Regisztráció Blogot indítok
Adatok
annayoga

19 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
yoga secrets Gyermekjóga 2018.06.21 07:22:00
Nemcsak a felnőttek szeretnek jógázni! Az, hogy egyre több felnőtt jógázik, már régóta megfigyelhető. Szerencsére a gyerekek is kezdik felfedezni és megszeretni ezt az ősi, testet-lelket gyógyító mozgásformát.  Nem véletlenül, talán sosem volt még ekkora szükség a jógára.   Szomorú tény, de…..
Milyen a jó jóga workshop? Általában ha valaki elkezd jogázni és ráérez az ízére hamar rájön, hogy ez bizony egy életen át tartó tanulás, fejlődés, utazás. Először csak a célt látjuk magunk előtt aztán észrevesszük, hogy ami igazán fontos az az út maga. Persze itt is vannak, akik úgy érzik, hogy…..
Ahogy egyre több ember életének lett része a jóga, úgy természetesen egyre több kismama is szeretné beépíteni várandóssága alatt is a mindennapjaikba. Az állapot amiben vannak valóban áldott : nyitottak, befogadóak, extra érzékenyek. Ilyenkor a jóga varázsa könnyebben hat!  De miben különbözik a…..
  Az énidő fontosságáról: Általában mindenki irigyel a munkám miatt. Nem is csoda, hiszen minden nap jógázom, csodálatos emberekkel találkozom, hatással lehetek rájuk, segíthetek rajtuk. Tanítok, utat mutatok, inspirálok. És ez csak a jéghegy csúcsa, egy jóga tanár feladata, munkája messze…..
Cyber jóga és gésák Régi álmom volt hogy egyszer Briohny Smithszel jógázhassak. Hatalmas meglepetésemre ez épp Budapest legújabb edzőtermében teljesült. Igaz kissé futurisztikus módon. Lehetőséget kaptam kipróbálni a Magyarországon elsőként cyber jóga órákat kínáló John Reed fitnesz…..
Már nagyon elegem volt a télből: szürke, latyakos, hideg! Nemszeretem idő. Olyan amikor az embernek felkelni sincs kedve. Éreztem hogy szükségem van valamire, ami egy kicsit feltöltölt. Valami többre, mint egy sima jógaóra. Úgyhogy csempésztem egy kis luxust a dolgos hétköznapokba. És nem bántam…..
yoga secrets A 7 fő csakra szerepe 2016.10.05 15:20:23
A jógagyakorlás célja az emberben lakozó isteni energia felébresztése. Az ászanák és a pránájáma( éltető erő, amit a lélegzettel veszünk magunkhoz) aktiválják és felélénkítik a csakrák működését. Amikor ezek a kerekek forogni kezdenek, működésbe hozzák az energia csatornákat így az energia minden…..
A jóga és a rendszeres meditáció megtanított értékelni az élet valódi szépségeit.Tudom,sablonosan hangzik, hogy adj hálát azért amit kaptál,ne pedig egyfolytában arra koncentrálj ami még hiányzik,vagy ami rossz.De tényleg sokat számít hogyan állítod be. Nyugi,ha most úgy gondolod nincs semmi jó az…..
yoga secrets A mosoly varázsereje 2016.07.21 17:43:39
Nemrég olvastam egy cikket arról, mitől érzi magát biztonságban valaki egy jógaórán, mi alapján dönti el hogy visszatér-e oda. A tanár felkészültsége, pontos óra vezetése mellett legtöbben akkor érezték magukat jól ha a tanár mosolyogós volt, jó volt a kisugárzása. Aztán sorra vettem az én kedvenc…..
A jóga több ezer éves tradícióra tekint vissza, de még soha nem volt a világon ennyi jógázó mint manapság A nagyvárosok forgatagában egyre többen fedezik fel maguknak ezt a spirituális utat. Ez a generáció viszont már nem akar a társadalomtól elvonultan,szektában élni. Az életvitelébe építi be a…..
Budapest ezennel hivatalosan is felkerült a jóga térképére. Amikor este 7 órakor megérkeztem a lezárt Szabadság-hídra nem hittem a szememnek. Nagyvárosi jógik amíg a szem ellát... A hídon egy jógaszőnyegnyi hely sem maradt szinte. Mindenütt vidám emberek beszélgettek, nézelődtek. A híd…..
Ennek a receptnek története van: Hogy találkoztam a legfinomabb dologgal a világon.....
yoga secrets DETOX BABY!!! 2016.05.14 16:28:43
A méregtelenítés jótékony hatásaival ma már mindenki tisztában van,mint testi ,mint pedig a lelki megtisztulást elérhetjük vele. Régóta szerettem volna belevágni, de sajnos azok közé az emberek közé tartozom,akik étel nélkül fejfájást rosszabb esetben dührohamot kapnak...
Diplomámat az International Wellness Institute Hatha Yoga oktató szakán szereztem, Sárig Hajni szigorú ám annál hasznosabb és pontosabb irányítása alatt. Hajni az Iyengar Yoga irányzatot képviseli, évente jár Indiába továbbképzésekre az eredeti Iyengar Intézetbe, Iyengar mestert személyesen…..
Hogy hogy kerül egy jógi éppen Las Vegasba? Úgy,hogy a férje imád pókerezni és összekötötte a kellemeset a hasznossal. Elviszem az asszonyt nyaralni, amíg én pókerezem ő majd lubickol a medence parton.  Az első napot még élveztem is,a Mirage szálloda mendence partján azért nem panaszkodik az ember…..
yoga secrets New York City Yoga 2016.04.15 10:40:36
Az első külföldi jóga utam  helyszíne New York volt, a jóga modern fellegvára. Nincs sehol a világon ennyi sztár oktató, ennyi jóga irányzat, ennyi menő jóga stúdió, jógabolt és rendezvény...
yoga secrets Rólam 2016.04.14 20:14:27
Nagy Anna vagyok: jógatanár... jógablogger... anya... nő... lelkitárs... utazó... test... lélek.....
Avagy miért masszíroz egy csomó jó csaj répákat Balin???? Ez az élmény meghatározó volt számomra. Benső önvalóm keresésének a csúcspontja. Huszadmagammal teljes odaadással tantra masszázst gyakoroltam egy általam választott répán. (Több méret,hosszúság, vastagság típus állt rendelkezésre... kinek…..
A jóga mint tudjuk kicsit sem újkeletű dolog, több ezer éves tradícióra tekint vissza. Míg eredetileg a szellem fejlődése volt a cél, addig ma a legtöbb embernek nyakatekert pózok, karcsú modellek esetleg egy békésen meditáló kövér Buddha is feldereng.   Bár ő maga sohasem jógázott mégis ott…..