthoni feladatokat, nem is értem, hogy ez mióta vita tárgya! Az élet nem arról szól, hogy "jaj én ezt szeretném, te meg azt szeretnéd, aztán van egy csomó olyan feladat amit meg egyikünk sem szeretne, és ránk rohad a lakás stb."! Így nem lehet menedzselni az életedet, ez a sikertelenség receptje, ha mézesmázoskodsz és elfutsz a feladatok elől! Az írásjelkbe meg annyira izé már belekötni, tudod kijelentő mondat, felkiáltó mondat "felkiáltójel", kérdő mondat "kérdőjel" stb. hadd ne magyarázzam az alapvető nyelvtant...hangnem, hát igen vannak akik nem szeretik a szókimondást, és ha körbeírom cirkalmas körmondatokkal abban csak a lényeg veszik el, de ha neked fontosabb a külcsíny mint a tartalom...hát kérlek:D